Tusul de ochi este unul dintre cele mai populare produse de machiaj. Multe femei adora liniile perfecte realizate cu un eyeliner, dar nu toate reusesc sa le obtina. Chiar daca nu este greu de aplicat, orice imperfectiune aparuta in urma folosirii tusului se observa, asa ca este bine sa stii cateva trucuri care iti vor face viata mai frumoasa.

 

Daca si tu iubesti acest produs de machiaj, dar uneori intampini dificultati in aplicarea lui, atunci urmatoarele sfaturi iti vor fi de mare folos. Iata care sunt ponturile oferite de make-up artisti:

 

1. Traseaza intai o linie cu un creion dermatograf

 

Iti place machiajul cat-eye? Il poti realiza foarte usor, daca inainte de tus, vei trasa o linie cu un creion de ochi. Acest pas iti va oferi precizie si te va ajuta sa obtii linii perfecte cu eyeliner. Poti opta pentru creionul de ochi Khol Kajal 24H, iar apoi poti aplica un tus de ochi lichid.

 

2. Foloseste o notita adeziva pe post de ghid pentru trasarea liniilor

 

Ti se intampla frecvent sa iti faci codite perfecte la fiecare ochi, dar apoi sa constati ca sunt inegale? O notita adeziva Post-it poate fi solutia perfecta la aceasta problema! Plaseaz-o de la coltul exterior al ochiului spre spranceana, iar apoi traseaza linia perfecta de eyeliner. Aceste notite te pot ghida sa obtii un machiaj cat eye impecabil!

 

3. Corecteaza greselile cu o baza de machiaj

 

Baza de machiaj poate fi mai eficienta in corectarea greselilor cu tus decat este apa micelara sau un alt tip de demachiant. Pentru a sterge cu demachiant o mica linie de tus realizata gresit, trebuie sa ai o precizie foarte buna, deoarece in caz contrar iti poti ruina si restul machiajului.

 

In schimb, baza de machiaj poate remedia make-up-ul fara sa iti provoace emotii. Tot ce trebuie sa faci este sa pui putina baza pe o pensula subtire din peri sintetici si sa corectezi greseala.

 

4. Estompeaza tusul de ochi tip crema cu ajutorul unei pensule

 

Tusul de ochi tip crema te poate ajuta sa obtii linii precise, daca folosesti o pensula pentru eyeliner, sau un machiaj de tip smokey eye, daca folosesti o pensula pentru estompare.

 

Acest tip de tus poate fi estompat usor si iti va fi de mare folos atunci cand iti vei dori un machiaj de seara care sa te scoata din anonimat (citeste aici mai multe despre acest produs).

 

5. Priveste in jos atunci cand aplici tusul de ochi

 

Desi pare greu de facut, nu este deloc asa! Pentru a avea o precizie mai buna atunci cand aplici un eyeliner, este important sa te uiti in jos. Cum poti face asta? Simplu! Nu folosi oglinda din baie sau pe cea din camera, ci una mica, de mana. Pune oglinda pe o masuta, care se afla putin mai jos decat nivelul la care esti tu, si cu siguranta vei reusi sa trasezi linii perfecte de eyeliner.

 

Acum ca ai aflat aceste trucuri, suntem convinsi ca vei obtine look-ul pe care ti-l doresti! Descopera colectia noastra de tusuri de ochi si comanda produsul care iti va infrumuseta orice tip de machiaj. Gama noastra cuprinde eyelinere lichide, tip crema, semipermanente si in forma compacta. Alege produsul care ti se potriveste si creeaza cu el un look irezistibil!