Cine este Teodora Dobre? Detinatoarea blogg-ului  www.taitzel.com are 30 ani, e casatorita, are o fetita de 5 ani si o pisica simpatica, de fapt cel de-al patrulea membru al familiei. Ce-i place? Iubeste oamenii pozitivi, inghetata si vacantele. Ce nu-i place? Dispretuieste sa stea acasa cand e soare afara, oamenii morocanosi, tinutele lucioase si pantofii incomozi.Afla si alte secrete din viata unui beauty blogger de succes caruia ii place culoarea rosie!

 

MELKIOR: Cand, cum si de ce te-ai apucat de blogging?

Teodora Dobre: Prima postarea pe blog am scris-o acum trei ani. Eram o cititoare fidela de bloguri si, pentru ca aveam o pasiune pentru nail art si cosmetice, intr-o zi de decembrie m-am decis sa public primul articol pe Taitzel.

MELKIOR: Cum ai ales numele bloggului tau?

E o poveste lunga si personala, dar are legatura stransa cu copilaria mea. Si pentru ca pasiunile se nasc in copilarie, am ales acest nume usor de tinut minte: Taitzel.

MELKIOR: Cum va arata bloggul peste 10 ani?

Teodora Dobre: "Cum va arata" difera destul de mult de "Cum vreau eu sa arate". Eu as vrea sa fie complet. Articole mai bine scrise, subiecte variate si oarecum diferite fata de cele aflate pe alte bloguri de nisa.

MELKIOR: Esti o alta persoana de cand ai devenit bloggerita?

Teodora Dobre: Orice experienta te schimba, mai mult sau mai putin. In unele privinte, blogging-ul a avut un impact mai mare asupra mea. M-am expus online, am atras tot felul de reactii (atat pozitive, cat si negative) si am fost nevoita sa invat sa le gestionez. Lucru deloc usor de facut. In alte privinte insa, impactul a fost mic spre deloc.

MELKIOR: Ce sfaturi ai pentru un viitor blogger?

Teodora Dobre: Sa o faca din placere si sa puna suflet in ceea ce face; sau sa nu o faca deloc. Si sa citeasca si sa se informeze despre ce subiecte sunt de interes. Si sa nu uite ca trebuie sa existe si un procentaj de comercial in blogging, altfel e greu sa rezisti. Si nu e nimic in neregula sa existe acest procentaj. Tu ramai tu si pe mai departe.

MELKIOR: Ce iti doresti sa experimentezi si inca nu ai facut?

Teodora Dobre: Oooo, sunt atat de multe! As vrea sa sar cu parasuta! Sau sa incerc sa particip la un maraton… de aplicat ruj.

MELKIOR: Care sunt calitatile tale? Dar defectele?

Teodora Dobre: Calitati... uite, prima ar fi ca mereu imi e greu sa ma laud singura. Prefer sa ii las pe altii sa o faca. Ar mai fi faptul ca sunt o fire vesela, mereu copilaroasa, dar sunt si devotata si perseverenta. Iar la defecte... sa fiu copilaroasa poate sa fie cateodata un defect. Depinde cine judeca si in ce context.

MELKIOR: Ce experienta (eveniment, intalnire) te-a marcat cel mai tare in viata ta?

Teodora Dobre: O sa sune poate ca un cliseu, dar nasterea fetitei mele a fost un moment care m-a schimbat destul de mult.

MELKIOR: Cum iti definesti stilul? Care e piesa care conteaza cel mai mult la stilul tau?

Teodora Dobre: Nu am un stil bine definit. Intr-o zi pot sa port o pereche de jeans, ghete si tricou. Si in alta zi o camasa, fusta conica si pantofi uni... fara sa fac din asta o obisnuinta.

MELKIOR: Ce te inspira? De ce?

Teodora Dobre: Totul ma inspira. Suntem inconjurati de o varietate imensa de culori si texturi incat imi e imposibil sa aleg un singur lucru.

MELKIOR: Ce hobby-uri ai?

Teodora Dobre: Make-up, fotografie si blogging.  Toate se leaga, mai mult sau mai putin si provin din dragostea mea pentru frumos.

MELKIOR: Unde iti place sa calatoresti? Sa-ti petreci vacanta?

Teodora Dobre: Orice destinatie exotica are un mare da din partea mea! Imi place mult sa ma rasfat, asa ca un hotel cu Spa pe o plaja insorita si nu tocmai agitata este locul perfect pentru o vacanta. Santorini este locul meu preferat pentru o vacanta de vis.

MELKIOR: Cum iti petreci timpul cand stai in casa?

Teodora Dobre: In primul rand, imi dedic timpul copilului, familiei. Apoi investesc mult timp in a afla despre subiecte de interes pentru bloggul meu. Si nu in ultimul rand, scriu, testez (tehnici de nail art, machiaje) si fac poze pentru blog.

MELKIOR: Ce fel de muzica asculti?

Teodora Dobre: Muzica ce ma inspira este cea soul, soft rock sau R&B. Dar am o cultura muzicala destul de variata.

MELKIOR: Esti fericita? Cum ai defini fericirea?

Teodora Dobre: Fericirea este ceva foarte personal si fiecare are o definitie proprie a fericirii. Dar ca sa sintetizez, este important ca tu si cei dragi sa fie sanatosi; si, in plus, sa poti sa faci ceea ce iti face placere (si nu doar profesional...).

MELKIOR: Care este produsul cosmetic preferat si de ce?

Teodora Dobre: Rujul, am o colectie impresionanta pe care o maresc de cate ori am ocazia. Cred ca rujul este piesa de rezistenta a oricarui machiaj.

MELKIOR: Ai o culoare favorita?

Teodora Dobre: Rosu este culoarea mea preferata.

MELKIOR: Ce inseamna Melkior pentru tine?

Teodora Dobre: O sursa de inspiratie, calitate si profesionalism.

MELKIOR: Care e produsul tau preferat din colectia Melkior?

Teodora Dobre: Nu doar un produs, ci trei. Tusul de ochi lichid, rujul clasic mat si fardurile.

MELKIOR: Daca ar trebui sa-ti schimbi jobul, ce ai alege?

Teodora Dobre: CEO la Melkior... glumesc. Dar mi-ar placea sa fiu implicata in dezvoltarea unei afaceri in domeniu (la modul serios) si business.

MELKIOR: Ce ti-ai programat pentru 2017?

Teodora Dobre: Desi unele lucruri este bine sa vina de la sine (mai ales cand e vorba de pasiuni), nu poti sa progresezi fara sa ai o directiva pe care sa vrei sa o urmezi. Eu vreau sa investesc mai mult timp in cresterea fetitei mele si, in general, in tot ce tine de familie; dar si in dezvoltarea blog-ului, si aici includ relatia cu companii din domeniu, mai ales Melkior, evident :)