Pe 12 mai, la Inspayer Batistei din Bucuresti, a avut loc a doua editie a evenimentului Beauty Swap by BeautyBarometer, eveniment organizat de Ana Maria Tatucu.

Evenimentul ofera bloggeritelor de beauty ocazia sa socializeze si offline, sa schimb produse cosmetice intre ele si sa discute in direct cu diverse persoane din industria cosmeticelor.

Alexandre Eram, creator Melkior, a deschis evenimentul spunand bloggeritelor cat de mult conteaza emotia si unicitatea fiecarui brand. De asemenea, a prezentat trendurile actuale din machiaj si ce inseamna piata de produse de machiaj. A subliniat ca Melkior va aduce intotdeauna o calitate profesionala la un pret accesibil si va oferi femeilor experienta unica a unui machiaj de calitate.

Adina Halas Hugeanu a povestit ce a insemnat trecerea din showbiz catre zona de online, cum a inceput sa posteze pe Youtube retetele de produse cosmetice naturale pe care ea le prepara si a anuntat ca are si blog de cateva luni.  Prezenta si la prima editie a acestui eveniment, Adina a declarat ca se simte deja parte a acestei comunitati.