Ai unghii moi si subtiri? Foloseste intaritor pentru unghii si vei obtine o manichiura perfecta!

 

Ai unghii moi si subtiri? Sau se rup usor? Cauti un produs care sa intareasca si sa trateze unghiile deteriorate si exfoliate, pentru a te bucura de o manichiura rezistenta?

 

Ei bine, acum ai la indemana 3 tipuri de intaritor pentru unghii: cu calciu, 2 in 1, express. Primele doua se folosesc intr-o cura timp de o luna, iar cel de-al treilea se aplica timp de 2-3 saptamani.

 

Intaritorul cu calciu pentru unghii intareste si trateaza unghiile moi, deteriorate si exfoliate, iar astfel te vei putea bucura de o manichiura de invidiat. Acest produs are o formula imbogatita cu calciu si asigura o pelicula protectoare care permite unghiei sa creasca normal, fara a se rupe.

 

Se poate folosi saptamanal ca o baza de tratament inainte de aplicarea lacului de unghii. De asemenea, se poate face o cura, timp de o luna, folosind tratamentul din doua in doua zile, fara a aplica lac de unghii peste.

 

 

Intaritorul pentru unghii 2 in 1 intareste si trateaza unghiile moi, subtiri si deteriorate, fiind de folos pentru femeile care isi doresc o manichiura impecabila. Patrunde in unghii si le face mai solide, rezultatul fiind rapid si vizibil. In plus, creeaza un scut anti-soc flexibil si reda flexibilitatea unghiei, avand o formula imbogatita cu Biotina, Fier si Zinc.

 

Se poate utiliza atat ca base coat, cat si ca top coat. In plus, se poate face o cura, timp de o luna, folosind tratamentul pentru unghii din doua in doua zile, fara a aplica lac de unghii peste.

 

Intaritorul pentru unghii Express intareste rapid si trateaza unghiile moi si deteriorate. Patrunde in unghii si le face mai solide rapid si vizibil.

 

Se aplica un strat in prima zi, iar a doua zi se repeta procesul. A treia zi se sterge si se repeta aplicarea in acelasi mod timp de 2-3 saptamani. De asemenea, il poti aplica saptamanal ca o baza de tratament inainte sa-ti faci manichiura.

 

Cuticulele trebuie protejate cu o crema grasa. Tratamentul trebuie oprit in caz de alergie. Pentru adeptele unghiilor false, acest produs este intr-adevar eficace pentru ca intareste unghiile naturale dupa indepartarea celor false.

 

 

 

Claudia Balan

 

Nail Artist Melkior