Melkiorette, de azi incepem sa-ti prezentam femei PUTERNICE si remarcabile. Afla care este PASIUNEA lor si ce le determina sa se simta puternice, active, indraznete.

Melkior le-a ascultat POVESTEA si a creat, special pentru ele, colectia de oje semi GIRL POWER.

Le admiram, de aceea vi le prezentam si voua. Azi o descoperim pe IOANA, vesela, volubila, plina de sarm. Este PR Manager Music Festival, deci ai ghicit, iubeste MUZICA.

 

 

“Ce inseamna sa fii o femeie PUTERNICA?! Pentru mine, o femeie puternica este o femeie AMBITIOASA, CURAJOASA, ORGANIZATA, METICULOASA pentru care nu exista nu se poate. Mereu am in minte ca trebuie sa am INCREDERE in ceea ce fac. Si toate acestea combinate, inseamna pentru mine o FEMEIE puternica. Recunosc ca imi place atunci cand vad o femeie care conduce un departament plin de barbati. Nu sunt feminista sau ceva, insa #girlpower.

CULOAREA care ma face sa ma simt bine, sa fiu puternica?! Combinatia aceasta de culori: mov, putin verde si putin sparkle. Pe mine, culorile UNTOLD ma fac sa ma simt puternica. Culorile noptii, de asemenea: movul, negrul, argintiul, auriul, toate combinate. Din colectia de oje semi Girl Power imi place DESIRE pentru ca e aprinsa, inflacarata, ca o PASIUNE.

Care e pasiunea mea?! MUZICA! De asta am si ajuns sa lucrez la FESTIVALUL de muzica. Imi place muzica de orice natura! Melodia preferata?! Still de la Dr. Dre. Si… as asculta oricand Etta James.”

IOANA

PR Manager Music Festival