Anul 2020 a fost plin de provocari. Cu totii am avut un an atipic, din cauza pandemiei care s-a extins in intreaga lume, dar speram la un 2021 excelent, incarcat cu surprize placute!

Vrem sa iti multumim ca ai fost alaturi de noi pe tot parcursul anului si iti promitem ca iti vom oferi in continuare produse realizate din cele mai bune ingrediente pe care sa le folosesti intotdeauna cu drag! Ne dorim sa satisfacem chiar si cele mai pretentioase cerinte, asa ca acordam o atentie deosebita fiecarui produs pe care il cream. Punem calitatea pe primul loc, iar clientele noastre stiu asta!

Avem multe planuri in 2021 si ne dorim sa te impresionam cu o gama bogata de produse de machiaj, cosmetice sau pentru manichiura. Stii ca la Melkior gasesti intotdeauna produsele de care ai nevoie la un pret avantajos, iar acest lucru nu se va schimba nici in noul an! Facem progrese in fiecare luna si iti multumim pentru sustinerea ta!

In 2020, am creat noi colectii de oje, pigmenti, farduri de pleoape, creioane pentru sprancene, creioane de buze, noi formule de pudra, un fond de ten waterproof, nuante deosebite de blush, dar si accesorii de calitate pentru machiaj si manichiura (citeste aici mai multe detalii). Iti garantam ca anul 2021 nu va fi mai prejos, ci dimpotriva! Iti pregatim colectii de produse perfecte pentru un look irezistibil!

 

Ce iti dorim in noul an?

  1. Sa fii sanatoasa

Sanatatea este cea mai importanta, iar de acest lucru ne-am convins toti in anul care tocmai a trecut. De aceea, iti dorim un an plin de energie, vitalitate, un an ferit de probleme de sanatate!

  1. Sa fii fericita

Dupa o perioada mai dificila, asa cum a fost cea provocata de pandemie, speram sa ai un an plin de bucurii! Sa zambesti in fiecare zi si sa te bucuri din plin de fiecare moment!

  1. Sa ai incredere in tine

Fiecare femeie este frumoasa si speciala! Puterea de care da dovada o femeie este mare, iar daca pana acum nu ai avut incredere 100% in fortele proprii, speram ca in 2021 sa stii cat de valoroasa esti!

  1. Sa traiesti la maximum fiecare zi

Timpul trece repede, asa ca trebuie sa te bucuri de el din plin! Fiecare zi iti poate aduce lucruri frumoase, neasteptate, care se pot transforma in amintiri memorabile. Traieste la maximum fiecare zi si profita de orice clipa petrecuta alaturi de cei dragi!

  1. Sa ti se indeplineasca toate dorintele

Fie ca noul an sa iti aduca numai impliniri pe toate planurile! Ne dorim ca toate visurile tale sa devina realitate si sa-ti faca viata si mai frumoasa decat este deja!

La Melkior vei putea apela oricand iti vei dori sa te simti frumoasa si cocheta! Fie ca apelezi la magazinul nostru online, fie ca alegi sa te prezinti la unul dintre magazinele fizice, iti stam la dispozitie pentru orice intrebare sau sfat de frumusete. In noul an, la noi vei gasi produsele de care vei avea nevoie pentru un look demn de remarcat.

Fii cu ochii pe Melkior pentru a prinde cele mai tari oferte!