Melkiorette, am ajuns exact la nuanta care da numele colectiei: GIRL POWER. Asa ca e timpul sa o cunoastem pe ALEXIA, vesela, simpatica, vorbareata, prietenoasa.

Povestea femeilor PUTERNICE si remarcabile continua. Hai sa descoperim ce o face puternica si curajoasa.

 

MELKIOR: Ce inseamna pentru tine Girl Power?

ALEXIA: Pentru mine, Girl Power inseamna a fi INDEPENDENTA, curajoasa, INDRAZNEATA. Inseamna sa faci ceea te face FERICITA, sa fii pe picioarele tale si sa nu depinzi de cineva.

 

MELKIOR: De ce te consideri puternica?

ALEXIA: Sunt PUTERNICA, dar pe de alta parte sunt si foarte emotiva si SENSIBILA. Trebuie sa stii ca in viata treci prin lucruri bune sau mai putin bune, asa ca trebuie sa fii puternica.

 

MELKIOR: Ce i-ai recomanda unei prietene sa faca pentru a fi Girl Power?

ALEXIA: Singura ar trebui sa-si dezvolte acesta parte a ei. Nu cred ca cineva poate sa te faca sa devii puternica. As putea sa-i spun: tu contezi cel mai mult, sa te pui pe tine pe PRIMUL loc si sa faci ceea ce iti place in VIATA.

 

MELKIOR: Ce pasiuni ai? Ce faci in timpul liber?

ALEXIA: Pasiunile mele din timpul liber sunt si PASIUNILE mele atunci cand muncesc. Imi place la nebunie ceea ce fac. Dar o alta pasiune este DANSUL, imi place foarte mult sa dansez si sa ascult MUZICA. Incerc sa fac lucruri noi, cum ar fi participarea la diferite workshop-uri: de facut cafea, de facut vase din lut etc.

 

MELKIOR: Unde iti place sa calatoresti?

ALEXIA: Imi place sa CALATORESC peste tot. Daca as avea timp si as putea, as face turul lumii ca sa descoper fiecare tara.

 

MELKIOR: La ce iti place sa visezi?

ALEXIA: Cred ca tot timpul trebuie sa visezi la ceva. Tot timpul trebuie sa ai un tel si, cand il atingi, sa ai alt VIS si tot asa.

 

MELKIOR: Ce calitati ai, cum te-ai descrie?

ALEXIA: Sunt zodia Fecioara. Sunt foarte DESCURCAREATA, perfectionista, AMBITIOASA, muncitoare. Cand imi propun ceva sa se intample, se va intampla. Vorbesc mult, poate sa fie o calitate, dar poate sa fie si un defect. Sunt destul de AMUZANTA.

 

MELKIOR: Ce inseamna pentru tine aceasta culoare de oja?

ALEXIA: ROZ este culoarea mea preferata. Din noua colectie de oje semi, imi place nuanta GIRL POWER pentru ca este un roz tare, neon, magenta. Magenta se regaseste in toate obiectele mele: haine, pantofi, ochelari, scaune, pahare…