Coş0ProdusProduse (gol)

Niciun produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 leiTotal

Plăteşte

×Produs adăugat cu succes la coşul dvs.
Continuaţi cumpărăturile
0 articole în coșul dvs.Aveţi un produs în coş.
Total produse:
Total livrare  Urmeaza a se stabili
Total
Continuaţi cumpărăturileFinalizați comanda

Termeni si Conditii

Preambul

Prezentul document reprezinta un contract de adeziune propus de SC SONYA MOD SA si care se trebuie sa fie acceptat inainte de crearea unui cont sau comandarea oricarui produs de pe site-ul www.melkior.ro.Orice comanda confirmata de client, prin bifarea casutei – Sunt de acord cu Termeni și Condițiile si prin apasarea butonului “Finalizati Comanda” sau “Confirm Comanda” reprezinta o acceptare din partea clientului a ofertei SC SONYA MOD SA in conditiile stipulate de art 9 din Legea comertului electronic 365/2002. Clickul pe butonul “Confirm Comanda” reprezinta o semnatura electronica, in sensul art.3 pct.10 din Regulamentul UE 910/2014 , avand aceeasi valoare cu o semnatura olografa.

1. Definitii

Melkior.ro : Firma SONYA MOD SA cu sediul în Str. Olari, Nr.43, Sector 2 - Bucuresti Cod fiscal: RO9224451, înregistrat în Registrul Comerțului J40/1578/1997, telefon 031.69.00.680, email [email protected], care administreaza websiteul www.melkior.ro

Produs: orice produs care poate fi achizitionat de un client prin intermediul websiteului Melkior.ro

Vizitator: orice persoană care vizitează site-ul Melkior.ro și interacționeaza cu acesta, cum ar fi prin lăsarea unui comentariu pentru un produs sau folosirea funcționalității de “ Anunta-ma cand este pe stoc”.

Utilizator: persoana fizică care își face un cont pe Melkior.ro.

Client: persoana fizica sau juridica care face o comanda pe siteul Melkior.ro. Vârsta minima pentru a fi client este de 18 ani.

Destinatar: persoana fizica sau juridica la care se va face livrarea produselor comandate pe siteul Melkior.ro

Comanda: comanda de achizitionare a unuia sau mai multe produse si/sau servicii afisate in websiteul Melkior.ro, realizata de un client care isi doreste ca acel produs sa fie livrat la adresa destinatarului.

2. Obiectul si acceptarea prezentului contract de vanzare

Prezentul Contract de vanzare este aplicabil tuturor comenzilor realizate prin intermediul Melkior.ro. Clientul se obliga sa ia la cunostinta de aceste conditii inainte de a realiza o comanda. Toate comenzile implica acceptarea tuturor acestor conditiilor generale de vanzare de catre client. Acceptarea prezentului contract de catre client se face prin bifarea casutei “Sunt de acord cu Termeni și Condițiile” si prin apasarea butonului “Confirm Comanda” sau “Finalizati Comanda.”

Melkior.ro isi rezerva dreptul de a modifica prezentul contract de vanzare in orice moment. Versiunea aplicabila unei comenzi realizate este aceea in vigoare pe Melkior.ro la momentul la care s-a plasat comanda de catre client.

3.Disponibilitatea produselor afisate.

Oferta noastra cu privire la produse si pretul acestora este valabila atata vreme cat este afisata pe www.melkior.ro. Melkior.ro isi va indeplini obligatiile contractuale in termen de cel mult 30 de zile lucratoare de la data la care clientul a transmis comanda.

In cazul unei perioade exprese de valabilitate a unui anumit pret, acest aspect va fi specificat in mod clar pe pagina produsului respectiv.

In conditiile in care produsul dorit nu mai este disponibil pe stoc, va vom oferi optiunea de a cumpara un alt produs/ de o calitate si la pret echivalent cu cele solicitate.In conditiile in care nu doriti sa beneficiati de această ofertă si in conditiile in care ati realizat plata in avans, plata va va fi rambursata in termen de 30 de zile de la informarea facuta de SC SONYA MOD SA

4. Produsele afisate pe websiteul Melkior.ro

Fotografiile produselor afisate in Melkior.ro au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Cu toate acestea, SC SONYA MOD SA depune toate eforturile, avand o obligatie de mijloace si in masura posibilului, pentru ca produsele comandate sa arate exact ca cele afisate in fotografiile produselor afisate online, in particular in privinta formei, culorii si specificatiilor, sub rezerva pretului ales de client. Din cauza calibrarii luminozitatii monitoarelor si a telefoanelor mobile, a tipurilor vechi sau moderne de dispozitivele electronice, imaginile pot parea diferit.

In acelasi timp SC SONYA MOD SA informeaza ca poate pune spre vinzare prin intermediul site-ului sau produse si puse la dispozitie de alti producatori ori furnizori. Acestia pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor si puse la dispozitie pe care sunteti obligat sa nu le incalcati. De asemenea, acestia sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor furnizate.

5. Pretul produselor

Preturile prezentate includ TVA. insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe pagina produsului acest lucru. Cheltuielie de livrare vor fi mentionate in mod distinct pe ultima pagina inainte de finalizarea comenzii.

Preturile prezentate sunt valabile pina la revocarea lor, odata cu delistarea lor de pe website-ul public. De asemenea, in cazul in care vorbim despre o campanie promotionala, trebuie sa stiti faptul ca pretul produsului, prezentat online, este valabil doar in perioada specificata in site. In cazul unei perioade exprese de valabilitate a unui anumit pret, acest aspect va fi specificat pe pagina produsului respectiv

In stuatia afisarii unui pret eronat, vom lua toate masurile pentru remedierea erorii cit mai curind posibil. Daca pretul va fi sub 15% din valoarea normala a unui astfel de produs, acesta va fi considerat neserios si derizoriu, conform art 1665 Cod Civil, iar orice comanda facuta pe baza acestui pret va fi anulata.

6. Garantia produselor

Toate produsele beneficiează de garanția legala pentru lipsa de conformitate, conform Legii 449 articolul 8.

De asemenea, produsele cumparate prin intermediul acestui site pot beneficia de garantia comercială a producătorului sau vânzătorului. Astfel, dacă este cazul fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului sau al vanzatorului. În cazul unei garanții oferită de producător,firmaSC SONYA MOD SA nu este responsabilă in mod direct de serviciile de garantie care sunt oferite si deci va fi responsabilitatea celui care oferă această garanție.

In cazul produselor care beneficieaza de garantie comerciala, Certificatul de Garantie Comerciala se trimite in colet o dată cu produsul.

In cazul produselor unde garantia comerciala este oferita de catre SONYA MOD SA pentru acordarea garantiei, produsele trebuiesc insotite de factura si certificatul de garantie, accesoriile aferente (daca este cazul).


Daca aceste conditii nu sunt respectate, dupa receptionare - se va face o evaluare a produsului, SC SONYA MOD SA rezervandu-si dreptul de a estima valoarea actualizata a produsului (intotdeauna se va comunica telefonic cu clientul valoarea rezultata in urma estimarii produsului).
In cazul expedierii unui produs catre service, pentru garantie, acesta trebuie sa soseasca exclusiv prin CURIERAT RAPID / POSTA ROMANA si cu taxele de expediere achitate de catre client.

In cazul in care pentru produsul expediat la garantie se constata disfunctionalitati, vicii ascunse sau nereguli de functionare, costurile de expeditie pentru coletul cu produsul reparat in perioada de garantie, este suportat de catre SC SONYA MOD SA

Pentru produsele returnate pentru garantie si la care nu se constata nereguli, Clientul va suporta si taxele de returnare.

7. Dreptul de returnare a produselor

In conformitate cu legislatia romana, consumatorul are dreptul sa notifice in scris SC SONYA MOD SA ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Orice cerere de acest gen va fi datata si semnata de catre cumparator si va fi trimisa către Melkior.ro in orice mod neechivoc. Pentru a fi în conformitate cu reglementările europene Melkior.ro vă pune la dispoziție și un model de formular de retragere în conformitate cu OUG 34/2014.Formularul poate fi descărcat de aici.

Pentru facilitarea dreptului la returnare, Melkior.ro are un formular optional in pagina de retur.

Returnarea produselor trebuie sa se faca impreuna cu toate accesoriile, consumatorul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. În conformitate cu legea română consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

In masura posibilului, recomandam ca clientul sa utilizeze ambalajul original, acest lucru limitind posibilitatea de deteriorare a bunul in timpul transportului.

Dreptul de returnare nu este aplicabil pentru cazurile în care există limitari stabilite de legea romana in vigoare.

Articolele 6 si 7 sunt valabile și pentru Clienții PRO și Salon, care sunt considerați a fi clienți profesionisți sau persoane juridice.

Conform OUG 34/2014, daca produsele sunt desigilate de consumator, acestea nu poti fi returnate, indiferent daca au fost sau nu utilizate dupa desigilare.

8. Metoda de plata a produselor

1. Plata ramburs la livrare

2. Plata prin transfer bancar in contul Sonyamod RO23 BACX 0000 0008 6194 2000  

3. Iti poti achita cosul de cumparaturi online cu cardul, atat integral cat si in 6 rate cu Card Avantaj de la Credit Europe prin pagina de plata securizata a procesatorului NETOPIA Payments (https://www.mobipay.ro/).

9 Metoda de livrare a produselor

Comenzile se livreaza, de regula, in 7 zile lucratoare prin curier rapid. Produsele vor fi expediate prin intermediul unei firme de curierat, costurile de expediere si ramburs fiind suportate de catre cumparator. Suma specificata pe factura reprezinta costul final ce trebuie achitat de catre comparator.
Plata se poate face ramburs curierului sau se poate efectua online cu card bancar sau prin transfer bancar.
Comenzile se livreaza, de regula, in 7 zile lucratoare prin curier rapid. Aceasta perioada curge din momentul finalizarii unei comenzii.
Daca ati plasat o comanda si nu ati primit email-ul de confirmare, va rugam sa ne telefonati, este posibil sa nu se fi inregistrat corect comanda. Pentru comenzi urgente, va rugam sa confirmati telefonic stocul, in prealabil.
In cazul conditiilor meteo nefavorabile si a temperaturilor scazute, va recomandam sa nu deschideti produsele in momentul primirii lor si sa le mentineti pentru cateva ore la temperatura camerei pentru a nu risca deteriorarea acestora in caz de inghet.

10 Anularea comenzii

Orice comandă poate fi anulată înainte de primirea de finalizarea comenzii pe email. Contactați-ne cat se poate de repede.

Telefon: 031.69.00.680 / 031.69.00.681
Mobil: 0742.008.800
WhatsApp: 0747.162.227
Email: [email protected]

11. Corectarea erorilor din comanda

Orice erori survenite la comanda facuta de client pot fi corectate până la finalizarea comenzii,cand se primeste confirmarea pe email cu mesajul COMANDA FINALIZATA.

Telefon: 031.69.00.680 / 031.69.00.681
Mobil: 0742.008.800
WhatsApp: 0747.162.227
Email: [email protected]

 

Schimb produse Produsele achizitionate online se pot schimba si in Magazinele Melkior doar dupa completarea formularului standard pe care il puteti gasi aici si primirea numarului de inregistratre transmis de catre un membru al departamentului Relatii Clienti. ATENTIE! Produsele achizitionate online doar se pot schimba in magazin, nu si returna.

Exceptie fac ojele achizitionate online care NU pot fi schimbate in magazinele Melkior. Acestea se pot schimba / returna doar online conform procedurii descrise mai sus.

  • BUCURESTI: Showroom - Str. Olari Nr. 43 Sector 2, Baneasa Shopping City, Park Lake, Veranda Mall, Orhideea Shopping Center, Mega Mall, AFI Cotroceni, Centrul Comercial AUCHAN TITAN, Centrul Comercial Sun Plaza
  • CONSTANTA: City Park Mall
  • CLUJ-NAPOCA: VIVO!

 

12. Contul dvs.

Inregistrarea pe site-ul Melkior.ro este gratuita. Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului (cum ar fi serviciile de re-amintire stoc sau wishlist) este permisa doar utilizatorilor inregistrati, care sunt de acord cu prezentele termeni și condiții.

Accesul la contul dvs este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Melkior.ro nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje prin posta electronica sau telefon. Va sfatuim sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru.

In ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Melkior.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.

Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. sau compania dvs. catre Melkior.ro va fi folosita doar in concordanta cu prezentii termeni, daca doriti sa cumparati serviciile oferite. Sunteti singurul responsabil cu privire la prezentarea informatiilor intre-un mod corect si complet, ca si cu pastrerea acuratetii informatiilor in cadrul Melkior.ro.

Melkior.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

 

Orice acces neautorizat la elementele ne-publice ale site-ului Melkior.ro reprezinta infractiunea de acces fara drept la un sistem informatic si va fi sanctionata conform legislatiei romane in vigoare.

 

13. Servicii pentru vizitatori

Permitem vizitatorilor Melkior.ro să aibă acces la anumite servicii – cum ar fi cele de alertă stoc sau de a lăsa un comentariu pentru un produs. Utilizarea acestor servicii presupune acordul dvs. Cu aceste termeni și condiții.

In conditiile in care dvs. publicati continut protejat de drept de autor pe site-ul Melkior.ro, declarati ca:

  • sunteti de acord cu transmiterea unei licente neexclusive, gratuite, nelimitate in timp si spatiu catre Melkior.ro pentru toate drepturile de autor supre continutului publicat de dvs. pe site-ul Melkior.ro
  • garantati ca sunteti autorul continutului publicat sau ca aveti dreptul de a-l publica pe site-ul Melkior.ro
  • exonerati de raspundere Melkior.ro cu privire la orice plingere facuta de terti cu privire la continutul publicat de dvs. si gazduit de Melkior.ro

 

Acesta va rămâne în site-ul Melkior.ro, în formă anonimizată, până la ștergerea acestuia de către Melkior.ro. Melkior.ro isi rezerva dreptul de a corecta, modifica sau sterge continutul postat de dvs. pe site-ul Melkior.ro, fara informarea dvs.

14. Drepturi de autor

Întregul continut al site-ului Melkior.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte opere originale - este proprietatea Melkior.ro si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor și a drepturilor conexe. Folosirea fara acordul Melkior.ro a oricaror elemente enumerate mai sus sau alte opere originale se pedepseste conform legilor in vigoare.

Melkior.ro ofera utilizatorului un acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului Melkior.ro, fara acordul scris al proprietarului acestuia.

Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la [email protected].

De asemenea, Melkior.ro este marcă înregistrată sub numărul OSIM 124605, OHIM 010290451

15. Forta majora

Melkior.ro, parternerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in executarea obligatiilor contractuale sa in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Melkior.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Melkior.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Melkior.ro, erorile de operare, greva etc.

16. Alte dispoziții

a) Legături către alte site-uri

 

Melkior.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

 

b) Schimbari ale site-ului

 

Melkior.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, Melkior.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

 

c) Date personale și Securitate

SC SONYA MOD prelucrează date cu caracter personal prin acest site. Detalii cu privire la această prelucrare se regăsesc în politica de confidențialitate.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru (cum ar fi de exemplu utilizarea HTTPs) si depunde toate diligentele in acest sens. Cu toate acestea Melkior.ro nu poate sa isi asume responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de browser-ul dvs. Sau probleme de securitate a conexiunii dvs de Internet

 

17. Dispozitii suplimentare

Prezentul contract se completeaza cu dispoziițile din Politica de confidențialitate a Melkior.ro

Prezentul contract incheiat de Melkior.ro cu orice alta parte contractanta poate fi gasit la adresa :

https://www.melkior.ro/content/2-termeni-si-conditii

18. Modificarea termenilor

Melkior.ro isi rezerva dreptul sa schimbe termenii fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, Melkior.ro va va notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj in contul dvs. de utilizator al Melkior.ro si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii linkului privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

19. Rezolvarea problemelor

Daca aveti probleme legate de o comanda care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu - Asistent Manager la adresa -  [email protected] sau telefonic apeland numarul 0744684155

Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi solutionat pe cale amiabila, iar in caz contrar va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru. In conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul Melkior.ro.

De asemenea Comisia Europeană puna la dispozitie o platformă SOL pentru rezolvarea alternativa a disputelor cu privire la rezolvarea în afara instanțelor judecătorești a problemelor legate de contracte la distanță. Platforma SOL este disponibilă lahttp://ec.europa.eu/consumers/odr/

20. Legea aplicabila

Prezentul contract este disponibil doar in limba romana, Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentii termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.


Melkior Professional