Cristina Nae are 33 de ani, este make-up artist de 10 ani, blogger http://thebeautycorner.ro/ si mamica unei fetite din 2016. Si-a transformat pasiunea pentru pictura in pasiunea pentru machiaj (a absolvit Scoala de Makeup Melkior) si este cea mai fericita cand vede reactia clientelor sale la finalul machiajului. Ii plac mancarurile pe baza de fructe de mare, iar destinatia de vacanta preferata este Turcia.

Citeste acum interviul si afla ce ne recomanda Cristina pentru a obtine un machiaj reusit!

 

 

MELKIOR: Cum incepe povestea?

Cristina Nae: Hello! Numele meu este Georgiana Cristina Nae (mai nou si Malinas) sunt make-up artist de mai bine de zece ani, blogger si mamica din 2016. Sunt nascuta in zodia Fecioarei acum 33 de ani.

Inca din copilarie am fost atrasa de pictura si desen, dar din anumite rationamente a trebuit sa renunt la dorinta de a ma inscrie la un liceu de arte si sa urmez unul cu profil economic. Am terminat Academia de Studii Economice Bucuresti in anul 2008, am profesat in domeniu aproximativ doi ani si am realizat ca nu este ceea ce imi doresc cu adevarat sa fac toata viata.

Sunt de parere ca pasiunile nu se sting niciodata, asa ca inca de la varsta de 15 ani, mi-am transpus pasiunea pentru pictura in machiaj si am inceput sa folosesc produse de make-up, ce-i drept, uneori excesiv.

Motivul pentru care mi-am facut un blog: nu stiu exact, poate pentru ca este la moda, poate pentru a imi petrece constructiv timpul liber. Motivul pentru care am devenit make-up artist: pentru a-mi mentine vie o pasiune veche - desenul.

 

MELKIOR: Ce nu stiai cand ai inceput sa te ocupi de make-up si stii acum?

Cristina Nae:  Nu am realizat ca voi lucra in majoritatea weekend-urilor, atunci cand toata lumea e libera. Programul haotic, statul in picioare si alergatura sunt micile dezavantaje ale acestui job, dar sunt incomparabile cu satisfactia pe care o am atunci cand machiez.

 

MELKIOR: Dezvaluie ce iti place cel mai mult ca make-up artist.

Cristina Nae:  Reactia clientelor de la finalul machiajului este nepretuita pentru mine.

 

MELKIOR: Ce hastag ai crea pentru a reprezenta frumusetea?

Cristina Nae:  #BeautyFromWithin si #EnhancingNaturalBeauty

 

MELKIOR: Spune primele 3 cuvinte care iti vin in minte cand te gandesti la machiaj?

Cristina Nae:  Creativitate, pasiune, culoare.

 

MELKIOR: Ce reprezinta pentru tine pictura?

Cristina Nae:  Atat desenul, cat si pictura reprezinta un mod de a ma exprima si de a ma relaxa. Imi place sa pictez si sa desenez inca din copilarie. Asa a aparut si pasiunea pentru machiaj.

 

MELKIOR: Ai observat ce greseli fac femeile cand se machiaza?

Cristina Nae:  Una din cele mai intalnite greseli ar fi locul pe care si-l aleg femeile pentru a se machia; de exemplu, baia, acolo unde lumina de obicei nu este naturala. De aici poate rezulta folosirea unei nuante gresite de fond de ten, neestomparea produselor, intensitati folosite gresit. Recomandarea mea este sa ne aranjam in lumina naturala sau cel putin sa verificam machiajul intr-o astfel de lumina. Si regula de aur – blend, blend, blend.

O alta greseala foarte des intalnita este conturarea excesiva si intr-o forma incorecta a sprancenelor.

 

MELKIOR: Ce stil ai?

Cristina Nae:  Nu cred ca am un stil anume, ma imbrac dupa cum ma simt. Ce-i drept, de cand o am pe cea mica tind catre un stil mai lejer ce imi permite sa tin pasul cu ea.

 

MELKIOR: Cum iti petreci timpul cand stai in casa?

Cristina Nae:  In cea mai mare parte din timpul petrecut in casa ma ocup de blog si citesc foarte multe articole de specialitate.

 

MELKIOR: Hobby-uri ai?

Cristina Nae:  Blogging-ul, desenul, machiajul.

 

MELKIOR: Te descurci in bucatarie?

Cristina Nae:  Ma descurc in bucatarie, dar prefer sa o las pe mama mea sa faca asta pentru ca este cea mai priceputa. Imi plac preparatele ce contin fructe de mare, in special pastele.

 

MELKIOR: Unde iti place sa calatoresti?

Cristina Nae:  Turcia – pentru varietatea destinatiilor turistice.

 

MELKIOR: Care sunt cosmeticele pe care le plimbi zilnic in poseta?

Cristina Nae:  Nelipsite din geanta mea sunt: pudra, rujul si crema de maini.

 

MELKIOR: Rujul preferat?

Cristina Nae:  Iubesc subtonurile de NUDE! Se potrivesc tuturor si imi place foarte mult sa le folosesc in machiajul meu. Rujul lichid Mat Gentle Melkior este unul din rujurile mele preferate, iar nuantele naturale de farduri de pleoape nu lipsesc din machiajul meu (aproape) zilnic.

 

MELKIOR: Ce inseamna Melkior pentru tine?

Cristina Nae:  Melkior, pentru mine, inseamna calitate la un pret foarte bun! Un brand care ofera o gama larga de produse pentru oricine isi doreste un machiaj profesional.

 

MELKIOR: Ai absolvit Scoala De Makeup Melkior. Ce amintiri ai?

Cristina Nae:  Pentru mine, Scoala de Makeup Melkior a fost un pas nou facut in lumea machiajului. Mi-a placut foarte mult ideea ca voi invata diferite tehnici de la trei profesori, ca pot sa fur din trucurile lor de machiaj si sa imi imbunatatesc propriul stil. Si da, este absolut necesar sa ne perfectionam in permanenta deoarece este un domeniu in continua miscare.

 

MELKIOR: Ce sfaturi ai pentru un viitor make-up artist?

Cristina Nae:  Rabdare si multa practica, practica, practica.

 

MELKIOR: Unde te vezi peste 10 ani?

Cristina Nae:  Facand ceea ce imi place. :)