Hello, Melkiorette! Ai aflat noutatile? Melkior si makeup artist Ana Cucuta au creat impreuna o nuanta superba de ruj. Ana a ales textura, culoarea, parfumul, modelul, ambalajul, designul, totul… Asa a aparut Matte Liquid Lipstick Sugar Nude (ref. 12729) - un ruj lichid mat foarte rezistent, care nu migreaza, care nu usuca buzele, care are o formula excelenta.

Ana a absolvit ASE, Facultatea de Marketing, insa pasiunea pentru desen a facut-o sa-si indrepte atentia si talentul spre o cariera artistica, descoperind astfel machiajul. Colaboreaza cu multi artisti precum Nicole Cherry, Feli, Alina Eremia, Nicoleta Nuca, Delia, Stefania, Andra, Anda Adam, Jo Ioana, Evelyn, Ana Baniciu, Kamelia, Anna Lesko etc.

Hai sa aflam chiar de la ea cum a ales culoarea rujului si carei femei crede ca i se potriveste!

 

MELKIOR: Cum ai primit propunerea Melkior de a avea un ruj cu numele tau?

Ana Cucuta: Am fost foarte incantata de aceasta propunere, uimita si mandra in acelasi timp. Evident ca am raspuns cu multa bucurie. Sper sa fie doar un inceput si drumurile sa se deschida cat mai mult.

 

MELKIOR: Ce ti-a placut cel mai mult in aceasta aventura?

Ana Cucuta: Mi-a placut foarte tare sa vad tot procesul de creare a unui ruj, cum se prepara totul, cum se pun bazele unui produs, cum se poarta discutiile, cum se aleg culorile, aromele. Nu stiam toate aceste detalii. Mi-a placut procesul in sine, pana la produsul final, chiar si partea de grafica, layout, alegerea fonturilor si alte detalii tehnice. Este un proces creativ si mi-a placut sa-l parcurg. Iar despre ziua de shooting, ce sa mai spun, a fost minunat!

 

MELKIOR:  Ce te inspira, in general?

Ana Cucuta: Oamenii buni, bunatatea. Frumosul din jurul meu, vremea frumoasa, soarele, muzica, florile, animalele, toate imi dau o stare de bine si ma ajuta sa fiu creativa.

 

MELKIOR:  Unde iti place sa calatoresti?

Ana Cucuta: In Italia. Simt o afinitate puternica pentru Italia, mi se pare ca tot ce este acolo este frumos, fiecare coltisor are ceva aparte, vintage combinat cu modern. Mi se pare ca femeile sunt foarte sexy, sunt foarte naturale, dar in acelasi timp emana multa feminitate. Probabil ca am trait acolo intr-o alta viata!

 

MELKIOR: Care e obiectul la care tii cel mai mult?

Ana Cucuta: Inelul meu de logodna.

 

MELKIOR: Care e mancarea preferata?

Ana Cucuta: Pastele. Pot sa le mananc si simple, dar prefer pastele cu legume si creveti, nu ma dau in vant dupa mult sos.

 

MELKIOR:  Ce fel de muzica asculti?

Ana Cucuta: Ascult mai multe tipuri de muzica, insa ma relaxeaza foarte tare muzica jazz, mai ales remix pe variante moderne; vibreaza bine in sufletul meu.

 

MELKIOR: Cum ai ales culoarea rujului?

Ana Cucuta: Am ales-o in functie de nuantele care imi plac, in general. Bineinteles ca este nuanta care mi se potriveste si care ma pune in valoare. In plus, mi se pare o nuanta foarte sexy, feminina, care se potriveste foarte bine romancelor.

 

MELKIOR: Daca ai vrea sa-l prezinti unei prietene, cum i-ai spune ca este rujul tau?

Ana Cucuta: I-as spune ca este extraordinar de frumos, ca rezista super bine pe buze, ca o s-o faca sa arate ca o printesa, o sa fie sexy si o sa aiba incredere in ea sa mearga la orice eveniment pentru ca, pe langa faptul ca “tine” foarte bine rujul, o sa arate impresionant cu el.

 

MELKIOR: Spune primele 3 cuvinte care iti vin in minte cand te gandesti la ruj.

Ana Cucuta: Sexy, modern, powerful.