Doamnelor si Domnilor, iata o veste buna!

In perioada 23 – 25 Martie va avea loc la Crystal Palace Ballroom din Bucuresti targul COSMOWORLD - expozitie cu produse de ingrijire si infrumusetare.

COSMOWORLD este una dintre cele mai importante platforme pentru business si industria de infrumusetare la 360°. Reuneste expozanti cu domenii de activitate dedicate diverselor sectoare:

cosmetica, spa, hair, machiaj, nails, wellness, tehnologie si educatie.

Atat profesionistii, incepatorii, cat si iubitorii de frumos, vor gasi la COSMOWORLD un excelent mod de a-si imbogati cunostintele, de a vedea produse, de a afla tendintele in domeniu pentru 2018, de a testa si cumpara cosmeticele preferate, de a beneficia de sesiuni demonstrative gratuite.

Te asteptam in standul MELKIOR cu cele mai bune OFERTE si PROMOTII valabile doar la targ. Sigur te vei indragosti de la prima vedere de noile colectii de produse cosmetice profesionale Melkior. Ai 3 zile la dispozitie!

In plus, daca esti interesata sa afli mai multe informatii despre produsele cosmetice Melkior sau sfaturi utile si sugestii pentru machiaj, manichiura, coafura, trebuie neaparat sa ne vizitezi! Echipa noastra de specialisti si profesionisti iti va oferi toate detaliile pe care ti le doresti!

 

Echipa de profesionisti Melkior a pregatit pentru tine multe alte surprize! De exemplu, la COSMOWORLD vei fi rasfatata cu sedinte gratuite de machiaj. Vino si tu!

 

COSMOWORLD

DATA: 23 – 25 Martie 2018

LOC: Crystal Palace Ballroom Bucuresti - Calea Rahovei 198A

(vis-à-vis de Piata de Flori “George Cosbuc”)

PROGRAM VIZITARE: 10:00 - 17:00