In perioada 13 – 15 Martie 2015, intre orele 9.00-17.00, la Sala Polivalenta Bucuresti, are loc cea de-a V-a editie COSMOBEAUTY !

Este o expozitie care reuneste aspecte de maxim interes: Estetica aplicata ( cosmetică facială şi corporală, coafură, makeup, aparatură si echipamente, manichiură-pedichiură, masoterapie, etc) si Medicina estetică tocmai pentru a oferi profesioniştilor din aceste domenii o perspectivă de informare la 360°, intr-o piaţă in căutare de repere, profesionalism şi calitate.

Oricine caută frumusete si sanatate va gasi in premiera la COSMOBEAUTY noile tendinţe: de la makeup la designul unghiilor, de la tratamente cosmetice de înfrumuseţare la echipamente estetice si de bronzat, un accent puternic fiind pus pe sanatate, pe educatie si pe formare profesionala in toate ramurile esteticii aplicata.

În cadrul expozitiei vor fi prezente branduri profesionale si servicii dedicate operatorilor: esteticiene, hairstylisti, tehnicieni mani/pedi, makeup artisti, masoterapeuti, operatori holistici, scoli profesionale, asociatii, academii, buyer, distribuitori si, bineinteles, publicului final.

Un program intensiv de conferinţe, mese rotunde, ateliere de lucru, experţi de renume in domeniul esteticii si medicinii estetice vor dezbate teme importante si de actualitate , pentru a ilustra dezvoltarea si implicit evolutia in domeniul industriei esteticii profesionale si wellness dar si impartasirea propriilor experiente in cautarea de noi canale in afaceri.

Va asteptam in standul MELKIOR cu cele mai noi colectii, cu oferte si promotii valabile numai la COSMOBEAUTY !