Ai unghii moi si subtiri? Sau se rup usor? Cauti un produs care sa intareasca si sa trateze unghiile deteriorate si exfoliate?

Ei bine, acum ai la indemana 3 tipuri de intariror pentru unghii : cu calciu, 2 in 1, express. Primele doua se folosesc intr-o cura timp de o luna, iar cel de-al treilea se aplica timp de 2-3 saptamani.

 

Intaritorul cu calciu pentru unghii intareste si trateaza unghiile moi, deteriorate si exfoliate. Asigura o pelicula protectoare care permite unghiei sa creasca normal, fara a se rupe. Are o formula imbogatita cu Calciu.

Se poate aplica saptamanal ca o baza tratament inainte de aplicarea lacului de unghii. Se poate face o cura, timp de o luna, aplicand tratamentul din 2 in 2 zile, fara a aplica lac de unghii peste.

 

Intaritorul pentru unghii 2 in 1 intareste si trateaza unghiile moi, subtiri si deteriorate. Patrunde in unghii si le face mai solide pentru un rezultat rapid si vizibil. Creeaza un scut anti-soc flexibil si reda flexibilitatea unghiei. Are o formula imbogatita cu Biotina, Fier si Zinc.

Se poate utiliza atat ca base coat, cat si ca top coat. Se poate face o cura, timp de o luna, aplicand tratamentul pentru unghii din 2 in 2 zile si fara a aplica lac de unghii peste.

 

Intaritorul pentru unghii Express intareste rapid si trateaza unghiile moi si deteriorate. Patrunde in unghii si le face mai solide rapid si vizibil.

Se aplica un strat in prima zi, a doua zi se mai aplica un strat. A treia zi se sterge si se repeta aplicarea in acelasi mod timp de 2-3 saptamani. Se poate aplica saptamanal ca o baza tratament inainte de aplicarea lacului de unghii.

Cuticulele trebuie protejate cu o crema grasa. Tratamentul trebuie oprit in caz de alergie. Pentru adeptele unghiilor false, acest produs este intr-adevar eficace pentru a intari unghiile naturale dupa indepartarea unghiilor false.

 

Claudia Balan

Nail Artist Melkior