Rujul se afla printre primele produse cosmetice aparute in istoria machiajului si este celebru pentru multipla sa intrebuintare. Da, e adevarat, el este un produs versatil, asa ca nu te limita in a-l folosi doar pe buze, pentru ca face o treaba minunata atunci cand il aplici pe pometi pe post de blush cremos.

 

Paleta de rujuri Melkior are ingrediente atent selectionate, iar pigmentii folositi sunt foarte saturati, deci nu ai nevoie de o cantitate foarte mare de produs. Melkior detine o gama foarte larga de rujuri, precum: mate, cu aspect metalic, lichide dar si rujuri clasice. Daca tii cont de aceste sfaturi, e foarte usor sa gasesti produsul ideal, incepand de la modul de aplicare.

 

TRUC! Foloseste pensula de machiaj special creata pentru o aplicare impecabila! Pensula e realizata din fir natural care absoarbe grasimea din ruj si lasa pe piele doar pigmentul ce ofera saturatie si rezistenta.

 

SFAT! In cazul in care nu stii ce gama de rujuri iti vine perfect, tine cont de subtonul pielii. Daca pielea este deschisa si tinde spre roz, foloseste culori asemanatoare precum roz pudra, rosu spre roz, mov, bordo, maro. Daca pielea este galbuie, poti folosi cu succes nuantele de piersica, bej, maro.

 

UTIL! Ca si in cazul alegerii fondului de ten, cand vorbim despre rujuri, respectam  aceleasi principii pentru o selectie corecta. E foarte important sa tii cont de starea pielii si de aspectul sau. Buzele pot fii deshidratate, uscate, incarcate cu piele moarta, crapate, sensibile etc. Melkior vine in ajutorul tau si iti ofera posibiltatea de a trata orice problema au buzele tale. Gasesti produse speciale pentru ingrijire: balsam de buze si creion exfoliant. In cazul in care ai buzele uscate, solutia pentru un contur perfect este sa hidratezi foarte bine pielea inainte, cu balsam de buze, mai ales daca vrei sa folosesti un ruj mat. Sau te poti orienta cu succes catre gama de rujuri cremoase.  Ingredientul cheie este ceara care are rol de hidratare si catifelare.

 

ATENTIE! Cand ai buzele deshidratate si aspre, niciun ruj nu va rezista fara o exfoliere. La Melkior gasesti un creion special creat care are particule microabrazive si indeparteaza pielea moarta, creeaza aderenta intre piele si ruj si totodata hidrateaza foarte bine.

 

TEHNICA! Vrei buze apetisante ca ale lui Marilyn Monroe? Iata ce trebuie sa faci: iti poti colora buzele dinspre contur inspre centru cu ajutorul unui creion, apoi alege din gama de rujuri Lichid Mat, nuanta Sexy de la Melkior Professional. Aceasta tehnica iti ofera rezistenta dubla si posibilitatea de a contura forma dorita a buzelor.

 

SECRET! In cazul in care ai buzele mici, te poti orienta catre gama de rujuri cu aspect cerat, shiny sau chiar gloss. Luciul din textura lor atrage lumina creand un efect de marire al buzelor. Inca un secret: foloseste un fard sidefat pe centrul buzei, peste ruj. Obtii astfel un efect “ombre” care da volum buzelor.

 

Pentru vara 2019 este MUST HAVE sa ai in gama ta de rujuri nuante stralucitoare, metalice si tonuri pastelate, ideale pentru orice moment al zilei!

Nisa Duman 

Make-up Artist Melkior