Fundatia Renasterea organizeaza la 1 octombrie 2013 “Iluminarea in Roz” a ACADEMIEI DE STUDII ECONOMICE din Bucuresti, prestigioasa institutie de invatamant superior ajunsa la a 100 - a aniversare.

“Iluminarea in roz” este un eveniment de referinta la scara mondiala, ce simbolizeaza lupta impotriva cancerului de san, deruland pe toata durata lunii octombrie o ampla campanie de constientizare in ceea ce priveste preventia si importanta controalelor medicale efectuate periodic.

Printre cladirile care au purtat pentru o seara culoarea simbol de lupta impotriva cancerului de san, se numara: Ateneul Roman, Casa George Enescu, cladirea CEC, Teatrul National, Biblioteca Central Universitara, Muzeul National de Arta, Cercul Militar National, Arcul de Triumf, Palatul Parlamentului, Palatul de Justitie si Palatul Bancii Nationale a Romaniei.
Datorita specificului locatiei care va gazdui editia din anul 2013 a evenimentului de la 1 octombrie, publicul tinta al mesajelor campaniei va fi extins fata de evenimentele anterioare (femei peste 40 ani) si catre cel tanar (femei peste 18 ani), sub sloganul „Sanatatea se invata!”.

Evenimentul este marcat de MELKIOR prin lansarea unei oje intr-o nuanta perlata de roz. Campania “Because we care” se desfasoara in toate Magazinele Melkior.

Cumparati oja roz si Melkior va dona o parte din incasari pentru campania de lupta impotriva cancerului de san.

Aratati ca va pasa de cei din jur si dati-le o sansa!