Noi, femeile, ne dorim sa aratam perfect indiferent de circumstanta, asa ca trebuie sa avem in trusa de machiaj produse cosmetice de calitate, care sa ne ajute sa obtinem aspectul dorit. Fondul de ten este unul dintre cele mai populare produse de machiaj, dar nu toate femeile stiu cum sa il aleaga pe cel potrivit pentru tenul lor.

 

Acest produs de machiaj te ajuta sa maschezi imperfectiunile si sa obtii un aspect natural si mat al tenului. In plus, iti protejeaza pielea de razele solare, precum si de alti factori externi, dar pentru a te bucura de toate beneficiile pe care le ofera, este important sa il folosesti pe cel potrivit pentru pielea ta. Iata cum sa alegi cel mai bun fond de ten:

 

Tine cont de tipul tau de piele

 

Pentru a crea efectul unui ten de portelan, trebuie sa alegi formula potrivita pielii tale. Daca ai tenul gras, inseamna ca pielea ta este uleioasa, motiv pentru care ai nevoie de un fond de ten cu acoperire mare, asa cum este Full Coverage creat de Melkior Professional.

 

Acest produs de machiaj are o consistenta mai densa, asa ca acopera cu succes petele de pigmentare, cearcanele, punctele negre, precum si alte imperfectiuni ale tenului. De aceea, este ideal si pentru tenul mixt. Foloseste Full Coverage si vei obtine un aspect mat, uniform.

 

In schimb, daca ai tenul uscat, inseamna ca pielea ta nu retine sebum, iar aspectul ei este mai aspru, asa ca cel mai bun fond de ten pentru tine este cel cu o textura lejera care iti va hidrata pielea si ii va oferi stralucire. Incearca Fluid Foundation de la Melkior si te vei bucura de o piele catifelata, luminoasa si hidratata.

 

Afla care este nuanta pielii tale

 

Pentru a evita aspectul de masca, este esential sa alegi corect nuanta fondului de ten, iar anotimpul joaca un rol important in aceasta privinta. Daca este vara, testeaza acest produs de machiaj cat mai aproape de zona pieptului, deoarece pielea se bronzeaza si vei avea nevoie de o nuanta mai inchisa decat in restul anului.

 

In schimb, daca este iarna, poti testa acest tip de produs pe maxilar, cat mai aproape de zona gatului. Daca atunci cand il testezi nu se vede diferenta intre zona pe care l-ai aplicat si restul fetei, inseamna ca ai gasit nuanta perfecta.

 

Nu il aplica pe pielea nehidratata

 

Chiar daca ai gasit cel mai bun fond de ten, este esential sa il folosesti dupa ce ai aplicat o baza de machiaj. Aceasta il va hidrata si il va pregati pentru urmatoarele produse de machiaj, iar pe Melkior.ro gasesti baza de machiaj perfecta pentru tipul pielii tale. Foloseste acest produs si vei fi uimita de modul in care va uniformiza textura tenului tau!

 

Asadar, daca nu esti multumita de nuanta folosita pana acum, tine cont de sfaturile de mai sus si cu siguranta il vei gasi pe cel perfect pentru tine. Specialistii Melkior Professional iti stau la dispozitie pentru orice informatie, asa ca nu ezita sa-i contactezi!