Multe femei s-au documentat despre tehnicile de conturare a fetei, dar li s-a parut dificil de realizat, asa ca au renuntat la idee. Daca si tu ai procedat la fel, atunci trebuie sa stii ca exista o metoda mai usoara: conturarea fetei cu fond de ten!

 

Aceasta tehnica te ajuta sa-ti accentuezi trasaturile si chiar sa ascunzi micile imperfectiuni. Un contur bine realizat iti poate pune in evidenta anumite zone ale fetei, iar dupa ce vei obtine un aspect impecabil, cu siguranta iti vei dori sa folosesti aceasta tehnica in fiecare zi.

 

Iata care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a realiza un contur al fetei cu fondul de ten:

 

- Incepe cu aplicarea unei baze de machiaj. Vara poti folosi o baza matifianta, deoarece tenul transpira mai mult, dar in sezonul rece, poti opta cu incredere pentru o baza iluminatoare. Intinde baza pe toata fata, cu exceptia zonei ochilor, si concentreaza-te pe zona T.

 

De retinut: daca optezi pentru baza matifianta, atunci este recomandat sa folosesti putina pudra sau chiar deloc.

 

- Urmatorul pas este sa aplici fondul de ten potrivit nuantei pielii tale. Pe Melkior.ro vei gasi cel mai bun fond de ten pentru tine! Avem nuante si texturi pentru orice tip de ten, asa ca vei descoperi cu siguranta produsul perfect.

 

- Aplica fondul de ten cu o pensula special creata pentru acest produs. Dupa ce l-ai uniformizat pe ten, poti sa continui pe gat si pe decolteu cu restul de produs ramas pe pensula.

 

- Apoi, foloseste un buretel pentru a tapota intreaga fata. Acest pas te ajuta sa fixezi fondul de ten si sa indepartezi surplusul de produs.

 

- Pentru a realiza conturarea fetei, vei avea nevoie de un fond de ten cu o nuanta mai deschisa. Aplica-l in punctele care te intereseaza sa fie puse in evidenta (de ex. sub ochi, deasupra pometilor, in zona barbiei si pe frunte). Pentru finisarea lui, poti folosi un buretel uscat.

 

- Fondul de ten mai deschis trebuie estompat si mixat cu cel inchis in asa fel incat sa respecti punctele de luminozitate ale fetei. Astfel, vei obtine o luminozitate naturala!

 

- Daca vrei sa creezi si un efect de lifting, incearca sa urci punctul de luminozitate pe directia pometelui, spre tampla.

 

- Dupa ce ai creat toate punctele de luminozitate pe fata, poti intari aspectul lor cu pudra.

 

- De asemenea, poti aplica pe aceste puncte ale fetei si un iluminator, dar ai grija sa respecti directia ascendenta pentru a evidentia efectul de lifting.

 

Daca vrei sa descoperi mai multe detalii despre conturarea fetei, vizioneaza clipul de mai jos.

Alte produse de machiaj pe care le poti folosi pentru conturarea fetei:

 

- un baton de contur;

- o paleta pentru conturare;

- un corector;

- o pudra compacta bronzanta.

 

De retinut: daca ai tenul gras, este recomandat sa folosesti produsele de machiaj de tip pudra, deoarece cele cremoase iti pot accentua zonele uleioase ale tenului.

 

Asadar, acum ca ai aflat cum poti sa realizezi un contur perfect al fetei, descopera gama de produse Melkior Professional. Am creat produse de calitate superioara care sa te ajute sa obtii un look uimitor in fiecare zi!