Fundatia Renasterea organizeaza prima editie a “Race for the Cure Romania”. Aceasta cursa globala reprezinta cel mai important eveniment de awareness, educare si strangere de fonduri pentru cancerul de san. Tradus in cifre, evenimentul inseamna: mai mult de 150 de curse, pe 4 continente, ce aduna peste 1.6 milioane de participanti.

La cursa din Romania vor participa peste 2500 de persoane si numeroase celebritati, precum Nadia Comaneci, Ilie Nastase, Gheorghe Hagi.

Melkior se alatura si sustine aceasta actiune care are misiunea de a salva vieti si de a reduce incidenta si mortalitatea cauzata de cancerul de san in Romania si la nivel mondial.

VIPuri implicate in campaniile Fundatiei : Andreea Esca, Gabriela Szabo, Gica Hagi, Ilie Nastase, Mihaela Geoana, Cristiana Copos, Camelia Sucu, Amalia Nastase, Valeria Van Groningen.

 

Race for the Cure ROMANIA

DATA: Duminica 7 iunie 2015

TRASEU : Parcul Herastrau, Bd Maresal Prezan, Sos. Kiselleff, Pta Victoriei, Bd Aviatorilor

INSCRIERI : Inscrierile se vor face online pana pe data de 6 iunie pe www.fundatiarenasterea.ro sau in ziua cursei, 7 iunie, intre orele 8-10, in Parcul Herastrau (intrarea Charlles de Gaulle)

Nr participanti: peste 2500

Supravietiutoare: peste 200