Rujul este un produs de machiaj indispensabil din portfardul si geanta unei femei. Fie ca obisnuiesti sa te machiezi zilnic sau nu, cu siguranta tii in poseta un ruj pe care sa il ai la indemana pentru orice eventualitate.

 

Deoarece rujurile se numara printre cele mai populare produse de machiaj, gama este extrem de variata, asa ca iti poate fi din ce in ce mai greu sa decizi ce ruj sa iti cumperi. Sigur iti doresti sa gasesti rujul perfect pe care sa il poti aplica oricand si sa arati fabulos, dar trebuie sa stii ca exista rujurile perfecte pentru fiecare tinuta in parte.

 

De aceea, in acest articol am decis sa iti oferim sfaturile care te vor ajuta sa faci intotdeauna cea mai buna alegere in materie de rujuri. Iata cum sa alegi acest produs de machiaj in functie de culoarea tinutei pe care o porti:

 

Tinute in culori deschise

 

Daca de obicei preferi tinutele in nuante deschise, atunci poti aplica pe buze rujuri in culori  pastelate si calde. De exemplu, la un outfit in care predomina culoarea galben deschis, bleu, roz sau verde deschis, poti alege un ruj roz deschis, piersica sau nude, iar daca vrei sa porti si nuante mai intense, rujul perfect este cel rosu coral.

 

PONT: Pentru a crea efectul de buze mai voluptuoase, aplica pe centrul lor un lip gloss.

 

In schimb, daca optezi pentru tinute in culori neutre, precum gri sau bej, atunci poti folosi un ruj rosu inchis. Acesta va crea un contrast perfect cu tinuta ta si te va ajuta sa obtii un look fabulos. De asemenea, poti opta pentru rujurile roz, piersica si maro inchis.

 

Tinute in culori inchise

 

Daca preferi sa te imbraci in tinute inchise la culoare, atunci cele mai potrivite nuante de ruj vor fi rosu inchis, roz si portocaliu inchis.

 

PONT: Pentru un look de senzatie atunci cand aplici un ruj rosu, alege unul care are ca baza o nuanta de coacaze. Daca, in schimb, preferi rujurile nude, alege maro cu tente de mov sau portocaliu.

 

Tinute in culori intense

 

In cazul in care ai in gardeorba multe haine colorate, atunci poti folosi rujuri in culori la fel de intense sau rujuri deschise la culoare. Pentru a obtine un look care te va scoate din anonimat, indrazneste sa porti un ruj in nuanta magenta sau un ruj rosu aprins. De asemenea, poti opta pentru nuantele de maro, fucsia si rosu cu nuante de portocaliu.

 

Ce pasi sa urmezi pentru ca rujul sa reziste mai mult timp pe buze?

 

  •          Exfoliaza-ti buzele. Foloseste un produs special de exfoliere, iar apoi aplica pe buze un balsam sau o crema hidratanta.
  •          Sterge excesul de balsam de pe buze si aplica un fond de ten pentru a-i oferi rezistenta rujului.
  •          Foloseste un creion pentru a-ti contura buzele. Alege o nuanta asemanatoare rujului si defineste-ti forma buzelor.
  •          Alege un ruj rezistent. In gama noastra vei gasi rujuri de calitate superioara, care asigura rezistenta de lunga durata, fara sa usuce buzele (citeste aici mai multe trucuri pentru buze irezistibile). Poti opta pentru rujuri mate sau cremoase, care iti vor catifela buzele sau le vor oferi un aspect mat, demn de invidiat.

 

Descopera acum gama de rujuri Melkior Professional si alege rujul perfect pentru tinuta ta. Profita de ofertele speciale si bucura-te de calitatea produselor de machiaj Melkior.ro!