Andreea Stanescu are 17 ani, este eleva in clasa a XI-a la un liceu din Pitesti, sectia filologie – engleza si se pregateste sa  dea examen de admitere la Facultatea de Arhitectura. Mama ei, Cerasela Stanescu, a castigat concursul din Romania “Vrei sa fii faimoasa? Melkior te face cunoscuta!” dupa ce a cumparat din magazinul Melkior din AFI Palace Cotroceni si a dorit ca fiica ei sa beneficieze de o zi de rasfat la Melkior.

 

Melkior: Cum ai primit aceasta veste frumoasa?

Andreea Stanescu: Am fost surprinse amandoua, eu si mama. Nu ne venea sa credem. La inceput am zis ca e o gluma. Mereu spunea ca ea niciodata nu a castigat nimic si tocmai acum! A fost foarte amuzant. Iar fratele meu mai mic mi-a zis cu umor: “Felicitari Andreea, o sa fii vedeta!”. Si prietenele mele au fost incantate, nu le venea sa creada ca o sa am o zi de rasfat. S-au bucurat pentru mine.

 

Melkior: Esti o fata frumoasa?

Andreea Stanescu: Nu stiu, colegii zic ca da, dar… Prietenii zic ca da, dar… prietenii ma stiu doar aranjata.

 

Melkior: Te machiezi mereu?

Andreea Stanescu: Da, mereu. Din clasa a VII-a. Am avut probleme cu tenul, cu acneea, inca am. Ma machiez zilnic, nu ies nicaieri din casa nemachiata. Folosesc fard in obraz, mascara, dar nu ma dau cu ruj pentru ca nu-mi sta bine. Eventual, o nuanta nude sau un lipgloss.

 

Melkior: Gene false folosesti?

Andreea Stanescu: Nu mi-am pus inca gene false, dar vreau sa incerc gene false fir cu fir. Eu am gene foarte lungi si par a fi false.

 

Melkior: Parul il vopsesti?

Andreea Stanescu: Da, il vopsesc. Nu m-am vopsit la radacina niciodata, mi-am facut doar umbre. Imi place sa fie blond, altceva nu mi se potriveste.

 

Melkior: Cum arata manichiura ta preferata?

Andreea Stanescu: Am avut mult timp manichiura cu gel. Inainte imi rodeam unghiile, de aceea manichiura cu gel m-a ajutat sa nu le mai rod, asa am renuntat sa le mai rod. Prefer oja neagra sau rosu inchis, chiar bordo.

 

Melkior: Cand mergi cu prietenii la petrecere cum te machiezi?

Andreea Stanescu: Imi fac smokey eyes, de obicei. Am invatat singura sa ma machiez. M-am uitat la tutoriale pe internet.

 

Melkior: Care este stilul tau?

Andreea Stanescu: In ultimul timp, mai elegant; uneori sport. Iar culoarea mea preferata este roz.

 

Melkior: Mancarea preferata?

Andreea Stanescu: Creveti.

 

Melkior: Hobby?

Andreea Stanescu: Imi place sa merg cu bicicleta, joc tenis din clasa a VIII-a, de placere.

 

Melkior: Artistul preferat?

Andreea Stanescu: Justin Bieber si, ca trupa, Maroon 5.

 

Melkior: Orasul preferat?

Andreea Stanescu: Parisul imi place foarte mult.