Vara este anotimpul preferat al multor femei. Sezonul estival este momentul perfect pentru distractie, plaja si tinute indraznete. Machiajul este vesel, colorat, dar exista si un dezavantaj: temperaturile mari il pot compromite.

 

Pentru ca orice make-up presupune aplicarea unui fond de ten, este important sa stii cum sa-i oferi un plus de rezistenta. Acest produs te ajuta sa obtii un aspect impecabil, dar din cauza caniculei, exista posibilitatea de a se strange pe ten sau de a se transfera, motiv pentru care necesita o atentie deosebita in timpul verii.

 

Iata ce pasi sa urmezi atunci cand aplici un fond de ten pentru a-i prelungi rezistenta:

 

1. Pregateste-ti tenul in prealabil

 

Daca pana acum mai uitai sa aplici baza de machiaj, pe timp de vara, acest pas trebuie respectat de fiecare data cand te machiezi. Baza de machiaj iti hidrateaza si iti pregateste tenul pentru produsele care urmeaza sa fie aplicate.

 

In plus, acest produs uniformizeaza textura tenului, atenueaza aspectul porilor si ii ofera o luminozitate naturala. Daca vei folosi o baza de machiaj, fondul de ten va rezista mai mult timp si vei obtine un look fresh, natural, perfect pentru o zi frumoasa de vara.

 

Pe Melkior.ro vei gasi baza perfecta pentru orice tip de ten. Este realizata din ingrediente de calitate superioara si iti va oferi un aspect impecabil.

 

2. Foloseste o pensula

 

Pentru ca un fond de ten sa reziste cat mai mult timp, este esential sa il aplici corect. Cea mai buna modalitate este sa folosesti o pensula de machiaj profesionala. Cu ajutorul ei, vei putea uniformiza produsul pe ten si ii vei oferi un plus de rezistenta.

 

Make-up artistii folosesc mereu o pensula de calitate pentru aplicarea acestui produs, ceea ce ar trebui sa faci si tu, mai ales in timpul sezonului estival.

 

3. Aplica o pudra translucida

 

Vara nu trebuie sa folosesti o pudra care sa-ti incarce tenul, ci una translucida (libera). Acest produs este potrivit tuturor nuantelor si tipurilor de ten, ofera un aspect neted si luminos si te va ajuta sa fixezi machiajul.

 

Asadar, dupa ce ai uniformizat fondul de ten, nu uita sa aplici si o pudra translucida cu ajutorul unei pensule.

 

4. Alege un spray pentru fixarea machiajului

 

Ca sa fii sigura ca make-up-ul va rezista pe ten intreaga zi, foloseste un fixator de machiaj. Acesta creste rezistenta produselor aplicate si iti va oferi o senzatie de prospetime. Dupa ce finalizezi machiajul, pulverizeaza spray-ul la o distanta de minimum 30 de cm de fata.

 

Asadar, pentru a te asigura ca machiajul se va mentine intact intreaga zi, respecta pasii de mai sus!Pe Melkior.ro vei gasi cel mai bun fond de ten pentru tine. Melkior Professional a realizat produsul ideal pentru fiecare tip de ten si pentru fiecare subton al pielii. Fondurile de ten sunt create din ingrediente de inalta calitate care iti vor asigura un aspect impecabil si rezistenta indelungata.

 

In plus, pe site-ul nostru vei gasi o multime de oferte speciale la cele mai cautate produse de machiaj.