Rujurile sunt cele mai populare produse de machiaj. Orice femeie poarta in geanta un ruj, deoarece, pe langa aspectul seducator pe care il creeaza, acest produs de makeup creste increderea de sine. Femeile se simt mai frumoase si mai puternice atunci cand buzele lor arata perfect!

 

De aceea, am decis sa incepem anul cu o oferta de nerefuzat la gama de rujuri clasice. Orice femeie merita sa se simta sigura pe ea, iar un ruj de calitate va avea o contributie majora cu privire la acest aspect.

 

Asadar, in luna ianuarie a anului 2021, daca vei achizitiona un ruj clasic, cremos sau shiny, vei primi unul cadou. Iti poti alege singura nuantele preferate din paleta noastra si vei beneficia de livrare rapida. Iata cateva informatii despre colectiile de rujuri la oferta:

 

Rujul clasic

 

In noul an, defineste-ti buzele cu produsele de machiaj marca Melkior! Achizitioneaza un ruj clasic si il vei primi pe al doilea cadou! Acest ruj este puternic pigmentat, are o acoperire mare si poate fi aplicat foarte usor. Poti folosi o pensula de machiaj sau il poti aplica direct pe buze. 

 

In plus, nu usuca buzele si nu migreaza. Vei avea o senzatie placuta imediat dupa aplicare si te vei putea bucura mult timp de buze catifelate si bine definite!

 

Rujul cremos

 

Daca, de obicei, folosesti rujuri care iti ofera o senzatie cremoasa, atunci vei adora cu siguranta acest ruj creat de Melkior. Este foarte usor de aplicat, este rezistent si este imbogatit cu vitamina E, ceea ce inseamna ca iti va proteja buzele de factorii externi si le va oferi catifelarea de care au nevoie.

 

In cazul in care iti doresti sa obtii un aspect bine definit si sa te bucuri de o rezistenta indelungata, foloseste un contur de buze inainte sa aplici rujul. Iti garantam ca efectul obtinut va fi uimitor!

 

Rujul shiny

 

In 2021, straluceste in fiecare zi cu selectia de rujuri din colectia Shiny! Aceste produse de machiaj au o textura extrem de placuta si ofera o stralucire intensa ca de oglinda. Ele hranesc si definesc buzele, aspectul final fiind demn de remarcat!

 

Cu ajutorul rujurilor din gama Shiny, te vei simti speciala in fiecare zi! Nuantele pot fi asortate usor la orice tinuta (citeste aici cum sa alegi rujul perfect in functie de articolele vestimentare pe care le porti) si iti vor oferi cu siguranta aspectul seducator pe care ti-l doresti!

 

La Melkior gasesti produse de calitate la preturi avantajoase!

 

Fie ca iti doresti sa achizitionezi un ruj sau alte produse cosmetice, stii ca nu ai cum sa dai gres daca alegi Melkior! Acest magazin online iti pune la dispozitie o gama bogata de produse realizate din cele mai bune ingrediente. Ne dorim sa obtii intotdeauna un machiaj de invidiat, asa ca iti oferim cosmetice profesionale la preturi pentru orice buzunar.

 

Te surprindem saptamanal cu oferte speciale, iar luna aceasta am decis sa te ajutam sa-ti completezi colectia de rujuri. Niciodata nu-ti va fi de prisos un ruj nou, iar acum ai ocazia sa te rasfeti cu orice nuanta iti doresti. Profita de oferta 1+1 cadou la rujul clasic, cremos si shiny si adauga in portfardul tau nuantele care te fac sa te simti frumoasa, speciala si puternica!