Ce sa intamplat in 2011?

Tom Ford lansa colectia de makeup. La catedrala Westminster din Londra avea loc casatoria Printului William cu Kate Middleton. Un botanist olandez descoperea prima specie de orhidee care infloreste noaptea, singura din lume cunoscuta pana in prezent. Natalie Portman obtinea Globul de Aur si premiul Oscar pentru prestatia din filmul "Black Swan". Sonda spatiala Messenger de la NASA devenea prima nava spatiala care orbiteaza planeta Mercur. Pe 1 mai a avut loc beatificarea Papei Ioan Paul al II-lea. Printul de Monaco Albert al II-lea se casatorea cu fosta inotatoare olimpica Charlene Wittstock. Lady Gaga devenea singurul artist din 2011 care a vandut 1 milion de exemplare in saptamana de deschidere. Michael Kors sarbatorea 30 de ani de activitate si deschidea un magazin la Paris. Ivian Sarcos devenea a sasea femeie din Venezuela care a cucerit titlul Miss World.

 

PRIMUL produs Melkior

Si tot in 2011, in septembrie, a fost lansat primul produs Melkior - EYELINER KHOL PENCIL BLACK care a devenit un adevarat Best Seller. Si a continuat cu mii de PRODUSE pentru ochi, buze, corp, multe colectii incredibile lansate in decursul a 10 ani. Nuante noi, formule noi, moderne, inovative, perfecte pentru un LOOK impecabil. De 10 ani cream cu DRAGOSTE pentru tine si nu ne oprim aici, vom continua sa producem si  sa extindem gama cosmeticelor Melkior.

 

Iti MULTUMIM pentru ca ai fost alaturi de noi in aceasta calatorie in UNIVERSUL frumusetii!

Melkior inseamna o gama de produse de beauty PROFESIONALE care se adreseaza tuturor femeilor ce doresc sa se simta frumoase. Melkior invita femeile sa fie sarmante, sa se simta confortabil in pielea lor, sa seduca, sa fie UNICE. Melkior inseamna produse de inalta CALITATE realizate din cele mai bune ingrediente. Melkior este brandul care naste PASIUNI si emotii.

 

Pe 10 Septembrie aniversam 10 ani de Melkior!

Urmeaza 10 luni de Sarbatoare pentru 10 ani de Aniversare! Aboneaza-te la newsletter si urmareste-ne zilnic pe Facebook, Instagram, Pinterest, Youtube, Tik tok si Twitter pentru a afla prima despre SURPRIZE, cadouri, oferte, concursuri, noutati, lansari.

 

Alatura-te aniversarii noastre, scrie mesajul tau pentru Melkior 10 Ani si posteaza-l cu #melkior10