Femeile care obisnuiesc sa se machieze au in trusa cu produse cosmetice si o apa micelara, care sa le ajute in procesul de demachiere. Ea poate indeparta machiajul intr-un mod eficient, curatand tenul si improspatandu-l.

Apa micelara este, de fapt, apa cu capsule de ulei suspendate in ea. Particulele de ulei in combinatie cu apa pot elimina in cel mai scurt timp machiajul aplicat pe ten, dar pentru ca cele doua straturi sa se uneasca si sa formeze un compus omogen, este important sa agiti bine sticla inainte de a imbiba dischetele demachiante cu produs.

Apa micelara se clateste?

Daca vei achizitiona acest produs din gama noastra, vei fi bucuroasa sa afli ca nu va trebui sa iti clatesti fata dupa folosirea lui. Apa micelara va curata rapid machiajul si impuritatile, oferindu-ti o senzatie placuta si beneficiul unui ten curat si bine ingrijit.

Tot ce trebuie sa faci este sa agiti sticluta cu apa micelara, sa imbibi o discheta demachianta si sa iti cureti tenul cu ajutorul ei. Este important sa indepartezi orice urma de machiaj sau praf, motiv pentru care ar trebui sa termini procesul de demachiere doar atunci cand ultima discheta folosita ramane curata.

In gama Melkior vei gasi apa micelara (100 si 1000 de ml) care te va ajuta sa scapi de orice impuritate de pe ten. Ea indeparteaza rapid si usor machiajul, dar si sebumul in exces, iar pentru ca are in compozitie ulei de argan si D-Panthenol, te vei bucura de un efect calmant si hidratant.

Datorita faptului ca nu contine parfum si ca este realizata intr-o combinatie unica de ingrediente, apa micelara poate fi folosita chiar si de persoanele cu ten sensibil, deoarece are o actiune delicata, dar eficienta. Dupa demachiere, iti vei simti tenul curat si revigorat, nu uscat si lipsit de vitalitate!

In plus, apa micelara Melkior poate fi achizitionata la un pret foarte avantajos:

  • 24,90 de lei - 100 ml;
  • 129,90 de lei - 1000 ml.

Poti citi mai multe despre apa micelara aici.

Alte produse pentru ten pe care le vei gasi in gama Melkior

Pe langa folosirea regulata a apei micelare, pentru ca tenul tau sa se mentina in cea mai buna forma, este important sa aplici doar produse de inalta calitate, asa cum sunt cele create de Melkior. Iata ce produse pentru ten poti comanda de pe site-ul nostru:

  • Baza de machiaj (produse variate, pentru fiecare tip de ten - uscat, gras, mixt, afectat de rozacee);
  • Iluminator lichid sau sub forma de pudra (irizata, mozaic);
  • Corector lichid, sub forma de baton, paleta, creion sau pudra;
  • Fond de ten (produse special create pentru orice tip de ten);
  • Pudra libera sau compacta;
  • Fard de obraz - disponibil intr-o paleta vasta de nuante, pentru ca fiecare femeie sa gaseasca nuanta perfecta pentru ea;
  • Fixator de machiaj cu aroma delicata de piersica si extract din flori de tei;
  • Accesorii - buretel de machiaj si suport de depozitare, aplicatoare pentru pudra, pensule de machiaj, ascutioare pentru creioane, pelerina pentru machiaj, paleta pentru mixare culori si servetele demachiante.

Prin urmare, pe site-ul Melkior.ro vei gasi tot ce ai nevoie pentru ca tenul tau sa arate minunat in fiecare zi!