Oana Alexandru are 45 de ani si, de profesie, este Asistent Medical. Iubeste loialitatea si prietenii adevarati si dispretuieste minciuna. Ii place sa se uite la filme, sa citeasca, sa se plimbe, sa calatoreasca. Colectioneaza sticlute de oje si are peste 1000…

Si-a lansat blogul Unghiutze Colorate - Happy Nails http://unghiutele.blogspot.ro/ in 2013 din dorinta de a publica manichiurile realizate de ea. Alaturi de alte bloggerite, Oana facea atunci parte dintr-un grup pe Facebook si asa, impinsa de ele de la spate, si-a facut propriul blog. Citeste-i acum povestea!

 

 

MELKIOR: Care este povestea vietii tale?

Oana Alexandru: Toata viata am facut acelasi lucru, 26 de ani am fost Asistent Medical, am trecut prin toate gradele, ultimul a fost de Asistent Medical Licentiat, am facut Facultatea de Medicina si Farmacie, Universitatea de Vest “Vasile Goldis” din Arad, specialitatea Asistenta Medicala. Este o meserie grea, obositoare si solicitanta. In ultimii 10 ani am fost Asistent Sef Lucru care m-a solicitat si mai mult. De cateva luni sunt tanara pensionara, libera, fericita si linistita. Heheee, cine a mai pomenit bloggerita pensionara???

 

MELKIOR: Ce s-a schimbat dupa ce ai devenit bloggerita?

Oana Alexandru: Am cunoscut oameni noi, am legat prietenii, am evoluat incet-incet in lumea asta noua pentru mine si mi-am dezvoltat simtul pentru frumos.

 

MELKIOR: Ai putea trai fara internet, blog, facebook?

Oana Alexandru: Ooo nuuuuu J, chiar sunt unul dintre aceia care sunt dependenta de internet. Noaptea tarziu cand merg la culcare, mai deschid putin internetul si pe telefon sa mai vad ce se mai intampla si pe Insta J.

 

MELKIOR: Ce-ti place cel mai mult acum la tine?

Oana Alexandru: Imi place ca sunt un om implinit si liber sa fac ceea ce-mi place.

 

MELKIOR: Iti amintesti cand ti-ai facut manichiura prima data? Cum a fost?

Oana Alexandru: Am inceput de prin liceu sa-mi fac manichiura, dar era greu pe vremea aceea, am facut liceul pe vremea lui Ceausescu si nu aveam voie evident cu unghiile colorate la scoala, dar macar cu un lac transparent tot le faceam.

 

MELKIOR: De ce “happy nails”?

Oana Alexandru: Pentru ca doar “Colorate” Unghiutzele mele se simt intr-adevar fericite. Nu stau necolorate decat atunci cand imi fac rutina de ingrijire, care este una foarte complexa, cu ulei de masline cald, lamaie, si unghiutele trebuie ingrijite la fel ca si tenul.

 

MELKIOR: Ce culoare de oja preferi?

Oana Alexandru: Culoarea MOV este preferata mea, in toate formele ei, dar nu stiu de ce…

 

MELKIOR: Ce inseamna Melkior pentru tine?

Oana Alexandru: O paleta vasta de culori si texturi, produse bune si calitative pe care le indragesc.

 

MELKIOR: Daca ai participa la un concurs de manichiura cu tema “vacanta de vara”, ce model ai realiza pe unghii?

Oana Alexandru: Palmieri, soare, cocktail-uri… am atasat doua fotografii.

 

MELKIOR: Ce hobby-uri ai?

Oana Alexandru: Imi place sa stau pana noaptea tarziu sa ma uit la filme, sa citesc, sa ma plimb, sa calatoresc… si sa creez modele pe unghii. Aaaa, si ador cafeaua, cred ca asa de tare incat o pot trece la Hobby J.

 

MELKIOR: Unde iti place sa calatoresti?

Oana Alexandru: La mare am renuntat de multi ani pentru ca fac alergie la soare. Calatoriile preferate sunt la munte, iar una sau doua din vacantele pe care le facem in fiecare an sunt in afara tarii.

 

MELKIOR: Ce fel de muzica asculti?

Oana Alexandru: Muzica pop imi place sa ascult.

 

MELKIOR: Ce te inspira?

Oana Alexandru: Ma inspira tot ce e frumos in jurul meu.

 

MELKIOR: Colectionezi ceva?

Oana Alexandru: Ceea ce-mi place sa colectionez, chiar colectionez. Am o colectie impresionanta de sticlute de oje, am trecut demult de 1000 de sticlute si cateva sute de matrite cu care creez modelele. In fiecare an mai pun cateva zeci in colectie.

 

MELKIOR: Ce intrebare ai vrea sa ti se adreseze? Si ce ai raspunde?

Oana Alexandru:De unde pasiunea pentru Nail Art? De mititica o admiram pe mama cum isi facea unghiile si adoram cand isi mai facea cu varful unei scobitori si cate o floricica formata din punctulete. Abia asteptam sa ma fac mare ca sa pot sa-mi colorez si eu unghiile. Si iata ca mi s-a implinit visul!