Cu totii am traversat un an atipic, deci cu atat mai mult trebuie sa va MULTUMIM ca ati ales sa purtati Melkior si in 2020.

Am avut de toate, de la nelipsitul gel igienizat pentru maini pana la cele mai stralucitoare farduri si glittere. Am incercat sa va aducem multe produse care sa va faca viata mai frumoasa si machiajul mai interesant pentru a scapa, chiar si o clipa, de stresul acestui an cum nu a mai fost altul.

Ne caracterizeaza optimismul si traim cu speranta ca lucrurile vor reveni la normal cat mai curand, asa ca pregatim multe noutati pentru 2021.

 

Am debutat in IANUARIE cu o colectie de Oja Respirabila - un produs inovator ce permite aerului si apei sa circule catre unghie. De asemenea, am creat setul de pile de unghii personalizate cu cele mai cautate nume: Ioana, Maria, Elena, Ana, Alexia, Andreea.

 

FEBRUARIE a adus de Valentine’s Day colectia de Rujuri Velours, o provocare catifelata pentru buze. Si tot Februarie a fost cea mai potrivita luna pentru a lansa culoarea pasiunii pentru unghii - Passion Red oja semipermanenta Highly Pigmented. Februarie a fost bogata in noutati, tot atunci aparand Oja Semipermanenta 2in1, baza si culoare - Gummy Base + Colour.

 

MARTIE a completat colectia Sparkle cu noii pigmenti si varietatea lor cromatica: Champagne, Quartz, Gold Treasure, Antique, Goddess, Pink Opulence. Tot Luna Femeii a adaugat in portofoliu farduri de pleoape cu aspect metalic intens si efect 3D: Love Potion, Sweetheart, Sugar Babe.

 

Sa nu uitam de IUNIE care a prezentat noi accesorii pentru make-up, noul Demachiant Bifazic perfect pentru rutina zilnica de frumusete, dar si noua Apa Micelara necesara ingrijirii personale. Si tot in acesta luna s-a lansat colectia de Creioane pentru Sprancene, rezistente la apa, cu perie: Sand, Midnight, Taupe, Coffee.

 

IULIE a completat gama de produse cosmetice cu noile creioane de buze cu textura pigmentata, care in scurt timp au devenit Best Seller: Macaron, Brownie, Candy, Cupcake. Si cu 2 formule de pudra: Pudra Iluminatoare Irizata si Pudra HD Translucida. Apoi a venit momentul pentru Gelul Igienizant pentru Maini, necesar, util, indispensabil in aceste vremuri.

 

AUGUST a lansat colectia de oje semipermanente Woman Empowerment in culori tari, vibrante: Ever Powerful, Ever Unique, Ever Independent, Ever Confident.

 

SEPTEMBRIE a raspuns la intrebarea “ Care este floarea ta preferata?” cu noua colectie de oje semipermanete: Magnolia Bordeaux, Red Begonia, Red Rose, Black Tulip. Tot in septembrie au aparut cele 2 cuvinte cheie: FULL ENERGY, colectia cu farduri vibrante ultra-metalice 3D (Magenta Crush, Jade, Vanity, Canary, Pistachio, Cosmic Blue), cu nuante delicate de blush mat (Bonheur, Happiness) si ruj lichid mat Delice.

 

OCTOMBRIE a marcat in calendar lansarea formulei waterproof pentru Fondul de Ten. Si a fardurilor lichide cu efect metalizat: Dancing Queen, Misterious Woman, Party Girl.

 

NOIEMBRIE a adus colectia de sarbatori Natural Christmas, cu farduri ultra-metalice 3D, primer, iluminator lichid in nuanta Shine, Baby, Shine!, oja Gritty Red.

 

In DECEMBRIE Pantone a anuntat culoarea anului 2021, de fapt chiar 2 culori: Illuminating - un galben minunat si Ultimate Grey - un gri visator. Melkior aplauda aceasta propunere cromatica, sperand la cat mai multe zile insorite si linistite in 2021!