Melkiorette, continuam cu povesti spuse de femei PUTERNICE si remarcabile. Special pentru ele, am creat colectia de oje semi GIRL POWER.

Astazi o cunoastem pe Madalina, Avocata. Afla care este PASIUNEA ei, la ce VISEAZA si ce ii aduce bucurie.

 

 

MELKIOR: Ce inseamna pentru tine o femeie puternica?

MADALINA: Nu cred in perfectiune, dar cred profund in asumarea atat a vulnerabilitatilor, care sunt umane si parte din fiecare dintre noi, cat si a greselilor. O femeie puternica INVATA constant, imbratiseaza riscul si se inconjoara de oameni mai BUNI decat ea.

 

MELKIOR: De ce te consideri puternica?

MADALINA: Imi place sa cred ca fiecare PROVOCARE pe care o intalnesc este surmontabila. Unele sunt mai dificile si necesita multa chibzuinta si un pic de noroc, altele pot fi rezolvate dintr-un salt mai amplu. Nu exista o RETETA a provocarilor, dar deschiderea de a fi orientat pe solutii si planificarea atenta ajuta sa evoluezi cate putin in fiecare zi.

 

MELKIOR: Ce pasiuni ai?

MADALINA: Incerc sa EVOLUEZ din toate partile. Imi dau seama ca este o conditie a existentei mai mult decat ceva ce imi propun in mod deliberat. Dar tendinta este sa invat continuu si sa ma BUCUR ca un copil de fiecare data cand descopar ceva NOU care imi atrage atentia. Imi place sa CITESC, sa ascult podcast-uri si sa alerg dimineata, atunci cand timpul imi permite. Un start sanatos al zilei imi da mereu tonusul de a fi mai receptiva, mai CREATIVA si mai deschisa la provocari.

 

MELKIOR: Unde iti place sa calatoresti?

MADALINA: Imi place sa merg in locuri ferite de turisti, unde am loc mental de introspectie si RELAXARE. Imi plac plajele virgine, insulele indepartate, ador vacantele pe barci si calatoriile in locuri mai putin cunsocute. Gasesc in NATURA un refugiu emotional care ma ajuta sa ma reconectez la mine si la nevoile mele si sa-mi RECALIBREZ prioritatile. Nu cred ca am un singur loc preferat, am zeci de locuri preferate. Imi plac mult Asia, America Latina, vestul Frantei, Italia, iubesc Grecia.

 

MELKIOR: De ce ai ales Dreamer?

MADALINA: Din colectia de oje semi Girl Power, DREAMER e o nuanta foarte draga mie, pe care nu ma satur sa o privesc. Inseamna pentru mine BUCURIA sinelui, relaxare, liniste, incantare, VISARE, viitor. Inseamna cer si mare, viata INFINITA. 

 

MELKIOR: La ce iti place sa visezi?

MADALINA: Mai mult decat sa visez, imi place sa ma uit la lucrurile din jurul meu fata de care sunt atat de RECUNOSCATOARE. Iar atunci cand visez, visez la o varianta cat mai buna a mea, la FERICIREA celor din jur, la inconjurul lumii.