Pastele este una dintre cele mai frumoase sarbatori din an. De obicei, in aceste zile ne reintalnim cu membrii familiei, ne delectam cu bucate delicioase si petrecem timp de calitate cu oamenii dragi. Astfel, Pastele este o ocazie perfecta pentru a te aranja si a-ti pune la incercare abilitatile de make-up artist, astfel incat sa realizezi un look care iti evidentiaza atuurile.

Atunci cand vine momentul sa realizezi machiajul de Paste, este posibil sa te confrunti cu cateva piedici, datorita faptului ca iti doresti un make-up senzational, care trebuie sa se potriveasca in acelasi timp cu personalitatea ta, dar si sa fie potrivit cu locul in care petreci aceasta sarbatoare.

De aceea, ne dorim sa iti oferim o mana de ajutor, pentru a reusi sa realizezi un look impecabil, care sa te reprezinte si sa fie purtat cu mandrie.

Machiaj natural, in nuante de maro

Acesta este un tip de make-up foarte versatil, care poate fi purtat indiferent de context, fie ca stai acasa, fie ca mergi la un restaurant sau intr-un club. Se potriveste cu orice fel de tinuta, astfel ca intreg procesul de pregatire a look-ului de Paste se poate simplifica in mod semnificativ.

Aplica o nuanta de maro inchis in pliul ochiului si pe pleoapa inferioara, apoi vino cu un maro mai inchis in coltul extern al ochiului. Estompeaza foarte bine fardurile, iar, pentru un plus de eleganta, poti aplica un fard sidefat din coltul intern catre centru.

Pentru buze poti folosi orice produse, de la luciu transparent, pana la un ruj rosu, in functie de stilul pe care doresti sa il abordezi.

Smokey eyes intens

Daca vei petrece Pastele in club si vrei un make-up indraznet, cu siguranta un smokey eyes este o varianta excelenta. Desi este un look spectaculos, acest machiaj se realizeaza destul de usor.

Primul pas consta in conturarea ochilor cu un creion negru, pe care il aplici pe pleoapa inferioara, dar si pe cea superioara, cat mai aproape de gene. Ridica linia spre pliul ochiului pentru a colora intreaga pleoapa.

Apoi, poti aplica un fard negru de la linia genelor pana putin peste marginea obtinuta din creion. Acum este momentul sa folosesti un fard maro in pliu, pentru a estompa marginea neagra si uniformiza cele doua nuante, proces care trebuie repetat si pe pleoapa inferioara.Pentru a obtine luminozitate, poti aplica un fard deschis sau sidefat sub sprancene si in coltul intern al ochiului. La final, aplica gene false si un ruj mai “cuminte”, care sa echilibreze look-ul.

Machiaj cat-eye

Faimosul make-up care iti ofera efectul de „ochi de pisica” este potrivit atat pentru club si restaurant, cat si daca petreci acasa. Acesta este un machiaj de Paste foarte indragit, intrucat se afla undeva la granita dintre indraznet si cuminte.

Incepe prin a aplica un fard de culoare maro sau piersica pe intreaga pleoapa superioara, dar si pe cea inferioara. Nu este nevoie sa iti bati capul cu mai multe nuante de fard, intrucat secretul acestui make-up consta in linia de tus. Forma si lungimea pe care o va lua aceasta linie depind de trasaturile fiecarei persoane.

In general, daca ai ochii mici, este posibil sa te avantajeze o linie subtire, in timp ce una mai intensa este perfecta pentru ochii mari. Daca esti in cautarea tusului de ochi perfect, ai la dispozitie cateva sfaturi eficiente chiar AICI.

Acestea sunt recomandarile noastre de machiaj de Paste. Desigur ca iti poti pune creativitatea la incercare si poti combina mai multe stiluri, pentru a da nastere unui look care sa te reprezinte si care sa iti puna in evidenta atuurile.