Maria Dumitrescu este un berbec incapatanat care tocmai a schimbat prefixul si ii place sa aiba in jurul ei persoane sincere si calde. A absolvit Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene la “Spiru Haret”, iar dupa cativa ani in care a lucrat in alt domeniu, s-a indreptat catre machiaj si asa a devenit makeup artist.

Are un Malamut de Alaska, pe numele lui Nanuk si este blanosul casei, care ii insenineaza zilele. Ii place frigul, ii place sa citeasca si sa calatoreasca. Nu ii place rautatea dintre oameni, barfa si decolarea cu avionul.

In 2012, Maria a lansat bloggul http://www.mariadumitrescu.com/ din dorinta de a impartasi parerile sale despre anumite produse si de a avea un spatiu unde sa isi publice machiajele.

Citeste acum povestea Mariei!

 

 

MELKIOR: Care este povestea vietii tale?

Maria Dumitrescu:Sunt din Bucuresti si, dupa ce am terminat facultatea si am avut diverse job-uri, pasiunea m-a indreptat catre blogging/vlogging si machiaj. Sunt o persoana vesela, de regula, insa explodez destul de usor. In prezent, sunt in toi cu pregatirile pentru nunta si astept cu nerabdare ziua.

 

MELKIOR: Ce nu stiai cand ai inceput blogul si stii acum?

Maria Dumitrescu:Nu stiam cat de multa munca este in spatele unei postari/video si faptul ca in aceasta lume a bloggingului este foarte greu ca cineva sa te ajute.

 

MELKIOR: Dezvaluie ce iti place cel mai mult la internet.

Maria Dumitrescu:Hmm... imi place ca pot interactiona cu persoane care nu sunt de la noi din tara, persoane pe care le urmaresc si le apreciez.

 

MELKIOR: Ce hastag ai crea pentru a reprezenta frumusetea?

Maria Dumitrescu:#beautyhasnogender.

 

MELKIOR: Spune primele 3 cuvinte care iti vin in minte cand te gandesti la fashion?

Maria Dumitrescu:Avangarde, nonconformism si gratie.

 

MELKIOR: Ce nu ai face niciodata pe blogul tau?

Maria Dumitrescu:Nu as scrie niciodata un review fals despre un anumit produs. Consider ca un blogger/vlogger trebuie sa fie sincer atunci cand face un review la un produs, pentru ca sunt persoane care cumpara anumite produse pe baza parerilor noastre, iar daca eu spun despre un produs naspa ca este ok, increderea mea scade considerabil.

 

MELKIOR: Ai observat ce greseli fac femeile cand se machiaza?

Maria Dumitrescu:Femeile fac multe greseli in machiaj, mai trist este ca desi au acces la informatie, nu o folosesc. Aici pot enumera: alegerea gresita a fondului de ten, conturarea excesiva, folosirea gresita a produselor de ingrijire (cum ar fi: ten gras, dar foloseste produse pentru ten uscat), conturarea sprancenelor cu nuanta negru etc.

 

MELKIOR: Ce experienta te-a marcat cel mai tare in viata ta?

Maria Dumitrescu:Pierderea cuiva drag. Desi eu cred in reincarnare si am avut de mai multe ori senzatia de deja-vu, atunci cand cineva trece in nefiinta, este o durere fara margini.

 

MELKIOR: Ce stil ai?

Maria Dumitrescu:Stilul clasic. Nu sunt o mare fashionista, imi aleg tinutele in functie de starea de spirit pe care o am in momentul respectiv. Blugii si pantalonii imitatie de piele sunt nelipsiti din garderoba mea.

 

MELKIOR: Cum iti petreci timpul cand stai in casa?

Maria Dumitrescu:De cele mai multe ori citind, uitandu-ma la seriale pe Netflix (sunt dependenta de seriale) si editand poze sau clipuri noi pentru canalul de youtube.

 

MELKIOR: Hobby-uri ai?

Maria Dumitrescu:Makeup, vlogging, cititul, merg la sala, imi place sa ies cu prietenii si sa calatoresc.

 

MELKIOR: Mancarea preferata?

Maria Dumitrescu:Cartofi prajiti inabusiti cu usturoi si branza rasa pe deasupra! As putea sa mananc asta zilnic, de trei ori pe zi si nu as zice stop niciodata. Sa stii, ca da, ma descurc in bucatarie, stiu sa gatesc destule feluri de mancare, insa nu prea imi place. Am invatat pentru ca am fost nevoita, deoarece de 6 ani nu mai locuiesc cu parintii.

 

MELKIOR: Unde iti place sa calatoresti?

Maria Dumitrescu:Imi place sa calatoresc oriunde nu am ajuns pana acum. Imi doresc foarte tare sa ajung in Thailanda si Africa. Am trei locuri preferate unde m-as intoarce de fiecare data cu drag: Londra, Amsterdam si New York. La Londra voi pleca pentru a doua oara peste cateva zile, in Amsterdam am fost deja de doua ori si mi-a placut maxim, iar la NY nu am ajuns niciodata, insa ador orasul ala si sper ca intr-o buna zi sa il pot trece la checked list.

 

MELKIOR: Care sunt cosmeticele pe care le plimbi zilnic in poseta?

Maria Dumitrescu:Balsamul de buze, gloss-ul si iluminatorul sunt nelipsite din poseta!

 

MELKIOR: Rujul preferat? Dar oja? Fardul de pleoape?

Maria Dumitrescu:Rujul preferat are culoarea burgundy, nu se putea altfel. Oje nu mai folosesc de ceva ani, pentru ca am gel pe unghiile mele. Nu pot spune ca am o nuanta preferata la fardul de pleoape, dar daca ar fi sa aleg cred ca ar fi cele in nuante pamantii.

 

MELKIOR: Ce inseamna Melkior pentru tine?

Maria Dumitrescu:Calitate, profesionalism, produse bune la super preturi!

 

MELKIOR: Ai un sfat util pentru cei care citesc acest interviu?

Maria Dumitrescu:Intotdeauna sa aveti incredere in voi si nu va mai comparati cu x si y.

 

MELKIOR: Unde te vezi peste 10 ani?

Maria Dumitrescu:Greu de spus, 10 ani e o perioada destul de lunga, insa vreau sa cred ca o sa evoluez mult mai mult ca om si pe partea de vlogging. De obicei, nu imi place sa ma gandesc la viitor, ma face sa devin anxioasa. Consider ca trebuie sa traim in prezent, nu in trecut si cu siguranta nu in viitor, dar intotdeauna este bine sa ai niste teluri pentru care sa lupti.