In februarie avem suficiente motive sa marcam dragostea! Pe 14 februarie este Valentine’s Day, conform calendarului ortodox, pe 10 februarie le sarbatorim pe femeile care poarta numele Valentina, iar pe 24 februarie sarbatorim Dragobetele, moment care marcheaza inceputul primaverii, ziua cand natura se trezeste din hibernare.

 

Si cum dragostea este asociata cu cea mai inflacarata culoare – rosul –, azi iti propun sa alegi produsele de machiaj preferate din gamele RED si LOVE:

 

Rujul poate fi aplicat ca atare, direct pe buze, sau poate fi aplicat cu ajutorul unei pensule pentru buze. Pentru o rezistenta mai mare si pentru un aspect bine definit este recomandata folosirea unui contur de buze inainte de aplicarea rujului, iar ca sa obtii un machiaj impecabil este necesar sa iti hidratezi buzele si sa efectuezi un peeling delicat in prealabil. Poarta in februarie nuantele Fleureter, Fire, Le Rouge si Cosmopolitan Red.

 

De asemenea, din trusa de machiaj nu trebuie sa iti lipseasca fardurile de pleoape. Culorile lunii? Lilith, Coral, Volcano. Acestea se aplica pe pleoape cu ajutorul pensulelor speciale. In functie de efectul dorit, aplica produsul in textura aleasa (mat sau sidefat) cu ajutorul unei pensule de machiaj. Pentru a obtine o culoare mai intensa, fardurile sidefate pot fi aplicate si cu pensula umeda.

 

Dintre cele mai luminoase si stralucitoare tonuri de luciu de buze, poti conta in februarie pe Cayenne, Coral Crush si Sorbet. Acestea prezinta o textura usoara si confortabila, deoarece contin unt de Shea si Jojoba.

 

Nu uita de manichiura! Aceasta trebuie sa arate impecabil! Iata nuantele de oja potrivite pentru luna iubirii: Wild Love, Delicate si Rubi. Sau poti incerca tonurile moderne de oja semipermanenta Rouge, Cherry, Twist. Unghiile pot fi innobilate cu decoruri adezive cu motive florale sau cu inimioare. Pana si pila de unghii respecta sloganul lunii!

 

Iti dorim zile pline de iubire! Happy Valentine’s Day!

 

 

 

Larisa Codrea

 

Make-up Artist Melkior