De 8 ani, Simona Nemtanu scrie pe blogul www.descude.com despre moda si frumusete. Totul a inceput cand s-a mutat la Iasi, orasul in care a absolvit si facultatea. E orasul care i-a dat aripi.

Uite cum se descrie: «1.56, foarte linistita, nu mananc mult si, in general, nu stau in calea nimanui. N-am o imaginatie bogata si nici memoria numelor.Ma indrept cu pasi repezi catre varsta de 30 ani, sunt intr-o relatie de 11 ani si inca nu avem copii, insa un sufletel mic pe nume Gudu ne face trezirea in fiecare dimineata. Este un pisic ghidus si nazdravan si asta e fix ce ne place la el.»

Hai sa aflam care este povestea Simonei !

 

 

MELKIOR: Care este povestea vietii tale?

Simona Nemtanu: E simplu, m-am nascut intr-un orasel mic, m-am mutat la Iasi in timpul facultatii si mi-am urmat drumul catre ceea ce numesc eu acum o poveste frumoasa.

 

MELKIOR: Ce nu stiai cand ai inceput blogul si stii acum?

Simona Nemtanu: Presiunea resimtita. Cred ca oamenii subestimeaza cat de mult majoritatea dintre noi, bloggerii. Ne facem griji exact ca la orice alt loc de munca pentru ca trebuie sa iti folosesti mereu imaginatia, sa stii cum te adaptezi pentru a te mentine sus si sa continui sa iti intrigi cititorii intr-un mod placut, sa le oferi informatii substantiale. Nu e usor. Oamenii se plictisesc repede si, daca nu le oferi contentinteresant sau de calitate, pleaca si, in cele mai multe cazuri, nu se mai intorc.

 

MELKIOR: Dezvaluie ce iti place cel mai mult la internet.

Simona Nemtanu: Accesul la diverse activitati care sa ne relaxeze creierul: carti, poze, filme, muzica, shopping, site-uri de socializare si evident blogging. Este incredibil cate oportunitati ne ofera si nu m-as vedea intr-o lume fara internet. Na, am zis-o!

 

MELKIOR: Ce hastag ai crea pentru a reprezenta frumusetea?

Simona Nemtanu:#flawless

 

MELKIOR: Spune primele 3 cuvinte care iti vin in minte cand te gandesti la fashion?

Simona Nemtanu:Sofisticat, romantic, feminin.

 

MELKIOR: Ce nu ai face niciodata pe blogul tau?

Simona Nemtanu: Nu as vorbi urat despre nimeni si nimic. Asta a fost scopul blogului de la bun inceput, un loc pentru gandurile si ideile mele si asa va si ramane.

 

MELKIOR: Ai observat ce greseli fac femeile cand se machiaza?

Simona Nemtanu : Sprancenele de Cruella, prea subtiri si prea atent studiate, imi sar in ochi imediat.

 

MELKIOR: Ce experienta te-a marcat cel mai tare in viata ta?

Simona Nemtanu:Prima mea vacanta in afara tarii a durat fix o luna si tin minte ca la intoarcere, in momentul in care am coborat din avion, am simtit un gol in stomac. Vazusem o lumea mai buna, mai frumoasa… insa era timpul sa ma intorc la ceea ce numeam eu realitate.

 

MELKIOR: Care e obiectul vestimentar la care tii cel mai mult?

Simona Nemtanu: In prezent, imi place ideea de pantaloni cu talie cat mai inalta si topuri feminine, cu imprimeu floral sau multe volane. Iubesc catifeaua, culorile nebune, bulinele si umerii bufanti. Nu cred ca am un stil anume, port ceea ce imi place si nici nu ma atasez de articolele vestimentare, le iubesc si le pretuiesc atat cat imi ofera placerea de a le purta, apoi le donez altcuiva.

 

MELKIOR: Cum iti petreci timpul cand stai in casa?

Simona Nemtanu: Aceasta este cea mai buna parte a bloggingului. Nu exista zile obisnuite, daca ignorati faptul ca - la fel ca toti ceilalti - mi se pare ca sunt legata de e-mailurile mele 24 de ore din 24. In afara de asta, ar putea fi orice, de la pozele gandite pentru retelele de socializare, planificarea si scrierea urmatorului articol, pana la bucatarit (atat cat ma pricep) sau urmarind seriale pe Netflix alaturi de pisic si iubit.

 

MELKIOR: Hobby-uri ai?

Simona Nemtanu:As mentiona, in primul rand, bloggingul pentru ca asa a pornit, ca un hobby. Petrec mult timp scriind si impartasind cititoriilor mei propriile ganduri, opinii sau povesti, chiar daca asta se intampla in principal pe Instagram, in ultimul timp.

 

MELKIOR: Mancarea preferata?

Simona Nemtanu: Trebuie sa recunosc ca nu prea imi place sa-mi petrec timpul in bucatarie, tocmai de aceea atunci cand gatesc, optez pentru retete rapide si cat mai simple. Nu cred ca am o mancare preferata, nu sunt mancacioasa sau pofticioasa si, de cele mai multe ori, mananc doar ca sa nu imi mai fie foame.

 

MELKIOR: Unde iti place sa calatoresti?

Simona Nemtanu: Italia! Iubesc Italia, mancarea, clima, inghetata si este locul in care iti vine sa faci o poza la fiecare coltisor sau strada. Insa Venetia e locul care m-a lasat fara suflare… si de care m-am indragostit iremediabil si pentru totdeauna.

 

MELKIOR: Care sunt cosmeticele pe care le plimbi zilnic in poseta?

Simona Nemtanu: Balsamul de buze, mereu. Si, poate ocazional, un ruj.

 

MELKIOR: Rujul preferat? Oja? Fardul de pleoape?

Simona Nemtanu: Folosesc fard de pleoape auriu sau maro, in majoritatea timpului, pentru ca imi complimenteaza culoarea ochilor (verzi), dar imi place sa experimentez si mereu incerc ceva nou. In materie de rujuri, am preferate nenumarate, insa rosul este, cu siguranta, culoarea ce ma defineste.De oje nici nu mai pomenesc, am o colectie intreaga impartita pe sezoane si le schimb de la un anotimp la altul.

 

MELKIOR: Ce inseamna Melkior pentru tine?

Simona Nemtanu: Produse de calitate si un brand foarte drag mie.

 

MELKIOR: Ai un sfat util pentru cei care citesc acest interviu?

Simona Nemtanu: Sfatul meu : zambeste!

 

MELKIOR: Unde te vezi peste 10 ani?

Simona Nemtanu:Cu minimum 3 copii in jurul meu si facand, in continuare, ceea ce imi place.