In februarie avem suficiente motive sa marcam dragostea!

Pe 14 februarie este Valentine’s Day.

Conform calendarului ortodox, pe 10 februarie o sarbatorim pe Valentina.

Iar pe 24 februarie il sarbatorim pe Dragobete, moment care marcheaza inceputul primaverii, ziua cand natura se trezeste din hibernare.

Si cum dragostea este asociata cu cea mai inflacarata culoare – rosul – azi va propun sa va alegeti cosmeticele preferate din gamele RED si LOVE:

Rujul poate fi aplicat ca atare, direct pe buze, sau poate fi aplicat cu ajutorul unei pensule pentru buze. Pentru o rezistenta mai mare si pentru un aspect bine definit este recomandata folosirea unui contur de buze inainte de aplicarea rujului. Pentru un aspect impecabil este necesara hidratarea buzelor si se recomanda efectuarea unui peeling delicat in prealabil. Purtati in februarie nuantele Fleureter, Fire, Le Rouge, Cosmopolitan Red.

Din trusa de machiaj nu trebuie sa va lipseasca fardul de pleoape. Culorile lunii? Lilith, Coral, Volcano. Se aplica pe pleoape cu ajutorul pensulelor speciale. In functie de efectul dorit, vom aplica produsul in textura aleasa (mat sau sidefat) cu ajutorul unei pensule. Pentru a obtine o culoare mai intensa, fardurile sidefate pot fi aplicate si cu pensula umeda.

Dintre cele mai luminoase si stralucitoare tonuri de Luciu de Buze, Luciu de Buze puteti conta in februarie pe Cayenne, Coral Crush si Sorbet. Prezinta o textura usoara si confortabila. Contin unt de Shea si Jojoba.

Si manichiura trebuie sa arate impecabil acum. Iata nuantele de oja potrivite pentru luna iubirii: Wild Love, Delicate, Rubi. Sau puteti incerca tonurile moderne de oja semipermanenta Rouge, Cherry, Twist. Unghiile pot fi innobilate cu decoruri adezive cu motive florale sau cu inimioare. Pana si pila de unghii respecta sloganul lunii!

Sa aveti zile pline de iubire si sa fiti cat mai frumoase! Happy Valentine’s Day!

 

Larisa Codrea

Make-up Artist Melkior