Poate te intrebi cu ce se deosebeste acest tus de ochi de unul clasic. Ei, bine, iti dam cateva indicii: compozitia cremoasa, rezistenta foarte buna si pigmentul puternic fac din acest tus de ochi crema unul senzational, pe care il vei indragi inca de la prima aplicare!

Iata alte cateva motive pentru care noul Tus de Ochi Crema Melkior nu ar trebui sa iti lipseasca din trusa de machiaj:

In primul rand, acest produs revolutionar are multiple intrebuintari. Il poti folosi cu succes atat ca baza pentru un machiaj intens, cat si ca eyeliner clasic. Este cremos la inceput, iar pe masura ce ia contact cu aerul se usuca, fara a afecta calitatea pielii.

De asemenea, este un produs care are grija de pleoapa ta si indiferent de tipul de piele (uscat, mixt, gras), il poti folosi cu succes. Odata ce se usuca, o sa reziste intreaga zi. Ce iti poti dori mai mult de la un tus de ochi crema?

Vrei sa duci machiajul pe care il porti la un alt nivel? Atunci ai nevoie doar de o pensula pentru tus si de o baza de machiaj. Dupa ce ai aplicat in prealabil baza pe pleoapa, aplica tusul creand astfel un machiaj Smokey Eyes ca din reviste. Sfatul nostru este sa folosesti pensule din par sintetic atunci cand lucrezi cu acest tus de ochi crema, intrucat produsul se aplica mult mai usor si uniform.

Daca folosesti o pensula din par natural, s-ar putea ca aceasta sa absoarba o cantitate prea mare de produs, iar in felul acesta pe pleoapa nu mai ramane cantitatea necesara si iti poti strica usor machiajul.

La capitolul "pigmenti", acest tus de ochi crema se comporta precum un "adeziv" perfect pentru sustinerea fardurilor pulbere. De ce? Pentru ca este un produs cremos, dens si atrage pigmentul precum un magnet.

Dupa cum stii, pigmentii sau fardurile pulbere au nevoie de o baza aderenta pentru a nu risca sa cada pe pometi. Ei bine, un alt avantaj al acestui tus de ochi folosit ca baza cremoasa pentru pigmenti este faptul ca lipeste pigmentul pe pleoapa. Dupa ce acesta se impregneaza in piele, el se usuca si retine astfel pigmentul pe pleoapa. Iata cat de usor obtii un look glam! 

Noul tus de ochi crema de la Melkior se regaseste in doua nuante: negru si maro.

In functie de eveniment si de intensitatea dorita pentru machiaj, poti adapta culoarea tusului. De exemplu, daca doresti un Smokey Eyes intens, atunci aplica o baza de tus negru. Culoarea maro se potriveste la fel de bine si pentru persoanele mai in varsta, reusind sa „indulceasca” trasaturile, facand chipul sa para mai tanar si mai radiant.

SFAT! Persoanele cu ochi albastri pot opta pentru intregul contur al ochilor folosind acest tus, insistand catre colt creand acea codita sexy, ca de pisica.

Incearca noul tus de ochi crema creat de Melkior pentru o privire intensa si seducatoare! Cu ajutorul acestuia, poti obtine precizia unui eyeliner lichid cu usurinta aplicarii unei formule pe baza de gel!

E momentul sa iesi din anonimat, sa atragi toate privirile si sa primesti cele mai frumoase complimente!

Nisa Duman

Make-up Artist Melkior