SUBTIL a creat o mini revolutie in cataloagele sale de culori!

Acest lucru l-au aflat toti invitatii care au participat pe 27 mai 2013 la Seminarul de Coafura sustinut de specialistul Cristian Dinut la sediul firmei Melkior, cand au fost prezentate Tendintele vara 2013 in coafura, Noua gama de culori - blonduri special, Noile produse de decolorare si Prezentarea Seminarului SUBTIL 2013 de la Madrid.
Cu aceasta ocazie au fost testate noile produse din gama SUBTIL CREME la care se adauga cea de-a 8-a si cea mai noua familie de tonuri: BEIGES. Incepand cu luna Mai se lanseaza 3 nuante noi din aceasta familie de  beiges:
8/82  - IRIDESCENT BEIGE LIGHT BLONDE
7/18  - BEIGE ASH BLONDE
9/8   -          EXTRA LIFT BEIGE BLONDE

1 din 4 femei au parul blond

Multe persoane se asteapta la culori de blond care sunt pure, radiante, stralucitoare si lucioase. Statistica spune ca 1 din 4 femei au parul blond (natural sau decolorat). SUBTIL cultiva excelenta Blondului ! O gama de produse simpla, inovativa  si de incredere… toate fabricate in Franta.
SUBTIL a adunat toate produsele de decolorare intr-o singura gama: SUBTIL BLOND. A fost creata cea de-a opta noua familie de tonuri: BEIGES.

ULEI DECOLORANT

S-a lansat un nou produs de decolorare pentru: pregatirea suvitelor in nuante de cafeniu auriu sau de culoarea mierii ; obtinerea de nuante care nu necesita recolorare, ramanand deschise la culoare. Are putere de decolorare pana la 4 tonuri; asigura decolorare naturala, blanda si uniforma; nu contine Amoniac si Parabeni; are formula imbogatita cu Epalina; prezinta textura fluida de gel; este usor de folosit; are parfum placut de menta.

PUDRA DECOLORANTA

A fost creata o formula imbunatatita a Pudrei Decolorante existente pentru a putea fi inclusa in intregul concept de blond.

PASTA DECOLORANTA

A fost creata o formula imbunatatita a Pastei Decolorante existente pentru a putea fi inclusa in intregul concept de blond.

CREME REVELATOARE SPECIFICE

O gama de oxidanti specifici pentru toate operatiile de decolorare asociate cu acest concept de blond.