In perioada 8 - 10 Martie 2019, la Crystal Palace Ballrooms Bucuresti, va avea loc editia cu numarul 11 a expozitiei Cosmobeauty.

Se ajunge foarte usor: pe Str.Uranus, chiar vis-a-vis de Piata de Flori “George Cosbuc”. Expozitia este deschisa intre orele 10.00 – 18.00.

Fie ca ai participat la editiile precedente ale acestui eveniment cu traditie, fie ca vei veni pentru prima data la aceasta expozitie, te asteptam in standul Melkior sa sarbatorim impreuna Ziua Femeii!

De ce este merita sa participi la Cosmobeauty 2019?

In primul rand, pentru ca, timp de 3 zile, te asteptam cu cele mai noi game de produse cosmetice profesionale Melkior. Le poti descoperi, vedea, testa, cumpara, profitand de OFERTELE si PROMOTIILE valabile doar la aceasta expozitie.

In al doilea rand, pentru ca te vei intalni cu specialistii si tehnicienii Melkior care iti vor raspunde la orice intrebare legata de produsele pentru machiaj, manichiura, unghii, cosmetic, par, accesorii.

In al treilea rand, pentru ca vei afla detalii despre modul in care te poti inscrie la Scoala de Makeup Melkior si la Scoala de Manichiura Melkior. Intra in lumea profesionistilor alaturi de profesionisti!

Vino in standul Melkior si vei avea 3 zile de rasfat, 3 zile sarbatoare, 3 zile dedicate frumusetii!

 

Cosmobeauty 2019

DATA: 8 - 10 martie 2019

LOC: Crystal Palace Ballrooms Bucuresti - Calea Rahovei 198A, sector 5

(vis-a-vis de Piata de Flori “George Cosbuc”)