La inaugurarea Scolii de coafura Melkior a avut loc Concursul de Creativitate la care au participat invitatii la eveniment.
Coordonatorul concursului a fost Robert Popovici – Trainer Subtil.

Hair stylistii invitati au facut parte din juriu si, in urma votului lor, castigatoarea Concursului de Creativitate a fost desemnata Oana Condrat – hair stylist Salon Kitty Beauty – Str.Drumul Fermei Nr.56 Popesti Leordeni.

Directoarea salonului, Cristina Ionescu, ne prezinta povestea salonului : Din dorinta de a face o schimbare majora în viata mea si motivata de faptul ca pregatirea si experienta mea profesionala ma obliga sa-mi petrec aproape toata ziua închisa intr-un birou în fata unui calculator, am decis sa fac ceva care mi se potriveste, ceva care ma reprezinta si sa-mi faca placere, sa-mi fac noi prieteni, sa pot interactiona cu oamenii. Datorita faptului ca domiciliul meu de 9 ani este în Popesti Leordeni, într-o zona în dezvoltare unde lipsesc foarte multe, mi-am pus întrebarea - Ce lipseste? ce le-ar placea vecinilor mei sa fie mai aproape de casa? ceva care sa le faca placere, care sa nu implice deplasarea cu masina, sa nu mai piarda timp în trafic si atunci mi-a suras ideea sa deschid un salon de înfrumusetare pentru cartierul nostru, pentru noi si pentru copii nostrii, sa fie într-un spatiu nou, cu aparatura noua, sa aduca servicii pentru doamne, domni si copii. Am parcurs un drum lung, am calcat pe teritorii necunoscute de mine dar am reusit sa ajung la destinatie. Am învatat foarte multe despre acest domeniu, am reusit sa-mi împlinesc acest vis. Numele Kitty Beauty, vine de la Cristina, numele meu, iar Beauty de la frumusete, un loc frumos unde ne putem relaxa, meritam putin rasfat, o pauza din activitatile noastre zilnice doar pentru noi si o noua casa pentru a ne cunoaste mai bine. Va astept cu mare drag sa facem cunostinta si îmi doresc din tot sufletul sa ma ridic la nivelul asteptarilor dumneavoastra.

 

 

www.salonpopesti.ro