Stii ce culori se poarta in aceasta toamna? Melkior te ajuta sa gasesti variantele cromatice de machiaj la moda!

 

Colectia toamnei se numeste “Let’s Love Life”. Este o colectie in tendinte, o colectie care aminteste faptul ca planeta noastra este importanta si trebuie sa o ocrotim. Sa iubim viata si sa protejam planeta!

 

In aceasta perioada de topire a ghetarilor apar peisaje si culori noi. Schimbarile climatice se reflecta si in culorile din noua colectie de produse de machiaj si manichiura, unde gasim culori calde care duc cu gandul la lava vulcanilor si culori reci care ne amintesc de ghetari.

 

Noua colectie «Let’s Love Life», creata de Melkior, cuprinde urmatoarele produse:

 

  • 3 nuante de farduri de pleoape: Volcano, Wish, Deep Sea

 

Sunt farduri in culori foarte pigmentate, care asigura o acoperire foarte mare, adera foarte bine pe piele, se aplica uniform si sunt foarte rezistente in timp. Aplica-le pe pleoape cu ajutorul unor pensule de machiaj.

 

  • 2 nuante de rujuri: Irresistible, Deep Love

 

Sunt rujuri cu acoperire mare, intens pigmentate, care se aplica usor si omogen, nu usuca buzele si prezinta un finish satinat-matasos, matifiant. Nu migreaza si rezista in timp, fiind perfecte atat pentru un machiaj de zi, cat si pentru unul de seara. Rujul este usor de aplicat, realizeaza buze perfect definite, cu efect satinat de durata si ofera o senzatie placuta.

 

Poate fi aplicat ca atare direct pe buze sau poate fi aplicat cu ajutorul unei pensule pentru buze. Pentru o rezistenta mai mare si pentru un aspect bine definit este recomandata folosirea unui contur de buze inainte de aplicarea rujului. Totodata, pentru un aspect impecabil este necesara hidratarea buzelor si se recomanda efectuarea unui peeling delicat in prealabil.

 

  • 3 nuante de oja: Lava, Ice, Hope

 

Este o oja rezistenta care asigura o acoperire foarte buna si uscare rapida. Cum se aplica? Degreseaza unghia foarte bine cu un degresant, foloseste Sticky Base Coat pentru protectia unghiei, apoi aplica oja Melkior in doua straturi. Urmatorul pas este sa aplici Shiny Top Coat pentru a accentua luciul si a da rezistenta ojei. La final, foloseste acceleratorul de uscare pentru a grabi uscarea. Sfat: dupa fiecare aplicare se asteapta un minut, iar daca ai unghii exfoliate trebuie sa le cureti foarte bine inainte.

 

Florina Morareanu

Make-up Artist Melkior