Pe 18 martie a avut loc evenimentul prin care Ponderas, singurul Centru de Excelenta in chirurgie metabolica din estul Europei, a anuntat oficial relocarea intr-un sediu nou, impresionant, de pe Nicolae Caramfil 85A, Bucuresti.

De ce am participat  la deschiderea unui spital si nu doar in calitate de invitati, ci si in calitate de parteneri?   Am avut onoarea de a realiza make up-ul celor mai simpatici medici care, pentru o seara, au fost actori pe platourile de filmare.  Asta pentru ca evenimentul a redat intocmai mesajul de pe invitatie: ”te invitam sa vezi spitalul nostru ca in filme”.  Lobby-ul a fost transformat intr-un platou de filmare, exact ca in filmele cu medici (Oare asa e in Grey`s Anatomy?): camere, actori, regizori, scaune de regizor, clachete, echipe serioase de filmare, multa cafea si fresh-uri pentru revigorare. 

Peretii loby-ului au fost impanziti cu postere ca cel de mai jos, iar la etajele superioare invitatii (printre care si Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu) au avut parte de un film science fiction intrand chiar si in salile de operatie.

Cu toate acestea, va avertizam: nu am avut parte de drame sau romante in sala de operatie.

Filmul evenimentului a fost despre medicina laparoscopica de avangarda, despre grija pe care Ponderas o poarta pacientilor si despre o echipa minunata.