Madalina Misu are 27 de ani si este Blogger & Social Media Fairy www.madalinamisu.ro.

A absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii.

Are o pisica persana chinchilla de 3 ani, Tiara, o pufosenie adorabila pe care o considera cel mai mic membru al familiei.

Adora eleganta pe care Tiara o manifesta in fiecare gest si iubirea neconditionata pe care i-o ofera; este o printesa.

 

 

 

 

MELKIOR: Care este povestea vietii tale?

Madalina Misu: The short story of my life: am 27 de ani; sute de perechi de pantofi; sunt intr-o relatie complicata cu gentile, le schimb mereu si am o colectie impresionanta; cat lover; indragostita de viata, fericire si frumos.

 

MELKIOR: Ce nu stiai cand ai inceput blogul si stii acum?

Madalina Misu: Ha ha! Nu stiam ca bloggerii nu au zile libere, weekenduri, nu mai au vacante si nici mese lipsite de poze. Nu stiam ca atunci cand ai un deadline, daca vremea nu tine cu tine, ajungi sa faci poze la -10 grade sau la 45+ si cu toate acestea, ajungi sa le faci pe toate cu zambetul pe buze. Pentru ca iubesti ceea ce faci.

 

MELKIOR: Ce iti place cel mai mult la internet?

Madalina Misu: Internetul inspira. Inspira si dezvolta. Cu cat este utilizat mai intelept, cu atat are mai multe efecte benefice si ajunge sa educe. Inseamna cunoastere la un simplu click; de fapt, internetul pare sa iti ofere lumea la un simplu click. Totul devine mai usor, mai cunoscut. Imi mai place si ma amuza faptul ca ajung sa urmaresc atat de mult o persoana pe Instagram incat am impresia ca o cunosc de-o viata. Asa ajung sa o vad la un eveniment si sa o salut! Apoi imi dau seama ca ea nu ma cunoaste!

 

MELKIOR: Ce hastag ai crea pentru a reprezenta frumusetea?

Madalina Misu: #BeautifulInYourOwnWay

 

MELKIOR: Spune primele 3 cuvinte care iti vin in minte cand te gandesti la fashion?

Madalina Misu: Fast Forward. Self confidence. Mix-uri.

 

MELKIOR: Ce nu ai face niciodata pe blogul tau?

Madalina Misu: Nu as recomanda niciodata un produs in care nu cred sau care nu imi place.

 

MELKIOR: Ai observat ce greseli fac femeile cand se machiaza?

Madalina Misu: Una dintre cele mai frecvente este utilizarea gresita a eyeliner-ului. Daca nu stapanesti foarte bine tehnica, fie ajungi sa ai cozi mult prea groase, fie le vei avea mult prea jos, iar in loc de acei Cat Eyes, te vei trezi cu niste ochi tristi, imbatraniti.

Utilizarea unei nuante gresite de fond de ten este o alta greseala des intalnita, mai ales atunci cand fondul de ten nu este intins cum trebuie si se creeaza acel efect de masca.

Si, din pacate, inainte de make-up, foarte des femeile uita sa isi curate si hidrateze tenul. Fondul de ten nu arata tocmai ok pe o fata nehidratata.

 

MELKIOR: Ce experienta te-a marcat cel mai tare?

Madalina Misu: Nu pot spune ca m-a marcat in mod special o experienta, insa de-a lungul timpului m-a marcat in cel mai pozitiv mod si mi-a schimbat viata faptul ca zilnic, inca din copilarie, am vazut cata atentie acorda mama mea aspectului fizic si stilului vestimentar. Mama mi-a insuflat aceasta pasiune pentru moda si frumos, asa ca ei ii datorez totul.

 

MELKIOR: Ce stil ai? Care e obiectul vestimentar la care tii cel mai mult?

Madalina Misu: Desi adesea optez pentru tinute foarte feminine, cel mai des adopt un stil casual chic, destul de relaxat, mai ales atunci cand am zile foarte pline. Cel mai mult tin la genti, inca nu am o singura preferata.

 

MELKIOR: Cum iti petreci timpul cand stai in casa?

Madalina Misu: Ador sa imi petrec timpul alaturi de cei dragi, sa gatesc si sa citesc.

 

MELKIOR: Hobby?

Madalina Misu: Imi place croitoria. Povestea blogului meu a luat nastere in momentul in care am inceput sa imi croiesc si sa cos haine pe care le pozam si le postam ulterior. Erau chiar cusute de mana pana cand mama mi-a facut cel mai frumos cadou, o masina de cusut.

 

MELKIOR: Mancarea preferata? Te descurci in bucatarie?

Madalina Misu: Risotto, pizza, paste, paella si orice contine fructe de mare. Le ador pe toate si multe altele daca sunt homemade. Cei dragi spun ca ma descurc foarte bine in bucatarie, printre specialitatile mele sunt risotto-ul, costitele dulci - picante, pizza cu blat pufos, salata de dovlecei, paste carbonara.

 

MELKIOR: Unde iti place sa calatoresti?

Madalina Misu: Oriunde exista mancare buna, oameni veseli si magazine sau plaje cu ape turcoaz. Imi plac Italia, Grecia si Emiratele Arabe. Imi doresc sa vizitez New York-ul, cred ca ma voi indragosti de vibe-ul orasului si va deveni preferatul meu.

 

MELKIOR: Care sunt cosmeticele pe care le plimbi zilnic in poseta?

Madalina Misu: Balsam de buze, ruj rosu, parfum.

 

MELKIOR: Rujul preferat? Dar oja? Fardul de pleoape?

Madalina Misu: ROSU, clar! Primul meu ruj rosu si cel care a continuat sa fie preferatul meu de-a lungul timpului, fiind mat, dar si hidratant, este rujul Melkior clasic.

Nu am o oja preferata pentru ca imi place sa imi schimb nuantele in functie de starea de spirit, insa cel mai des port rosu, mov inchis (pruna uscata) si negru.

Ador fardurile nude. Cel mai des port nuante nude pentru ca am ochii albastri si parul blond, astfel ca o alta nuanta ar fi mult prea mult pentru un machiaj de zi. La evenimente speciale sau la sedinte foto ma joc si cu nuante aprinse, inchise.

 

MELKIOR: Ce inseamna Melkior pentru tine?

Madalina Misu: Un brand de suflet. Un brand care ajuta frumosul sa devina mai frumos. Un brand pentru care calitatea este cea mai importanta. Un brand care are grija de noi.

 

MELKIOR: Ai un sfat util pentru cei care citesc acest interviu?

Madalina Misu: Sa faca tot ceea ce le face sufletul sa zambeasca.

 

MELKIOR: Ce dorinte ai pentru 2018?

Madalina Misu: Sa fiu sanatoasa, acesta este cel mai important lucru.

 

MELKIOR: Unde te vezi peste 10 ani?

Madalina Misu: Nu pot spune exact unde ma vad, insa sper ca pe zi ce trece sa devin cea mai buna versiune a mea, sa evoluez. Sper sa se vada acest lucru pe madalinamisu.ro si pe canalele mele de social media, asa ca nu ezitati sa ma urmariti.