Stii ce culori se poarta in aceasta toamna? Melkior te ajuta sa gasesti variantele cromatice la moda in machiajul acestui sezon.
Colectia toamnei se numeste “Let’s Love Life”. Este o colectie in tendinte, o colectie care aminteste faptul ca planeta noastra este importanta si trebuie sa o ocrotim. Sa iubim viata, sa ne iubim propria viata, sa ocrotim planeta!
In aceasta perioada de topire a ghetarilor apar peisaje si culori noi. Topirea ghetarilor si cresterea nivelului apelor se datoreaza schimbarilor climatice si unei lupte care se da intre cald si rece. O lupta care se reflecta in culorile din noua colectie unde gasim culori calde care duc cu gandul la lava vulcanilor si culori reci care amintesc de ghetari.
Noua colectie «Let’s Love Life» creata de Melkior cuprinde urmatoarele produse:

Sunt farduri in culori foarte pigmentate, care asigura o acoperire foarte mare, adera foarte bine la piele, se aplica uniform si sunt foarte rezistente in timp. Se aplica pe pleoape cu ajutorul pensulelor speciale.

Sunt rujuri cu acoperire mare, intens pigmentate, care se aplica usor si omogen, nu usuca buzele, prezinta un finish satinat-matasos, matifiant. Nu migreaza si rezista in timp. Rujul este usor de aplicat, realizeaza buze perfect definite, cu efect satinat de durata si senzatie placuta imediata.
Poate fi aplicat ca atare direct pe buze sau poate fi aplicat cu ajutorul unei pensule pentru buze. Pentru o rezistenta mai mare si pentru un aspect bine definit este recomandata folosirea unui contur de buze inainte de aplicarea rujului. Pentru un aspect impecabil este necesara hidratarea buzelor si se recomanda efectuarea unui peeling delicat in prealabil.

Este o oja rezistenta care asigura o acoperire foarte buna si uscare rapida. Cum se aplica? Degresati unghia foarte bine cu un Degresant, aplicati Sticky Base Coat pentru protectia unghiei, apoi aplicati oja Melkior in doua straturi. Urmeaza Shiny Top Coat pentru a accentua luciul si a da rezistenta ojei. La final, aplicati Acceleratorul de uscare pentru a grabi uscarea. Sfat: dupa fiecare aplicare se asteapta un minut, iar in cazul unor unghii exfoliate se curata foarte bine zona exfoliata.

Florina Morareanu
Make-up Artist Melkior