Melkiorette, povestea femeilor PUTERNICE si remarcabile continua. Doar stii ca pentru ele am creat colectia de oje semi GIRL POWER.

Azi o descoperim pe DIANA, simpatica, incantatoare, mereu cu zambetul pe buze. FOTOMODEL din pasiune. Hai sa aflam cum si-a indeplinit ea visul.

 

 

MELKIOR: Ce inseamna pentru tine o femeie puternica?

DIANA IONESCU: Pentru mine, o femeie puternica este o femeie care are INCREDERE in ea si in fortele proprii, in ciuda micilor insecuritati pe care le poate avea. De asemenea, consider ca o femeie puternica trebuie sa celebreze SUCCESUL, dar sa ramana MODESTA, fara a incerca sa ii faca pe cei din jur sa se simta inferiori. O femeie puternica isi urmeaza pasiunile, lupta sa isi indeplineasca VISURILE si nu se opreste din drumul ei pana nu-si atinge scopul.

 

MELKIOR: Te consideri o GIRL POWER?

DIANA IONESCU: Da, ma consider o GIRL POWER. Stii de ce? Pentru ca tot ce am realizat pana in prezent am facut singura, fara niciun ajutor. Am avut primul job la 16 ani cand, pentru ca eram printre elevii cu rezultatele cele mai bune, castigasem de la liceu o vacanta in Grecia si aveam nevoie de bani de buzunar. Asa ca am lucrat pentru o luna la o fabrica de cartoane: lipeam abtibilduri pe cutii de frigidere.

La 18 ani, aveam un prieten cantaret care m-a rugat sa joc un rol in videoclipul lui. Dand timpul inapoi, cred ca acela a fost primul contact cu lumea asta a modelingului. Era o tipa regizor care m-a placut foarte mult si m-a invitat la o sedinta foto profesionala. Ulterior, oamenii vazand pozele au inceput sa ma perceapa ca fiind FOTOMODEL si au inceput sa apara contractele platite si ceea ce avea sa imi fie PASIUNE si job full time pentru mai bine de 10 ani.

Pot sa spun ca, pe langa toata implinirea sufleteasca pe care mi-a adus-o, acest job mi-a permis sa duc un stil de viata interesant, sa merg in vacantele dorite si chiar sa imi cumpar singura primul apartament. Cu toata independenta aceasta, am realizat ca imi vine destul de greu sa accept ajutor sau sa primesc lucruri pentru care nu am muncit, dar aici cred ca sunt intr-o alta extrema si e o alta discutie...

 

MELKIOR: Pasiunea ta?

DIANA IONESCU: Cele mai vechi AMINTIRI legate de pasiunea mea pentru modeling incep de pe la 7-8 ani: cand imi cumparam vreun obiect vestimentar nou aveam grija ca mama sa aiba parte de cate o prezentare de MODA pusa atent in scena in sufragerie. De asemenea, TV-ul era mereu pornit pe un post de moda.

De curand, am primit de la una dintre prietenele mele din COPILARIE o poza dintr-un ORACOL in care completasem pe la 12 ani si scrisesem ca imi doresc sa fiu FOTOMODEL. Mi s-a parut genial pentru ca sincer nu aveam asa un timeline al acestei dorinte si mi s-a parut ca la 18 ani cand a inceput sa devina realitate, s-a intamplat foarte firesc, fara sa caut sau sa fortez eu ceva.

Este o pasiune care mi-a adus foarte multe BUCURII, care iti da ocazia sa faci ceva diferit in fiecare zi si sa joci un rol diferit in fiecare zi. Atunci cand sunt la o sedinta foto sau la o filmare, nu ma plictisesc niciodata si nu simt ca muncesc. Sunt RECUNOSCATOARE pentru toate locurile pe care le-am vazut si pentru toti oamenii extraordinari pe care i-am intalnit.

 

MELKIOR: Ce inseamna Melkior pentru tine?

DIANA IONESCU: Pentru mine, MELKIOR inseamna mult mai mult decat produsele de makeup de calitate pe care le folosesc in fiecare zi. Este BRANDUL cu care am colaborat pentru cea mai lunga perioada de timp si unde am legat stranse prietenii cu oamenii din spatele brandului. Vin la shootinguri cu mare entuziasm si fiecare vizita in magazinele Melkior este o PLACERE pentru ca e imposibil sa nu revad o poza de campanie si sa imi amintesc de distractia behind the scenes.

 

MELKIOR: Cea mai noua nuanta de oja semi este Mon Caramel.

DIANA IONESCU: Chiar acum imi admir unghiile nude si cred ca in 99% din timp am unghiile cu OJA NUDE. Imi plac, consider ca ma reprezinta cel mai bine, dar am si fost nevoita sa imi placa. Una dintre cerintele pentru modele este sa aiba unghiile cat mai NATURALE, in special cand filmeaza reclame sau la sedinte foto pentru bijuterii. La Melkior gasesc cele mai inspirate nuante de nude, EVER YOUNG fiind cea pe care o port de atat de mult timp incat Lacramioara (de la Melkior) doar ofteaza retinut ca iar imi fac unghiile asa. Sunt incantata ca mereu apar nuante noi si cool, cum este si MON CARAMEL. Consider ca NATURALETEA ii vine cel mai bine unei femei puternice!