Melkiorette, povestea femeilor PUTERNICE si remarcabile merge mai departe. Azi a venit randul sa o cunoastem pe Chef Ligia.

Pentru femei ca ea am creat colectia de oje semi GIRL POWER. Hai sa-i aflam povestea DELICIOS de interesanta.

 

 

“Ce inseamna o femeie PUTERNICA?! O femeie cu pofta de viata si buna dispozitie. Care este INDEPENDENTA si trece cu brio peste toate incercarile facand fata oricarei situatii.

 

Pasiunea mea? GATITUL. Imi place sa prepar deserturi TRADITIONALE si o fac de la varsta de 13 ani. Bucuria mea este sa-i INDULCESC pe cei dragi cu creatiile mele culinare. Cel mai des fac CORNULETE cu dulceata si nuca. Reteta e una speciala, transmisa din generatie in generatie, de la bunica la mama; nu voi dezvalui ce ingrediente pun in ea, doar va spun ca dulceata de prune preparata in CASA este “micul secret” care da savoare acestui preparat.

 

Desertul casei?! Lista incepe cu placinta cu mere (preferata baiatului meu), placinta cu branza sarata (preferata sotului meu), prajitura Alba ca Zapada (apreciata foarte mult de colegii mei), tortul de biscuiti, prajitura Semiluna cu nuca si lamaie. Toata lumea imi spune ca dulceata de gutui pe care o fac este delicioasa, secretul stand in coaja de portocala. In acest sezon, tarta cu piersici are cel mai mare succes fiind un desert racoritor. Iar de sarbatori pregatesc un cozonac dupa o reteta care imi apartine si are crema de cacao, stafide aurii, nuca si rahat. Ingredientul magic care nu lipseste din bucataria mea este batonul de vanilie. Dar cel mai tare ma mandresc cu faptul ca seful meu spune ca “fac cea mai buna salata de boeuf”.

 

Mancarea mea preferata? Saramura de peste. Facuta de mine, bineinteles! Desertul meu preferat? Tortul de biscuiti ornat cu visine din visinata. Suna delicios, nu-i asa?!

 

Din colectia de oje semi Girl Power imi place SHOCK pentru ca imi induce o stare de bine si ma BINEDISPUNE. Este o culoare efervescenta, exuberanta, perfecta pentru un party estival.

Daca Shock ar fi o FLOARE, ar fi Crinul Imperial.

Daca Shock ar fi un FRUCT, ar fi Papaya.

Daca Shock ar fi o PASARE, ar fi Flamingo.

Daca Shock ar fi un DESERT, ar fi Carrot Cake.”