Lilia Ceaicovschi locuieste in Chisinau. Are 27 de ani, iubeste arta si frumosul.  Se ocupa de design vestimentar http://on.fb.me/1Ogbepssi vrea sa faca o cariera din acest domeniu, desi este absolventa a Facultatii de Arhitectura. A castigat concursul din Republica Moldova “Vrei sa fii faimoasa? Melkior te face cunoscuta!”, de aceea a venit la Bucuresti pentru o zi de rasfat la Melkior si a plecat foarte incantata de aceasta experienta.

 

Melkior: Cum ti s-a parut cand ai auzit ca ai castigat concursul?

Lilia Ceaicovschi: Nu-mi venea sa cred. Am aflat pe facebook, am vazut numele meu si am crezut ca e o gluma. Fusesem la magazinul Melkior din Chisinau, mi-am amintit ca am participat la concurs, insa nu mi-a trecut prin cap ca voi castiga. Cand am aflat, era ziua in care m-am intors dintr-o vacanta si a fost foarte placut.

 

Melkior: Ce-ti place in magazinul Melkior din Chisinau?

Lilia Ceaicovschi: Cel mai mult imi plac genele false. Apoi ojele. Rujul este rezistent si cu o textura placuta. Imi place atmosfera din magazin, cum sunt expuse produsele, imi place ca poti sa le incerci si nimeni nu te opreste. Si domnisoarele amabile, placute.

 

Melkior: Ce inseamna frumusetea pentru tine?

Lilia Ceaicovschi: Pentru mine, frumusetea este, in primul rand, naturalete, apoi propriul stil.

 

Melkior: Iti place sa te machiezi?

Lilia Ceaicovschi: Da, dar nu o fac foarte des si nu ma machiez foarte puternic. Cred ca machiajul trebuie sa acopere anumite defecte si sa nu fie foarte evident, sa nu ai impresia ca vorbesti cu o masca.

 

Melkior: De la ce varsta te machiezi?

Lilia Ceaicovschi: Din liceu. Rujul si mascara au aparut in viata mea prin scoala generala. In timpul facultatii totul a evoluat si am inceput sa urmaresc pe internet diferite tipuri de make-up. Asa am invatat sa ma machiez.

 

Melkior: Care este produsul tau cosmetic preferat?

Lilia Ceaicovschi: Am doua: blush-ul si mascara. Eu zic ca acestea doua sunt cele mai importante.

 

Melkior: Ai o nuanta preferata de ruj?

Lilia Ceaicovschi: Rosu. Toate nuantele de rosu imi stau bine pentru ca sunt bruneta.

 

Melkior: Fardul de pleoaope?

Lilia Ceaicovschi: Imi plac tonurile naturale, apoi un maro sau verde.

 

Melkior: Pentru machiajul de seara ce alegi?

Lilia Ceaicovschi: Imi place genul smokey eyes cu ruj bordo. Nu pierd mult timp cu manichiura, am toate culorile tari, dar prefer mai ales nuante de mov. Nu-mi plac unghiile false.

 

Melkior: De ce ai studiat arhitectura?

Lilia Ceaicovschi: Eu imi doream o cariera in domeniul artei si am vrut sa merg la design vestimentar la Universitatea Tehnica. Mama e croitoreasa si a zis sa nu ma duc la design vestimentar pentru ca e o meserie foarte grea. Si atunci am ales design interior, specializarea urbanism si amenajarea teritoriului.

 

Melkior: Ce pasiuni ai?

Lilia Ceaicovschi: Imi place sa citesc, imi place sa ma plimb mult pe jos, in special in central vechi al Chisinaului; de asemenea, imi place foarte mult arta fotografica.

 

Melkior: Cum arata vacanta ta ideala?

Lilia Ceaicovschi: Este acolo unde e cald si soare, de obicei la plaja. Cel mai des am fost in Grecia, are marea cea mai frumoasa si cele mai curate plaje. Mi-as dori foarte mult sa merg in Hawaii, e un vis din copilarie. Nu stiu cand se va implini. Imi place Roma, Florenta – un oras unde respira arhitectura, Bucurestiul (l-am vazut prima data intr-un septembrie cald si mi-a placut foarte mult), as vrea sa vad Sibiul.

 

Melkior: Ce insemna fericirea pentru tine?

Lilia Ceaicovschi: Impacare cu tine insati. Echilibru. Echilibru interior. Pentru mine, fericirea dureaza foarte putin, in doze foarte mici. Uneori poti sa fii fericit sau sa-ti gasesti acest echilibru pur si simplu intr-o conversatie cum am eu cu Melkior acum!