Marirea buzelor cu ajutorul machiajului. Ce sa faci pentru ca buzele tale sa para mai pline?

Multe dintre noi ne dorim sa avem buzele mai mari si, chiar daca natura nu a fost generoasa cu noi, putem obtine acest efect cu ajutorul machiajului. Daca avem in trusa produsele potrivite si stim cateva trucuri de makeup, putem crea singure look-ul pe care ni-l dorim.

In cazul in care si tu visezi de multa vreme la un zambet senzual, acest articol iti va fi cu siguranta de folos. Marirea buzelor poate fi realizata vizual cu ajutorul produselor potrivite de machiaj. Iata cateva trucuri utile:

Aplica un strat de corector

Daca iti doresti efectul de buze pline, aplica mai intai un strat subtire de corector in jurul buzelor. Acest pas te va ajuta sa creezi un contur mai precis, atunci cand vei folosi un creion special creat pentru asta.

Iar daca iti doresti un efect cu adevarat spectaculos, aplica pe zona arcuita a buzelor, numita si “arcul lui Cupidon”, un corector cu o nuanta mai deschisa decat cel pe care il folosesti in mod normal, iar apoi adauga peste el o cantitate mica de iluminator. Astfel, vei reusi sa scoti in evidenta aceasta zona atat de frumoasa a buzelor!

Contureaza-ti cu atentie buzele

Marirea buzelor din punct de vedere vizual poate fi realizata cel mai bine cu un creion de conturare. Cu ajutorul lui, poti accentua conturul buzelor tale, iar ca sa le oferi un plus de volum, poti depasi usor linia lor naturala. Ai grija, insa, sa nu exagerezi, deoarece aspectul obtinut nu va mai parea natural.

Foloseste un creion care are aceeasi nuanta precum rujul pe care urmeaza sa-l aplici si contureaza-ti buzele prin miscari scurte. In plus, pentru ca rujul sa reziste mai mult timp pe buze, poti folosi creionul pentru a colora intreaga suprafata a buzelor.

Aplica rujuri in nuante pigmentate

Calitatea rujurilor pe care le aplici joaca un rol important atunci cand vine vorba despre efectul de marire a buzelor. Pentru ca buzele tale sa para mai pline, este esential sa folosesti rujuri in nuante intens pigmentate care iti vor oferi acoperire maxima, rezistenta indelungata si aspectul seducator pe care ti-l doresti (citeste aici cum sa alegi rujul perfect in functie de tinuta).

Totodata, pentru a crea impresia ca ai buzele mai mari, poti aplica doua rujuri in nuante diferite, dar complementare: o nuanta mai deschisa pe care sa o aplici in centrul buzelor si alta mai inchisa pe care sa o aplici pe conturul buzelor spre colturile externe. Astfel, poti crea un efect ombre care le va oferi buzelor tale impresia de volum.

Pe site-ul nostru vei gasi o gama variata de rujuri care te vor ajuta sa obtii un zambet demn de invidiat!

Ofera-le buzelor tale stralucire

Aplicarea unui luciu de buze este ultimul pas pe care trebuie sa-l urmezi atunci cand vrei sa obtii un efect intens de marire a buzelor, iar pe Melkior.ro vei gasi produsul perfect! Iti punem la dispozitie nuante luminoase si stralucitoare care iti vor face buzele sa para mai mari, fara sa iti creeze, insa, o senzatie lipicioasa. Acestea au o textura usoara, confortabila si te pot ajuta sa obtii un look perfect!