Cartea "Ce-am facut cand am tacut", scrisa de Andreea Esca, a fost lansata sambata, la Bookfest, in prezenta a peste 300 de admiratori ai vedetei de televiziune.
Volumul "Ce-am facut cand am tacut" a aparut la Editura Humanitas si a fost lansat sambata la complexul Romexpo din Bucuresti, unde a avut loc Salonul International de Carte Bookfest.

La evenimentul de lansare au fost prezenti scriitorul Radu Paraschivescu, criticul literar Dan C. Mihailescu, Cristian Tudor Popescu si Lidia Bodea, directorul editurii Humanitas.

Andreea Esca a spus ca aceasta carte a fost scrisa pentru a fi lansata in mai, deoarece in aceasta luna se implinesc zece ani de cand a fost infiintata revista The One, in care au aparut foarte multe dintre textele care sunt reunite in volumul "Ce-am facut cand am tacut".

"Sunt niste povesti in care probabil ca foarte multi dintre dumneavoastra va veti regasi, pentru ca toti am fost copii, multi dintre noi am avut aceste frumoase copilarii la tara, toti am avut bunici frumosi, pe care i-am iubit, si am trait alaturi de ei lucruri minunate. Toti am avut un prim iubit, un al doilea iubit, multi dintre noi avem copii, avem o relatie speciala cu parintii, asa incat sunt convinsa ca va veti recunoaste in povestile respective si sper sa fie o lectura usoara, dar placuta.", le-a spus Andreea Esca celor prezenti la lansarea cartii sale.

Melkior a sustinut lansarea si va recomanda cartea `Ce-am facut cand am tacut` scrisa de Andreea Esca.