Hello, Melkiorette! Ai aflat noutatile? I-am propus Alexiei Eram sa realizam impreuna un produs cosmetic care sa o reprezinte si pe care sa-l foloseasca zilnic. Ne-a raspuns prompt si cu entuziasm. Ea a ales textura, culoarea, parfumul, modelul, ambalajul, designul, totul… Asa a aparut Matte Liquid Lipstick Alexia (ref.12719) - un ruj lichid mat foarte rezistent, care nu migreaza, care nu usuca buzele, care are o formula excelenta.

 

MELKIOR: Cum ai primit propunerea de la Melkior de a avea un ruj cu numele tau?

ALEXIA: Wow! Mi se pare foarte cool sa am un produs exceptional cu numele meu! Si cu semnatura mea! Cred ca oricine si-ar dori sa aiba un produs personalizat. Si, in plus, sa fie exact cum vreau eu, culoare, model, design. Este o colaborare unde eu am hotarat exact ce vreau, asa ca am contribuit la alegerea modelului, mirosului, culorii, structurii, designului. Si imi place foarte mult ce am obtinut!

 

MELKIOR: Cum ai ales culoarea rujului?

ALEXIA: Rozul este culoarea mea preferata si am vrut sa impart cu ceilalti un produs in culoarea mea favorita.

 

MELKIOR: Ce ti-a placut cel mai mult in aceasta aventura?

ALEXIA: Cand am pus produsul in flacon, e o senzatie de neegalat. Am fost in fabrica, am stat la masina si am umplut flaconul. Super tare!

 

MELKIOR: De ce ai ales ruj si nu ai ales un alt produs cosmetic?

ALEXIA: In primul rand, trebuie sa spun ca eu nu stiu sa ma machiez ca un profesionist, de aceea nu as fi putut sa lansez acum un produs pe care nu as fi stiut sa-l folosesc corect. De exemplu, un fard de pleoape. Rujul imi place foarte mult, il folosesc des, imi plac la nebunie toate rujurile mate si am vrut sa am culoare mea pe care sa o port zilnic. Nu toate fetele de 12 - 18 ani stiu sa se machieze, dar poarta in geanta un ruj potrivit.

 

MELKIOR: Daca ai vrea sa-l prezinti unei prietene, cum i-ai spune ca este rujul tau?

ALEXIA: Cel mai tare ruj lichid mat si cel mai rezistent! Sunt fericita ca l-am creat! Poarta-l si tu! MelkiorXAlexia - rujul Made With Love!