Comenzi telefonice: L-V: 09.00 – 17.00
    021.794.02.76
    Coş0ProdusProduse (gol)

    Niciun produs

    Urmeaza a se stabili Livrare
    0,00 leiTotal

    Plăteşte

    ×Produs adăugat cu succes la coşul dvs.
    Continuaţi cumpărăturie
    0 articole în coșul dvs.Aveţi un produs în coş.
    Total produse:
    Total livrare  Urmeaza a se stabili
    Total
    Continuaţi cumpărăturieFinalizați comanda

    POLITICA DE PRELUCRARE DATE PERSONALE

    Această Politică de Prelucrare de Date Personale descrie practicile de colectare de date personale pentru site-ul web www.Melkior.ro. Acesta este deținut și gestionat de către SC SONYA MOD SA și prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu această politică.

    Acest document are rolul de a vă informa cu privire la ce tip de date cu caracter personal colectăm de la dvs./despre dvs., cum și unde am putea folosi aceste date, cum înțelegem să protejăm aceste date, cine are acces la acestea, dar și ce drepturi aveți cu privire la datele dvs. cu caracter personal.

     

    Acest document nu se referă la datele personale colectate prin magazinele fizice și nici la datele colectate în școlile sau pentru cursurile organizate de către Melkior.

     

    1. Despre noi. Scopul prelucrării. Temeiurile legale.

     

    SC SONYA MOD SA în calitate de administrator al site-ului Melkior Professional (numit pe parcursul acestui document Melkior.ro) respectă caracterul privat și asigură securitatea informației furnizată de utilizatori, inclusiv a datelor cu caracter personal.

     

    SC SONYA MOD SA este un operator de date cu caracter personal în sensul Regulamentului UE 2016/679 (GDPR), are sediul social in Str. Olari, Nr.43, Sector 2 - București Cod fiscal: RO9224451, înregistrat în Registrul Comerțului J40/1578/1997, telefon 031.69.00.680, email office@melkior.ro, denumit pe parcursul acestui document ”Melkior.ro”.

     

    Melkior.ro respectă legislația română și europeană în vigoare în domeniul protecției datelor cu caracter personal și colectează date personale doar în scopuri determinate, explicate mai jos.

     

    Scopul colectării datelor cu caracter personal este vânzarea produselor și serviciilor de pe Melkior.ro (cu toate activitățile conexe cum ar fi procesarea comenzii, livrare, plată, facturare, etc.), folosirea serviciilor unui cont Melkior.ro și servicii de interacțiune cu clienții și vizitatorii site-ului, ca și activități de marketing desfășurate de Melkior.ro.

     

    Datele dvs. personale sunt folosite exclusiv de Melkior.ro în scopurile de mai sus și nu pot fi vândute sau închiriate unor terțe părți.

     

    Temeiurile legale ale prelucrării acestor date sunt:

    • executarea contractului și pașii preliminari pentru acest contract (art. 6 (1) b GDPR) – pentru datele colectate prin formularul de comanda sau formulare de creare de cont pe Melkior.ro sau datele primite ca urmare a serviciilor de relații cu clienții;
    • obligații legale (art. 6 (1) c GDPR), pentru datele necesare pentru facturare;
    • interesul legitim (art 6 (1) f GDPR și Legea 506/2004 art 12 (2) ), pentru datele folosite pentru marketing pentru clienții actuali, securitatea site-ului propriu și datele folosite pentru optimizarea site-ului propriu;
    • consimțământ (art 6 (1) a GDPR), pentru datele folosite pentru marketing pentru vizitatorii siteului (ex. abonarea la newsletter, cookie-uri de marketing, etc.).

     

    2. Ce date personale colectăm și cine are acces la datele dvs.

     

    Melkior.ro colectează informații de la utilizatorii săi în trei modalități: direct de la utilizator, date tehnice transmise indirect din browserul vizitatorilor și prin intermediul cookie-urilor.

     

    2.1. Date personale colectate direct

     

    2.1.1 Date legate de cont sau comandă

     

    Când accesați Melkior.ro sau atunci când va creați un cont sau va plasați o comandă vă putem cere numele, prenumele, adresa de email și numărul de telefon, cât și alte date necesare exclusiv pentru livrare și facturare. De asemenea în mod opțional cerem data nașterii,în scopul primirii unui unei oferte dedicate de ziua dvs. de naștere.

     

    Aceste date sunt păstrate pentru o perioadă de 3 ani de la terminarea contractului sau de la ultima comandă (aceasta fiind perioada de prescripție generală) ori 3 ani de la ultima interacțiune pe contul dvs. , după caz. În cazul datelor înscrise pe facturi avem obligația legală să le păstrăm 10 ani.

     

    Dacă nu ne furnizați datele personale obligatorii, vom fi în imposibilitatea de a vă crea un cont sau de a onora comanda dvs.

     

    2.1.2. Date pentru comunicare

     

    Folosim o paletă largă de servicii pentru a comunica cu clienții noștri și viitorii clienți – telefon, SMS, email, chat pe site, ca și comunicări prin servicii electronice (de exemplu: WhatsApp, Facebook sau Instagram. Când accesați aceste servicii de asistența vă putem cere o adresă de email sau numărul de telefon în scopurile mai jos precizate.

     

    Aceste date sunt folosite în scopul contactării dvs., a stabilirii datelor necesare pentru contract sau facturare, ori persoana de contact și/sau pentru a soluționa o reclamație/solicitare a dvs., după caz.

    Putem solicita și alte date care pot constitui date cu caracter personal numai în măsura în care sunt necesare pentru aceste scopuri.

     

    Pentru anumite tipuri de comunicații (Email, Chat, Facebook Messanger, WhatsApp), ne rezervăm dreptul de a înregistra orice comunicare realizată pentru serviciile de asistență ale serviciilor Melkior.ro în scopul îmbunătățirii serviciilor noastre. Vă vom informa înainte de începerea comunicării de faptul că aceasta ar putea fi înregistrată.

     

    Aceste date sunt păstrate pentru perioade diferite de timp – de la 120 de zile (de ex. chat-uri), până la 3 ani (de ex. email-uri)

     

     

    De asemenea, atunci când va subscrieți la newsletter-ul nostru, vă rugam să ne furnizați o adresă de email, un nume, cât și alte informații necesare pentru personalizarea comunicării către dvs. Pentru clienții actuali, folosim interesul legitim (art 6 (1) f GDPR și Legea 506/2004 art 12 (2) ), pentru comunicarea prin email.

     

    Aceste date sunt păstrate până la decizia dvs. de a nu mai primi email-urile de la noi sau dacă nu interacționați cu email-urile trimise de noi pentru o perioadă de 3 ani. Puteți renunța oricând la decizia de a primi newsletter-ul nostru, căci fiecare email are un link care permite de-subscrierea directă de la comunicările comerciale trimise de Melkior.ro

     

    În cazul recenziilor produselor afișate pe site-ul Melkior.ro, această opțiune permite oricărei persoane să posteze un comentariu, atâta vreme cât furnizează un nume (pentru identificare), cât și o adresă de email și un telefon (opțional), pentru contactare, în vederea primirii răspunsului Melkior. Aceste date personale sunt anonimizate după maximum 90 de zile de la publicarea recenziei.

     

    În cazul funcției de alertă stoc, dacă ne dați adresa de email, o vom folosi exclusiv pentru a vă informa în momentul în care produsul este din nou disponibil în oferta Melkior.ro. Aceste email-uri sunt șterse imediat ce notificarea a fost trimisă.

     

    În cazul în care avem consimțământul dvs explicit pentru mesaje comerciale prin rețele sociale, vom afișa reclama personalizată la Melkior.ro în rețelele sociale unde suntem activi. Aveți opțiunea oricând de a renunța la o astfel de reclamă prin setările rețelei sociale respective.

     

    2.1.3. Date pentru plăți online

     

    Când efectuați o plată.

    În cazul în care decideți sa plătiți online, toate plățile sunt procesate de Mobilpay.ro, astfel că informații de natură bancară sunt transmise direct acestora și nu sunt stocate de noi. Politicile acestora de prelucrare a datelor personale sunt disponibile pe site-urile proprii ale acestui partener.

     

    2.2. Informații tehnice oferite automat din browserul dvs.. Atunci când vizitați un site web, indiferent de dispozitivul folosit, dezvăluiți anumite informații despre dvs., precum adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ați intrat în site-urile noastre, paginile vizitate. Melkior.ro, ca și alți administratori de pagini web, înregistrează aceste informații pentru o perioadă de timp determinată. Melkior.ro folosește în acest sens servicii externe de analiză a traficului, ca Google Analytics, dar a activat opțiunea de anonimizare a adreselor IP ale vizitatorilor site-ului nostru, pentru a minimiza datele personale colectate.

     

    Aceste date sunt folosite exclusiv de către Melkior.ro pentru îmbunătățirea site-ului și serviciilor noastre. Aceste date sunt păstrate pentru o perioadă de 50 de luni de la momentul vizitei.

     

    2.3. Cookie-uri. Melkior.ro poate folosi cookie-uri pentru a facilita stocarea și urmărirea preferințelor dvs., dar și pentru optimizarea siturilor noastre, inclusiv personalizare, sau pentru marketing.

     

    În ceea ce privește serviciile externe Melkior.ro care plasează cookie-uri (de la o terță parte) sau alte scripturi similare în momentul navigării pe siturile Melkior.ro scopul acestora este de marketing, analiză a traficului sau alte personalizări, conform detaliilor de mai jos:

     

    Denumire serviciu

    Scop

    Zopim Chat / Zendesk Chat

    Comunicare prin chat

    Google Adwords Conversion

    Marketing

    Google Analytics

    Analiza traficului

    Google Dynamic Remarketing

    Marketing

    Google Tag Manager

    Marketing/ Tag Management System

    Doubleclick Ad Exhange

    Marketing

    7W.ro /Whiteimage

    Marketing

    Facebook Connect

    Login prin Facebook

    Facebook Social Plugins

    Social media

    ProfitShare

    Sistem Afiliere

    2Performant

    Sistem Afiliere

     

    Majoritatea browserelor sunt setate să accepte cookie-uri în mod automat. Dacă însă nu preferați acest lucru, puteți fie reseta browserul, fie să vă anunțe ori de câte ori primiți câte un cookie, fie să refuze chiar acceptarea cookie-urilor. Trebuie însă să aflați că unele secțiuni ale sitului nostru nu vor putea fi vizualizate normal dacă ați setat browserul să respingă cookie-urile.

     

    Utilizatorii care nu doresc utilizarea cookie-urilor, pot folosi setările browserului preferat pentru ștergerea sau blocarea acestora sau folosirea unor plugin-uri care fac aceste acțiuni.

     

    Cookie-urile sunt păstrate pentru perioade diferite de timp, în funcție de scop și de furnizor, iar perioada maximală este de 50 de luni.

     

    Lista cookie-urilor din site-ul Melkior.ro

    Necesar

    Cos cumparaturi

    PrestaShop-*

    Stocheaza datele cosului de cumparaturi

    10 zile

    Cont utilizator

    PrestaShop-*

    Stocheaza datele datele utilizatorului dupa autentificare

    10 zile

    Statistici

    Google analytics

    _ga

    Google Universal Analytics stabilește un cod unic care este utilizat pentru a calcula datele pentru rapoartele de analiză. Mai multe informații https://policies.google.com/privacy

    2 ani

    _gat

    Folosit pentru a determina vizitatorii unici și este actualizat cu fiecare vizualizare de pagină. În plus, acest modul cookie este prevăzut cu un cod unic pe care îl utilizează Google Analytics pentru a asigura atât validitatea, cât și accesibilitatea cookie-ului ca măsură suplimentară de securitate.

    1 zi

    _gali

    Urmărirea de către Google Analytics a utilizatorului pe acest site. Mai multe informatii:  http://www.google.com/policies/privacy/

    1 zi

    _gid

    Folosit pentru a distinge utilizatorii unul de altul.

    1 zi

    Marketing

    Google adwords / Doubleclick / Google remarketing

    DSID

    IDE

    Aceste cookie-uri sunt create de Google DoubleClick și sunt utilizate pentru a afișa anunțuri personalizate (pe baza vizitelor anterioare pe site-ul nostru. Citeste mai mult: https://support.google.com/dfp_premium/answer/2839090?hl=en

    1 an

    1P_JAR

    Acest cookie este folosit pentru a colecta statisticile site-ului web și pentru a urmări ratele de conversie.

    1 luna

    Google conversion

    <script>

    Acest script este folosit pentru a urmări ratele de conversie.

    1 zi

    Google tag manager

    <script>

    Google Tag Manager permite gestiunea si implementarea de etichete de marketing (fragmente de cod sau pixeli de urmărire) pe site.

    1 zi

    Profitshare

    PROFITSHARESESSID

    tgt/img

    Modulele cookie utilizate pentru a optimiza anunțurile, raportarea succesului campaniilor publicitare.

    Citeste mai mult: https://profitshare.ro/cookies

    1 zi

    ps_tgt

    Modulele cookie utilizate pentru a optimiza anunțurile, raportarea succesului campaniilor publicitare.

    Citeste mai mult: https://profitshare.ro/cookies

    1 an

    2Performant

    <iframe/>

    Modul utilizat pentru raportarea succesului campaniilor publicitare.

    1 zi

    Facebook Pixel

    fr

    Conține un ID de browser unic și de utilizator, utilizat pentru publicitatea vizată.

    3 luni



    Functionalitate

    Zopim

    __cfduid

    Este utilizat de rețeaua de conținut Cloudflare pentru a identifica traficul web de încredere.

    1 an

    __zlcmid

    Cookie Zopim pentru live chat pentru clienți / vânzări.

    1 an

    Social login

    c_user

    Cookie-ul de conectare utilizator Facebook utilizat pentru a difuza anunțuri mai relevante pentru utilizatori și interesele utilizatorilor.

    3 luni

    xs

    Un cookie Facebook folosit pentru a menține o sesiune. Funcționează împreună cu cookie-ul c_user pentru a vă autentifica identitatea pe Facebook.

    3 luni

    SIDCC

    Cookie de securitate utilizat de Google pentru a proteja datele utilizatorilor împotriva accesului neautorizat

    3 luni

    datr

    Folosit de Facebook pentru a identifica browserul utilizatorilor.

    1 zi

    presence

    Un cookie pe Facebook care conține o stare de chat a utilizatorului înregistrat.

    1 zi

    act

    Acesta este un cookie Facebook folosit pentru analytics și cercetare.

    1 zi

    spin

    Împiedica crearea de conturi false și conturi spam.

    Protejați conținutul utilizatorilor împotriva furtului.

    1 zi

    Social share

    pl

    Facebook - capacități de partajare în retele de socializare

    3 luni

    wd

    Utilizat de Facebook pentru a îmbunătăți performanța.

    7 zile

    sb

    Folosit de Facebook pentru a îmbunătăți sugestiile prietenilor.

    2 ani

    7W.ro /Whiteimage

    wia_s_c_d

    wia_s_s

    wia_visit

    Colecteaza informatii privind: paginile vizitate si perioada pe timp petrecuta de utilizator pe respectivele pagini.

    1 zi

    wiak

    wipa_s

    wipa_v

    wipak

    Se folosesc pentru a identifica date privind comportamentul utilizatorilor.

    Atribuie utilizatorului un id unic.

    30 zile

    Google Maps

    SID

    SAPISID

    APISID

    SSID

    HSID

    Utilizat de Google pentru a stoca preferințele utilizatorilor și informațiile din hărțile Google

    2 ani

    NID

    Conține un ID unic pe care Google îl utilizează pentru a stocai preferințele, cum ar fi limba preferată.

    6 luni

    3. Cum protejăm informațiile colectate de la dvs.

     

    Confidențialitatea și protecția informațiilor colectate de la dvs. sunt de o importanță deosebită pentru noi.

     

    Accesul dvs. la site-ul Melkior.ro se face exclusiv prin protocolul securizat https. De asemenea. accesul la cont este protejat de parola contului dvs.. Vă recomandăm să nu dezvăluiți nimănui această parolă. Melkior.ro nu vă va cere niciodată parola conturilor dvs. în/prin mesaje sau telefoane nesolicitate. Mai mult, dacă este posibil, trebuie să vă amintiți să semnați “log out” din contul dvs. din cadrul serviciilor online oferite de Melkior.ro la sfârșitul fiecărei sesiuni de utilizare a acestora. Vă sfătuim de asemenea să închideți fereastra browserului în care ați lucrat la sfârșitul navigării dvs. în site-urile sau serviciile furnizate de Melkior.ro. Aceste sfaturi sunt destinate să înlăture accesul persoanelor neautorizate la informații personale în legătură cu dumneavoastră atunci când alte persoane pot avea acces la dispozitivul dvs.

     

    Din păcate, nicio transmisie de date prin intermediul Internetului nu poate fi garantată a fi 100% sigură. În consecință, în ciuda eforturilor noastre de a vă proteja informația personală Melkior.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de dvs. către noi, către și de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Vă avertizăm așadar că orice informație trimisă către noi se va face pe propriul dvs. risc.

     

    În momentul în care noi primim informațiile transmise de dvs. vă garantăm că vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora în sistemele noastre, prin implementarea de măsuri care să împiedice accesul neautorizat, utilizarea necorespunzătoare, modificarea, distrugerea ilegală sau accidentală și pierderile accidentale.

     

    Informațiile, inclusiv datele personale, primite pe serverele noastre sunt înregistrate, utilizate, stocate și organizate pe servere protejate, unde este găzduit și situl propriu-zis, precum și pe orice alte suporturi care permit astfel de operațiuni, în condiții de securitate optimă, prin mijloace adecvate. Pentru găzduirea în siguranța a datelor personale, folosim serviciile unor firme specializate din Uniunea Europeană, care acționează în calitate de persoane împuternicite de către Melkior.ro. Puteți găsi mai multe detalii în art 7.

     

    4. Drepturile voastre

     

    Conform GDPR, beneficiați de dreptul de acces la date, la rectificarea datelor, la ștergerea acestora sau la restricționarea prelucrării, de dreptul de a vă opune prelucrării, precum și de dreptul la portabilitatea datelor.

     

    Nu utilizam procese decizionale automatizate, inclusiv crearea de profiluri, care să aibă efecte juridice sau efecte semnificative asupra utilizatorilor.

     

    Pentru datele colectate în baza consimțământului, aveți dreptul de a vă retrage acest consimțământ în orice moment. Retragerea consimțământului va produce efecte numai pentru viitor. Pentru retragerea consimțământului în cazul comunicărilor comerciale, vă reamintim că vă puteți exprima această opțiune prin accesarea unui link din partea de jos a fiecărui email, care permite de-subscrierea directă de la comunicările comerciale trimise de Melkior.ro

     

    Vă puteți exercita drepturile și prin opțiunile din contul dvs. pe Melkior.ro sau vă puteți adresa prin e-mail cu o cerere la adresa datepersonale@sonyamod.com cu privire la orice date personale colectate de către noi.

     

    De asemenea aveți dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere, ANSPDCP, sau de a depune o acțiune în instanță.

     

    1. Cine are acces la informațiile voastre

     

    Melkior.ro. poate divulga prin transmitere, disemina sau pune la dispoziție datele dvs. personale către anumiți destinatari (împuterniciți) sau parteneri contractuali ai Melkior.ro exclusiv pentru realizarea scopurilor mai sus menționate cum ar fi:

    • procesatorul de plăți sau furnizori de servicii analiză a traficului, identificați pe parcursul acestui document;
    • alți furnizori cum ar fi – servicii de email marketing, agenții de marketing, furnizori SEO, servicii de găzduire sau firme de servicii IT pentru dezvoltarea și mentenanță sistemelor IT.

    Aceste firme au obligația legală și contractuală să folosească aceste date în siguranță și exclusiv pentru scopurile precizate de către Melkior.ro. Aceasta au acces doar la datele personale strict necesare furnizării serviciului stabilit de Melkior.ro și nu pot folosi datele personale în scopuri proprii.

     

    Toți împuterniciții cu care lucrăm sunt fie în Uniunea Europeană, fie în Statele Unite ale Americii. Aceștia din urmă sunt înrolați în cadrul programului Scutului de confidențialitate (Privacy Shield) Statele Unite ale Americii– Uniunea Europeană.

     

    Din obligații de confidențialitate, securitate și protejarea intereselor comerciale, preferăm să nu publicăm numele exact al acestor terți, ci doar categoriile de împuterniciți. Lista persoanelor împuternicite, cu detaliile de contactat, poate fi pusă la dispoziția autorităților competente sau persoanelor vizate în condițiile legii.

     

     

    În cazul unor situații speciale, Melkior.ro poate dezvălui date cu caracter personal atunci când o lege prevede expres acest lucru, când este cerut de o autoritate competentă sau când acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor și intereselor legitime ale Melkior.ro .

     

    6. Alte dispoziții

     

    Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal trebuie interpretată împreună cu Termenii și condițiile de utilizare Melkior.ro  și se supun legilor în vigoare din România.

     

    Prezenta politică privind prelucrarea datelor personale a fost adoptată astăzi, 25.10.2018 urmând ca în viitor, ori de câte ori o modificăm, să facem publică noua variantă pe prima pagină a site-ului Melkior.ro și să trimitem o informare în acest sens. Această variantă a Politicii privind prelucrarea datelor personale este stocată la adresa https://www.Melkior.ro/politica-de-confidentialitate

    7. Prelucrarea datelor cu caracter personale in scop de recrutare de personal

    SC Sonya Mod SA cu sediul in Bucuresti str Olari nr 43 sector 2, cod fiscal RO9224451, J40/1578/1997, email: office@sonyamod.com, operator de date cu caracter personal pentru baza de date (sistemul de evidenta) „resurse umane”,in calitate de potential angajator, prelucreaza datele dvs. cu caracter personalsi documentele pe care i le furnizati, in mod liber, in vederea angajarii dvs., la initiativa dvs., in scopul derularii activitatilor de recrutare de personal.

    Datele colectate si documentele dvs.(ex. CV, diplome)vor fi prelucrate intern, prin mijloace mixte, in conditii corespunzătoare de securitate si confidentialitate si vor fi utilizate pe durata derularii recrutarii, ulterior incetării acesteia fiind stocate timp 6 luni.Acestea sunt destinate utilizarii de catre operator putand fi comunicate, la nevoie, imputernicitilor operatorului (ex. furnizori de servicii de medicina muncii), cu mentiunea cadatele personale nu sunt tranferate de operator in state terte.

    Va informam ca avem nevoie sa ne furnizati anumite date si documente, acestea fiind strict necesare in vederea realizarii scopului de recrutare, prelucrarea avand loc in baza art. 6 alin. 1 lit. (b) din Regulamentul nr. 679/2016 (Regulamentul general privind protectia datelor, denumit ”RGPD”).Cu toate acestea, aveti dreptul de a refuza furnizarea anumitor date si/sau a anumitor documente, pe durata prelucrarii, respectiv pe parcursul derularii procedurii de recuratre, insa, refuzul furnizarii datelor/documentelor dvs. necesare recrutarii si luariiunei decizii in ceea ce priveste o posiblila angajare a dvs., poate determina, dupa caz si in functie de momentul in care intervine refuzul dvs., fie imposibilitatea continuarii derularii procedurii de recrutare fie, in cazul in care ati fi fost/ati fost recrutat, imposibilitatea de demarare a formalitatilor premergatoare angajarii.

    Conform RGPD, beneficiati de dreptul: de a fi informat, de acces, la rectificare, la stergere, la restrictionarea prelucrarii, la portabilitate (după caz), la opozitie side dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, cu anumite exceptii. Pentru exercitarea acestordrepturi specifice, puteti transmite o cerere scrisa pe adresa noastra de corespondenta sau prin email la:datepersonale@sonyamod.com.

    Aveti si dreptul de a va adresa justitiei si/sau autoritatii nationale de supraveghere (www.dataprotection.ro).


    Melkior Professional Setari Cookies