Gabriela Popescu este make-up artist, trainer si beauty blogger. Locuieste la Cluj si ii place sa asculte muzica buna, cu poveste. Iubeste animalele si, daca ar alege un animal de companie, acesta ar fi un catel, beagle. A absolvit Facultatea de Arta si Design din Cluj-Napoca, iar in prezent detine “Gabriela Popescu Makeup Academy”.

Citeste acum povestea unui make-up artist care e mereu cu zambetul pe buze, plin de energie pozitiva!

 

MELKIOR: Care este povestea jobului tau ?

Gabriela Popescu: Am fost intotdeauna o persoana care a iubit culoarea si arta. Am studiat mai bine de 15 ani pictura si m-am orientat dupa multi ani de munca spre machiaj. In timpul liceului o machiam pe mama mea si pe prietenele mele inainte sa mergem in oras, dar acum 9 ani am inceput sa colaborez cu un studio foto si sa fiu platita pentru machiajele pe care le realizam.

 

MELKIOR: Cum a fost prima ta experienta cu machiajul?

Gabriela Popescu: Imi amintesc cu mare drag momente de acum 17-18 ani cand duminica era rezervata machiajului. Se intampla in  sufragerie, alaturi de mama (care nu mergea nicaieri, ci se pregatea doar de culcare) exersand pe ea tipuri de machiaje cu o paleta pe care o primise din afara tarii. De asemenea, imi amintesc rujurile primite de la o vecina (pastrate intr-o cutie de bomboane). Erau aproape terminate, dar betele de chibrituri ma ajutau sa mai iau culoarea de pe fundul recipientului.

 

MELKIOR: Care este machiajul tau preferat?

Gabriela Popescu: Machiajul meu preferat este acela unde vorbim despre zona de confort a clientei si de acel “ceva” pe care il ofer. Fie ca vorbim despre o linie de eyeliner perfect realizata sau de un ruj mai indraznet. Toate tipurile de machiaj imi plac, important este sa i se potriveasca clientei.

 

MELKIOR: Ce nu iti lipseste din poseta?

Gabriela Popescu: Plimb in geanta in fiecare zi un ruj rosu, un parfum si o oglinda.

 

MELKIOR: Ce inseamna Melkior pentru tine?

Gabriela Popescu: Melkior mi-e tare drag. E brandul pe care il recomand din toata inima cand vine vorba de produse de machiaj de calitate si la un pret grozav.

 

MELKIOR: Ai o culoare preferata?

Gabriela Popescu: Nu am o culoare preferata, dar cand vine vorba sa nu ai inspiratie, cand vine vorba despre realizarea unui machiaj, adaug putin bordo pe pleoape si parca totul prinde contur.

 

MELKIOR: Ce iti place sa faci in timpul liber?

Gabriela Popescu: In timpul liber (exista asa ceva ???) - dorm. Si in alt timp, ma documentez, imi beau cafeaua fara graba, ma uit pe tutoriale de machiaj, cant si dansez. Am un secret ascuns: de 10 ani colectionez plicuri de zahar din diferite tari.

 

MELKIOR: Ce te inspira?

Gabriela Popescu: Ma inspira oamenii, sunt atat de diferiti incat niciodata nu te poti satura sa-i admiri si sa le faci o poveste.