Alexandra Tudor are 29 de ani, este nascuta in Bucuresti, a absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice. N-o recunosti din aceasta descriere si totusi ti se pare cunoscuta? Ei bine, ai vazut-o timp de sapte ani la televizor prezentand stiri sportive. Cand era studenta in anul al II-lea, la 19 ani Alexandra s-a angajat la Etno TV ca producator la principala emisiune difuzata in prime time. Apoi s-a transferat la TeleSport unde a prezentat stiri sportive timp de 3 ani, dupa care s-a mutat la canalul de televiziune Sport.ro.
Acum Alexandra Tudor este imaginea colectiei Space Melkior.

Melkior: Esti fan make-up?
Alexandra Tudor: De doi ani m-am mai calmat cu machiajul. In sensul ca acum adopt un machiaj cat mai natural. Nu-mi place sa fie tenul incarcat si, in general, optez sa pun in valoare un singur lucru: ori ochii, ori buzele. Iar pentru seara prefer un machiaj mai accentuat.

Melkior: Ai o culoare favorita pentru machiajul ochilor?
Alexandra Tudor: Maro. Toate tonurile de maro, dar si auriu sunt preferatele mele.

Melkior: Si pentru ruj?
Alexandra Tudor: Imi place la nebunie rujul rosu. Si rozul foarte aprins.

Melkior: Ce porti in poseta?
Alexandra Tudor: De toate. Am fixativ, farduri, buretei de fond de ten, pieptan, portofel, oja, pila de unghii…

Melkior: De ce le porti cu tine pe toate?
Alexandra Tudor: Pentru ca niciodata nu stii cand ai nevoie de ele. Si ca in Legea lui Murphy care spune ca «atunci cand ai nevoie de ceva, sigur nu ai lucrul acela in geanta», mai bine le am pe toate cu mine, sigur o sa am nevoie la un moment dat de ele.

Melkior: Inseamna ca tot timpul ai genti mari.
Alexandra Tudor: Da, de obicei da. Am aproape un «geamantan» pe care il car cu mine.

Melkior: Ce fel de manichiura iti place?
Alexandra Tudor: Acum am facut o pasiune pentru lacul de unghii negru, dar de-a lungul timpului am tot schimbat culorile. A fost o perioada in care am facut pasiune pentru manichiura French. Acum adopt oja negra, dar imi plac si toate nuantele intense, gen mov intens, maro intens, rosu pruna.

Melkior: Accepti manichiura innobilata cu decoruri?
Alexandra Tudor: Cateodata imi place. Pentru o ocazie speciala accept un strass sau sclipici pe unghii.

Melkior: Ti-ai vopsi parul roscat?
Alexandra Tudor: Sunt blonda natural si niciodata nu mi-am pus problema ca pot sa-mi vopsesc parul altfel. Maxim as putea sa-mi inchid nuanta putin pana la o tenta de maro-cafeniu, dar parca nu as fi eu. Ma vad intotdeauna blonda.

Melkior: Dar la capitolul tunsori?
Alexandra Tudor: O perioada din «tineretea» mea, pe la 20 de ani, am fost tunsa foarte scurt, aveam cativa centimetri. Aceasta perioada a durat 4 – 5 ani. De fapt, asa am aparut la inceput la televizor, cu parul foarte scurt. Acum nu mai m-as vedea cu parul scurt, imi place foarte mult parul lung pentru ca pot sa-mi fac diverse coafuri, e mult mai simplu de aranjat.

Melkior: La 19 ani ai debutat la Etno TV. Iti placea muzica populara?
Alexandra Tudor: Nu neaparat. A fost o oportunitate, eram in anul 2 de facultate si am auzit ca se cauta un producator. Ce sa fac, ce sa fac?! Si m-am dus. Nu stiam nimic despre televiziune si mi-a placut. Am stat un an si jumatate. Apoi am auzit ca se face un casting pentru prezentator tv pentru TeleSport, l-am castigat si am ramas la ei, renuntand la Etno TV. Am prezentat stiri sportive timp de 3 ani si, in momentul in care s-a inchis postul, m-am mutat la canalul de televiziune Sport.ro.

Melkior: Ce sport iti place cel mai mult?
Alexandra Tudor: Cand eram pustoaica, eu am facut gimnastica de performanta 7 ani. A zis mama ca vrea sa ma vada ca Nadia si m-a trimis la gimnastica, de aceea este sportul meu de suflet. Imi place sa ma uit la fotbal, atletism, handbal, natatie.

Melkior: Care sport nu-ti place sau nu vrei sa-l urmaresti?
Alexandra Tudor: Cred ca hochei. Dar nu neaparat ca nu-mi place, dar mi se pare ca un joc facut in «bataia de joc» a jucatorilor. E pe gheata, cu patine, are o poarta de 1 m, un puc de cativa centimetri si un echipament de 30 kg… Ce poate fi mai stupid?!

Melkior: De ce ai renuntat la gimnastica?
Alexandra Tudor: Pentru ca, intr-o dimineata, pur si simplu m-am trezit si mi-am zis ca nu mai pot face asta, nu ma mai duceam cu placere. Si eu cred ca in viata, daca faci un lucru fara placere, mai bine sa nu-l mai faci. Nu am mai calcat niciodata in sala de gimnastica.

Melkior: Ai un sportiv preferat?
Alexandra Tudor: Sportivul meu preferat, care s-a retras din activitate, este Andre Agassi.  Un tenismen foarte mare, cu o personalitate puternica. Am citit cartea scrisa de el si cred ca este cea mai buna autobiografie pe care am citit-o. 

Melkior: Ce hobby-uri ai?
Alexandra Tudor: Imi place sa gatesc, sa ma intalnesc cu prietenii, sa vad filme si spectacole de teatru.

Melkior: Care este mancarea preferata?
Alexandra Tudor: Nu am o mancare preferata, fac orice mancare. Nu sunt fan dulciuri si nu prea le prepar. Dar tortul, clatitele si tartele cu fructe pe care le fac sunt delicioase. Bucataria romaneasca o stapanesc foarte bine; si mama gateste bine si bunica de asemenea. Am avut de la cine sa invat.

Melkior: Ce filme vizionezi?
Alexandra Tudor: Drame, filme psihologice, trillere, filme autobiografice. Cel putin o data pe saptamana merg la cinematograf. Si la teatru, asa ca abia astept sa se deschida stagiunea.

Melkior: Cum te-ai descrie?
Alexandra Tudor: Sunt o persoana foarte activa, dinamica, nu imi place sa stau, am mereu ceva de facut. Din punct de vedere fizic, cred ca sunt simpatica.

Melkior: Banuiesc ca toata lumea iti spune ca esti frumoasa!
Alexandra Tudor: Da… da… Dar nu este asa o calitate must-have, nu despre asta este vorba in viata, «a fi frumos». Intr-adevar te ajuta in viata sa ai o prezenta placuta, iar prezenta nu tine neaparat de aspectul fizic. Consider ca am fost foarte norocoasa in meseria mea; au fost multe fete mult mai frumoase ca mine, mult mai fotogenice.

Melkior: Visezi ce vei face in urmatorii 10 ani?
Alexandra Tudor: Pentru ca am o varsta, ar fi cazul sa-mi intemeiez o familie, ceea ce mi-ar placea foarte tare, dar nu este o prioritate chiar in acest moment. As vrea sa lucrez intr-un domeniu la fel de creativ, televiziunea va fi mereu pasiunea mea si domeniul pe care il iubesc cel mai tare.

Melkior: Am realizat impreuna o sedinta foto pentru colectia Space. Cum a fost aceasta experienta?
Alexandra Tudor: Foarte draguta, relaxanta, nu m-am simtit constransa de ceva in afara de acea casca minunata… Echipa Melkior a fost simpatica, m-a ajutat mult.

Melkior: Orice fata isi doreste sa fie model, manechin, sa defileze pe podium. Ti-a placut rolul de fotomodel?
Alexandra Tudor: Da, a fost o experienta interesanta. La varsta de 14 ani m-a trimis mama sa fac o scoala de modele, nu am devenit model, dar m-a ajutat la postura, la mimica, la gestica. E un lucru constructiv. Si acum am avut ocazia sa pun in practica ce am invatat in urma cu 15 ani. Mi-a placut, as repeta aceasta experienta oricand.

Melkior: Ce produse de la Melkior iti plac?
Alexandra Tudor: Pudra luminoasa mozaic imi place la nebunie. De fapt, o prietena o foloseste si ea mi-a recomandat-o.

Melkior: Ai un mesaj pentru fanii Melkior?
Alexandra Tudor: Prin intermediul acestei sedinte foto si a acestui interviu ma bucur ca oamenii au ocazia sa cunoasca mai multe lucruri despre mine si, daca le place, pot sa-mi trimita un feed-back. Si sper sa-i inspire interviul acesta!