Sarbatoarea iubirii se apropie si fiecare femeie indragostita o asteapta cu nerabdare. Valentine’s Day este ziua in care celebram dragostea pe care o simtim pentru partenerul nostru de viata, este ziua in care ne simtim iubite, apreciate si rasfatate!

Valentine’s Day - scurt istoric

Ziua Indragostitilor dateaza de peste 1.500 de ani. Numele acestei sarbatori provine de la Sfantul Valentin, care, conform credintei populare, a fost un preot din timpul secolului al III-lea. In acea vreme, imparatul Claudiu al II-lea a interzis casatoriile, deoarece considera ca barbatii care se casatoresc nu mai sunt soldati atat de buni.

Preotul Valentin a incalcat aceasta regula si a oficiat casatorii in secret. Atunci cand faptele lui au ajuns la urechile imparatului, Valentin a fost trimis la inchisoare si a fost condamnat la moarte. In timpul petrecut acolo, preotul s-a indragostit de fiica temnicerului, iar pe 14 februarie, in ziua executarii sale, i-a lasat o scrisoare semnata “de la Valentinul tau”.

Ziua Indragostitilor a fost sarbatorita pentru prima oara in anul 496, in timpul unui festival organizat de catre romani, numit “Lupercalia”. Traditia era ca fiecare baiat sa aleaga un nume de fata dintr-o cutie, iar apoi sa formeze un cuplu cu ea. Dupa un timp, festivalul a fost transformat intr-o sarbatoare crestina, in care era amintit Sfantul Valentin.

Ziua Indragostitilor a capatat popularitate in toate colturile lumii si a devenit prilejul perfect de declarare a iubirii prin gesturi si cadouri romantice!

What do you love?” - tema noilor rujuri Melkior

Acum ca ai aflat o scurta istorie pentru Valentine’s Day, ne dorim sa iti prezentam noile nuante de ruj pe care le-am lansat cu tema “What do you love?”. Nuantele se numesc Bliss si Naked si sunt perfecte pentru sarbatoarea iubirii. Cu siguranta iti doresti sa fii seducatoare de Valentine’s Day, iar aceste rujuri te vor ajuta sa obtii look-ul pe care ti-l doresti.

Fie ca te gandesti sa pregatesti o cina romantica acasa, fie ca vrei sa mergi cu barbatul iubit la un restaurant sau intr-un mini sejur, trebuie sa te asiguri ca vei arata perfect! Cum poti sa obtii un look de senzatie? In mod clar, prin makeup!

Machiajul este aliatul nr.1 al femeilor, deoarece le ajuta sa-si puna in valoare atuurile si sa ascunda imperfectiunile. Iar pentru ca noi ne dorim sa arati excelent de Ziua Indragostitilor, ti-am pregatit doua rujuri lichide mate care iti vor contura perfect buzele si le vor face sa para irezistibile in ochii partenerului tau!

Daca ai incercat pana acum un ruj marca Melkior, stii deja ca produsele noastre sunt de calitate superioara si isi mentin aspectul impecabil ore la rand. Rujurile lichide mate pe care ti le punem la dispozitie sunt intens pigmentate, pot fi aplicate usor si nu usuca buzele (citeste aici cum sa alegi rujul perfect in functie de tinuta). Aceste produse te vor ajuta sa obtii un machiaj demn de invidiat si un zambet fermecator, asa cum trebuie sa fie de Valentine’s Day.

Descopera colectia de produse de makeup Melkior si alege nuanta de ruj care iti evidentiaza cel mai bine frumusetea! Cu Melkior, te simti speciala, frumoasa si admirata in fiecare zi!