Pe Alexandra Gavrilă, alias Andraxela, o gasiti in lumea ei, pe www.voxofvanity.com , unde e mereu aproape de cei asemenea ei si de propriile pasiuni.

La cei aproape 20 de ani, ea considera ca nu anii din viata conteaza, ci viata din anii traiti.

Studenta la Comunicare & Relatii Publice si iremediabil indragostita de acest domeniu, ea cauta sa vina mereu cu ceva nou si sa inspire cat mai multe persoane.

Ii plac ratonii, calatoriile, evenimentele glam, cosmeticele si decoratiunile. La polul opus, ea dispretuieste oamenii ipocriti, superficialitatea si mandria.

Ea doreste sa fie vazuta de catre ceilalti drept o persoana ambitioasa si perseverenta, care niciodata nu renunta la propriile idealuri.

Blogul sau a luat fiinta in august 2014, initial dorindu-se a fi un jurnal cu insemnari de beauty, fashion si lifestyle.

 

 

 

 

MELKIOR: Care este povestea blogului tau?

Andraxela: Vox of Vanity este pentru mine mai mult un jurnal, in care insemnez diverse lucruri ce tin de estetic. ”Vanity” traduce o dorinta, poate chiar si un capriciu, transpus printr-o voce care doreste a fi auzita. Ideea de a-mi deschide propriul blog a fost determinata de dorinta de a avea intr-un singur loc atat experientele personale legate de diverse produse, cat si de a anima o cumunitate omogena si de a interactiona cu persoane care au viziuni asemanatoare.

 

MELKIOR: Ce s-a schimbat in viata ta dupa ce ai devenit bloggerita?

Andraxela:Consider ca am inceput sa gandesc diferit si sa imi organizez mult mai bine timpul. Am devenit o persoana mult mai responsabila, perfectionista, care dezvolta un puternic simt analitic.

 

MELKIOR: Daca ar trebui sa te descrii in 3 cuvinte, care sunt acestea?

Andraxela: Hotarata, nonconformista si creativa.

 

MELKIOR: Ce intamplare din viata ta a fost cea mai importanta?

Andraxela: Cred ca mereu am parte de intamplari importante care imi influenteaza traiectoria vietii intr-un fel sau altul, insa prima care mi-a venit acum in minte este participarea la concursul Glamour Street Fashion Show din octombrie 2016. Pentru mine a fost o adevarata experienta si am invatat multe lucruri. Am cunoscut multe persoane dedicate, ambitioase si adevarate muze ale esteticului. Acest eveniment a avut o influenta importanta asupra mea, atat pe plan personal, cat si profesional.

 

MELKIOR: Ce teinspira?

Andraxela: Arta, prin toate formele ei, si oamenii puternici, care nu renunta. Axandu-ma mai mult pe arta, ma inspira culorile, natura si vibe-ul muzicii bune. Acestea imi instiga latura creatoare, devin visatoare si incep sa trasez conturul propriilor ganduri si idei. Astfel iau fiinta postarile de pe blog, look-urile nonconformiste, textele profunde sau tinutele chic.

 

MELKIOR: Iti amintesti cand te-ai machiat prima data?

Andraxela: Tin minte ca dintotdeauna m-a fascinate machiajul, mai ales un look reusit de smokey-eyes. Eram insa sceptica sa incerc sa ma machiez, intrucat aveam impresia ca nu se va mai putea stergeJ. Totusi, cred ca primul machiaj mi l-am facut prin generala, la banchetul de la finalul clasei a VIII-a.

 

MELKIOR: Ce cosmetice ai in poseta?

Andraxela: Balsamul de buze, fara de care nu ies din casa, rujul clasic mat Melkior in nuanta „Le Rouge”, rimelul, o mini cutiuta de crema hidratanta si bineinteles, o sticluta de parfum travel-size.

 

MELKIOR: Ai o culoare preferata?

Andraxela: In ultima vreme sunt innebunita dupa rujurile mate, in nuante de rosu – caramiziu. Pot spune ca mi-am format deja o mica colectie cu astfel de nuante, insa, cu toate acestea, tot nu ma pot opri din a-mi cumpara si mai multeJ.

 

MELKIOR: Ce greseli fac femeile cand se machiaza?

Andraxela: Adauga extra produs crezand ca vor obtine un look wow. Nu de putine ori am avut ocazia sa observ look-uri mult prea incarcate, mult prea chinuite, care erau echivalentul intregii colectii de machiaj – cantitativ vorbind.

 

MELKIOR: Ce inseamna Melkior pentru tine?

Andraxela: Profesionalism. Melkior si-a pus amprenta asupra mea prin calitatea sa inalta, care este primul atribut care se evidentiaza si il defineste. M-a convins cu fardurile pigmentate & persistente, baza de machiaj rezistenta, rujurile cremoase si intense, lacurile de unghii in culori splendid si tusul de ochi fara de care un machiaj nu ar putea fi impecabil.

 

MELKIOR: Care e produsul tau preferat din colectia Melkior?

Andraxela: Cam grea decizie… Fardurile de ochi le folosesc cel mai des, asa ca voi opta pentru ele. Chiar primul produs incercat de mine a fost un fard mono, cel in nuanta „mat Maroon”.

 

MELKIOR: Care e secretul fericirii tale?

Andraxela: Atitudinea pozitiva si faptul ca mereu caut lucrul benefic dintr-o circumstanta apparent nu tocmai stralucita. Si fericirea, la randul ei, este o alegere pe care cu totii o putem negocia intr-un fel sau altul. Totodata, atunci cand faci ceea ce iti place este imposibil sa nu fii fericit.

 

MELKIOR: Cum iti petreci timpul cand stai in casa?

Andraxela: „Acasa” este despre relaxare, timp petrecut cu familia, incercari de creatie alias content pentru blog, rasfat pentru corp si hidratare. Si sa nu uitam de seriale & diverse sortimente de ceaiuri aromate.

 

MELKIOR: Ce hobby-uri ai?

Andraxela: Vox of Vanity, pentru ca reuneste toate pasiunile mele: blogging, make-up, fashion si fotografie, desigur.

 

MELKIOR: Unde iti place sa calatoresti?

Andraxela: Iubesc sa calatoresc atat in tara, de cand am luat carnetul, cat si in strainatate. Desi sunt genul care mai mereu cauta sa descopere noi destinatii, mereu m-as intoarce pe Coasta de Azur, un fel de rai al celor indragostiti de mare si de o faleza incantatoare.

 

MELKIOR: La ce tii cel mai mult?

Andraxela: Pun mare pret pe valorile morale si mereu ma ghidez in functie de ele. Cred ca oamenii, in graba de a-si realiza target-urile cotidiene, uita de fapt care sunt lucrurile care conteaza cu adevarat in viata.

 

MELKIOR: Ce fel de muzica asculti?

Andraxela: Muzica pe care o ascult depinde mereu de starea mea de spirit. De obicei, ascult diverse colaje cu mixuri de pop, dance si electronica.

 

MELKIOR: Daca ai pleca maine pe o insula pustie, numeste 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine.

Andraxela: Telefonul, cea mai buna prietena si desigur, multa ciocolata.

 

MELKIOR: Cu cine vrei sa semeni?

Andraxela: Ador personajul Harley Quinn intrucat este reprezentarea perfecta a combinatiei dintre provocator si ingeniozitate. Este o fire boema, ironica si constienta de propriile aptitudini, fapt ce o determina sa fie mereu sigura pe ea si implicit mereu invingatoare.

 

MELKIOR: Unde te vezi peste 10 ani?

Andraxela: Viata mea este atat de schimbatoare, incat nu as putea spune nici macar unde voi fi maine. Totusi, tind sa cred ca fiecare zi ce trece ma duce mult mai aproape de idealul mult ravnit. Evolutia si cursul vietii trebuiesc urmarite cumva, so keep an eye on my blog. And on my social media J

 

MELKIOR: Ce ti-ai programat pentru 2017?

Andraxela: In primul rand, sa fiu mai implicate atat in activitatile ce tin de facultate, cat si evenimentele ce tin de blogging, fashion si beauty. Mi-am propus sa ma apuc si de vlogging intrucat am foarte multe idei si trebuie sa le expun cumva, intr-un mod mai liber. Vreau sa fiu mai activa, sa ma plimb mai mult si sa cunosc cat mai multi oameni din diverse locuri. Din punct de vedere profesional, intentionez sa aplic in cadrul unui program de internship, iar dupa intr-o agentie de publicitate.