Iata ce nu trebuie sa-ti lipseasca din trusa de make-up daca vrei sa obtii un aspect impecabil: baza de machiaj. Cu ajutorul ei, celelalte produse de machiaj se vor uniformiza perfect cu tenul tau, iar acesta va fi pregatit pentru urmatoarele etape.

 

Baza de machiaj luminoasa

 

Acest produs de machiaj hidrateaza si pregateste tenul pentru produsele ce urmeaza a fi aplicate. Uniformizeaza textura pielii si ofera o senzatie de catifelare.

 

Baza de machiaj luminoasa este perfecta pentru lupta impotriva ridurilor si confera tenului o luminozitate naturala. Atenueaza aspectul porilor si al ridurilor fine, facilitand aplicarea fondului de ten.

 

Mai mult decat atat, este ideala pentru a corecta tenul cu o tenta galbuie. Merita a fi folosita in timpul machiajului, deoarece contine SPF30 si are un efect antioxidant.

 

Cum se foloseste? Se aplica dupa crema hidratanta, inainte de a folosi fondul de ten. Poate fi aplicata cu ajutorul degetelor sau cu o pensula.

 

Baza de machiaj matifianta

 

Aceasta ii ofera tenului un aspect impecabil, un efect matifiant si un efect natural de lifting. Formula sa contine silicon non-toxic si acopera defectele si imperfectiunile tenului, pregatindu-l pentru aplicarea machiajului.

 

Acopera porii deschisi, liniile fine si ridurile, motiv pentru care tenul devine mai catifelat si mai neted, iar machiajul va rezista mai mult.

 

Cum se foloseste? Baza de machiaj matifianta se aplica dupa crema hidratanta si inainte de fondul de ten, avand rolul de a-l uniformiza si de a-i mari rezistenta. Poate fi aplicata cu ajutorul degetelor sau cu o pensula din fibra sintetica.

 

Ligia Istrate

Make-up Artist Melkior